Proč nemůžete pít alkohol během menstruace

Je možné pít alkohol během menstruace? To může vyvolat bolestivou menstruaci (algodismenore). Zároveň nejvyšší popularita získá použití alkoholických nápojů v období menstruačního výboje. Možná chtějí zmírnit bolest, ale efekt toho je zcela odlišný.

Alkohol na těle

Alkohol pro dívky

Alkohol, kvůli jeho vlastnostem, poskytuje dobrou náladu a je často hlavním nápojem jakékoli hostiny. Je třeba také poznamenat, že při vstupu do těla má schopnost rozšířit plavidla. To vám umožní odstranit svalové křeče a oslabení bolesti.

Opravdu, postihuje jak fyzický stav těla, tak na emocionální pozadí. Některé dámy praktikují tento majetek silných nápojů pro "léčbu" menstruačních nemocí. Ženy si ani nemyslí na to, zda je možné pít alkohol v projevech dysmenorrhea v období menstruace. Domnívají se, že konzumovat silné nápoje pro snížení bolestivých pocitů během krvácení je přípustné.

Po nějaké době, "pozitivní účinek" končí, bolestivost vystavuje jasnější a několikrát silnější. To také vysvětluje, proč je nemožné pít alkohol, zejména s bolestivou menstruací.

Negativní vystavení alkoholu během menstruace

Kategorický zákaz pití alkoholu během menstruace ne. V tomto případě je nutné poznamenat nepříznivý vliv silných nápojů na těle během menstruace:

  1. Posílení krvácení. Schopnost alkoholických produktů pro rozšíření plavidel má své důsledky. To je další zatížení na oslabeného organismu, na srdci. Silný krvácení během menstruace může vést k potřebě naléhavé hospitalizace. Během tohoto období je důležité poskytnout lékařskou péči včas. Alkoholická intoxikace to nedovolí, protože mnoho léků je neslučitelné s alkoholem a může vést k vážným následkům.
  2. Neubuce těla. Na pozadí obecné slabosti během menstruace je tělo náchylnější k vlivu alkoholu na fungování vnitřních orgánů. Nejprve zátěž na močový systém se zvyšuje, což může vést k porušení prací ledvin. To vede k vzhledu edém, který přispívá ke stagnaci toxinů a exacerbates zdraví žen. Na pozadí použití nápojů obsahujících alkohol, mohou být chovaly chronická onemocnění ledvin a močové cesty.
  3. Exacerbace psycho-emocionálních příznaků. Menstruace má velký dopad na psychologický stav ženské přírody. Často pozorované nálady skoky. Často je doprovázen hysterickými a nervovými členění. Použití alkoholu během tohoto období může zhoršit emocionální reakce.

Doporučení

Alkohol pro menstruaci je zakázánKaždá žena se bere Rozhodnutí je možné pít alkohol během menstruace. Pokud nemůžete odmítnout jíst alkohol, pak je důležité alespoň dodržovat některá doporučení:

  • Pokud je touha po kritických dnech jíst alkohol, pak je sklenice červeného vína považována za bezpečnou. Lepší vzít ji přes noc. Zpívající diva z vás nebude fungovat, ale nálada se zlepší.
  • Nemůžete pít silné nápoje a koktejly, které mají negativní dopad na oslabené tělo ženy. Alkohol mění kvalitu vajec, což výrazně snižuje schopnost důvěry.
  • Je vhodné opustit kouření během intoxikace alkoholu, protože nikotin nepříznivě ovlivňuje srdeční sval a cévy. Zátěž na tělo se zvyšuje a vážně poškozuje kardiovaskulární systém.
  • Být v alkoholické intoxikaci, je důležité omezit aktivitu motoru spojené s tanecmi a pohyblivými hrami. V tomto období je vhodné opustit fyzické třídy.
  • Psychologická a fyzická kondice během měsíčních období také závisí na. Ostré a mastné pokrmy vedou ke zhoršení obecného stavu. Je důležité diverzifikovat nabídky s čerstvou zeleninou a ovocem, opouštějící využití těžkých potravin. Z nápojů můžete použít zelený čaj, šťávy, Morys.

Pokud je možné během menstruačního krvácení zabránit pití alkoholických nápojů, je lepší jej použít lépe.

Pokud neexistuje žádný alkohol intoxikace, je důležité se připravit na tuto akci. Musíte mít adsorpční přípravky, například aktivovaný uhlík nebo polysorb. Po svátku se můžete nechat hýčkat šálek jel.