Je možné kombinovat alkohol a antikoncepční pilulky?

Alkohol a antikoncepce

Mnoho moderních dívek se chránit před neplánovaným těhotenstvím, aplikovat antikoncepční pilulky. Některé léky mohou být pravidelně vyvrtány bez poškození těla, a to nezasahuje o obvyklý rytmus života. Nicméně, ženy, které se obávají o jejich zdraví, mají zájem o otázku: Je možné kombinovat alkohol a antikoncepční pilulky, ať už bude poškodit tělo a které důsledky mohou být.

Je možné pít alkohol, když užíváte antikoncepci

Nejprve musíte pochopit princip působení antikoncepčních pilulek. Význam je, že antikoncepci jsou hormonální léky. Některé látky pozastavují proces ovulace, čímž se snižuje pravděpodobnost nakonec hnojení vajíčka. Tak všechny antikoncepce. Jsou podobné hormonům.

Na tahu alkohol, padající do lidského těla, nevstoupí do žádných reakcí s hormony, a proto neexistuje žádný významný dopad na tělo. Je však známo negativní dopad na játra, mozek a tělo jako celek.

Kromě toho existují některé nuance na akci alkoholu na těle v kombinaci s antikoncepcí, které podrobně zvážíme níže.

Kdy a jak kombinovat alkohol a kok, pravidla recepce

Na téma interakce hormonálních antikoncepce s alkoholem, lékaři a vědci tvrdili hodně. Ukázalo se, že neexistuje žádné významné spojení, ale ne všechno je tak jednoduché, a někteří jemnosti se stále podařilo odhalit.

Žena pije antikoncepci

Alkohol je trochu nudný působení antikoncepce.

To je způsobeno tím, že když tělo usiluje o odstranění alkoholu z těla, hormonální léky proti těhotenství spadají do "zame". Účinek antikoncepčních zdrojů zůstane, ale může to být nedostatečné a pravděpodobnost otěhotnění se stále zvýší.

Samozřejmě, pokud jsou ženy zřídka pití a trochu, pak účinek léku se významně nezmění. ale Pokud zneužíváte alkohol, je možné, že nejen neovlivní antikoncepci, ale také se objeví vedlejší účinky. Aby se to nestalo při kombinování antikoncepce a alkoholu, by měla být dodržena následující doporučení:

  • Mezi použití léčiva a alkoholického nápoje musí být nejméně tři hodiny;
  • Je nutné pít antikoncepci v určité době, kdyby se alkohol pití dojde v době, kdy potřebujete pít antikoncepce, je lepší zrušit plánované;
  • Je lepší se vzdát alkoholu vůbec, když se protějšky recepce začalo. Doporučuje se zdržet se alkoholu za měsíc. Během této doby je hormon na dostatečné úrovni absorbován do krve a malé množství alkoholu významně škodí nebude;
  • Pokud hlučná strana s alkoholem trvá celou noc, neberte drogy ve výšce "zábavy", je lepší pít antikoncepci na příští ráno.

Snižuje alkohol účinek užívání antikoncepční tablety?

Vliv alkoholu na účinnost tablet proti koncepci se liší v závislosti na typu alkoholu. Důležitou roli má množství pití alkoholu. Nízké alkoholické nápoje nebo levné alkohol má negativní dopad na játra a samozřejmě tupé antikoncepční akce.

Alkohol

V malé dávce musí být použito vysoce kvalitní alkohol.

  • S ústní antikoncepci, můžete použít více než jedno víno.
  • Pivo najednou pít ne více než 300 ml, z vodky a whisky je lepší se zdržet nebo používat v malých dávkách.

Je také důležité zachovat správnou frekvenci spotřeby alkoholu. Pokud pijete trochu, ale každý den - důsledky budou nepříznivé.

Při příjmu perorálních kontraceptiv mohou být alkoholické nápoje opilé pouze 1-2 krát týdně, ne více.

Pokud budete postupovat podle těchto doporučení, bude účinek na akci tablet minimální. Ve zneužití alkoholu bude účinek antikoncepce mnohem nižší nebo zcela nepřítomný.

Možné nežádoucí účinky

Vedlejší účinky při registraciExistují dva hlavní vedlejší účinky s společným použitím alkoholu a antikoncepčních prostředků: zvýraznění a krvácení. Zvažte podrobněji, co reprezentují, a kvůli tomu, co se stane.

Vaginální výtok

Tento vedlejší účinek nastane, když přijetí alkoholu probíhá nejprve po zahájení recepce. To je čas, kdy se hormony akumulují v těle a pijí alkohol během tohoto období kontraindikovaného.

Boční účinek je charakterizován přítomností oscilací z vagíny. Tento proces se však může vyskytnout bez účasti alkoholu a vzhledem k tomu, že tělo ještě nebylo zvyklé na antikoncepci. Nemusíte se obávat, brzy bude mít vedlejší účinek.

Krvácející

Jedná se o závažnější vedlejší účinek, který vyžaduje okamžité odvolání k lékaři. Nezávisle nemůže být použita žádná akce. Lékař určí příčinu a předepisovat zacházení.

Před pokračováním s použitím tablet proti pojetí musíte objasnit všechny nuance aplikace, stejně jako zjistit, jakou veličiny můžete aplikovat alkohol během cyklu aplikace léčiva.