Je možné pít alkohol při užívání antikoncepčních tablet

Recepce menšího množství alkoholu a antikoncepčních pilulek není nebezpečné. Exchange procesy asimilace a rozpadu ethylalkoholu a hormonů se vyskytují různými způsoby, takže ochrana proti nechtěné těhotenství zůstává spolehlivá.

Nebezpečí pro zdraví a Pravděpodobnost růstu těhotná Ve velkých množstvích existuje pravidelné nebo velké množství konzumace alkoholu ve velkém množství, nedodržení některých pravidel pro přijímání hormonálních antikoncepce.

Alkohol a antikoncepční pilulky

Hormonální tablety a akce ethanolu

Kombinované hormonální antikoncepce jsou považovány za nejvyhledávanější a bezpečné (Osoba Index0.1 - 1,0). Ve složce, ženské sexuální hormony - estradiol a progesteron (nebo jejich chemické analogy). Akce je zaměřena na brzdění procesu zrání vejce. Kvůli její nepřítomnosti je ofenzíva těhotenství nemožné.

Ethanol, který spadá do těla spolu s alkoholickými nápoji, protínají se v biochemických reakcích s hormonálními léky. Konečná neutralizace jakýchkoli metabolitů se však vyskytuje v játrech a jeho funkčnost je již ovlivňuje plnost hormonální ochrany.

Interakce

Neexistuje přímá interakce mezi antikoncepčními tablety a alkoholem. Ale pod jeho vlivem je metabolismus urychlen. Játra se snaží co nejdříve přinést produkty produktů z těla ethanolu z těla, a s nimi jsou odvozeny adoptované dávky hormonů.

Z tohoto důvodu Množství estradiolu a progesteronu nedosáhne požadované koncentrace, a účinnost přípravy antikoncepce se sníží na ne. Tento jev je obzvláště nebezpečný pro ženy, které pijí pravidelně a mnoho.

Možné důsledky

Ženy, které berou kombinované perorální antikoncepce (KOK) z nežádoucího těhotenství, by si měly být vědomy možných důsledků jejich kombinace s velkým množstvím alkoholu. Vzhled výboje je nejčastější reakce ženského organismu. Nejčastěji jsou:

  1. Mozhuli.
  2. Průlom krvácení.

V prvním případě je krvácení skromné, mají hnědou barvu. Ve druhém - hojném, připomínající abnormální období jsou doprovázeny bolestí. Atrofie endometriální - hlavní příčina jejich výskytu.

Výběr Mozhuchi se objeví v případě, kdy žena v prvních dvou týdnech od začátku přípravy léčiva používané ve velkém množství alkoholických nápojů. Vzhledem k přítomnosti ethanolu v těle není koncentrace estradiolu a progesteronu nedostatečná k omezení období na fyziologické období jejich urážlivosti.

Bolest břicha

Průlom krvácení nebezpečné pro tělo ženy. V tomto případě musíte konzultovat lékaře. Otázka interakce určitých hormonálních drogových a alkoholických nápojů je třeba řešit ve fázi určení, aby se zabránilo negativnímu důsledku zdraví.

V některých případech se kudrlinky projevují (symptomy drozd) nebo nazelenalého výboje (příznak zánětu nebo venerální infekce). V případě všech sekrecí při kombinaci alkoholu a antikoncepčních tablet, je třeba se poradit s gynekologem.

Doporučení

Recepce COC není důvodem úplného opuštění alkoholu. Aby se zabránilo negativním důsledkům, stojí za několik doporučení:

  • Během prvního měsíce recepce tablet musí být alkohol zcela vyloučen. Během tohoto období je tělo zastaveno a "zvyknout si na hormonální stimulaci.
  • Použijte alkohol na pozadí přijímání tablet z nežádoucího těhotenství je nezbytné v dávkových množstvích - 20 mg ethanolu. Z hlediska alkoholických nápojů - je to 50 ml vodky, 200 ml vína nebo šampaňského, 300-400 ml piva. Pro snížení toxické zatížení jater je přípustné množství alkoholu bylo lepší rozdělit dvakrát během týdne.
  • Interval mezi opilým tabletem a začátkem přijetí alkoholu by měl být 3, a lepší 5 hodin.
  • Je-li překročena přípustná norma alkoholu, je lepší přestat přijímat tabletu a vypít ji podle principu "Zapomenutého" pro další den. Alkohol se sníží antikoncepční účinek a kombinace hormonálního léku s velkým počtem ethanolu zvýší zatížení jater. To může provokovat otravu. Během doby přijímání tablet stojí za to zdržet se intimní blízkosti nebo přijmout další opatření antikoncepce.

Pravidla pro přijímání hormonálních antikoncepčních látek méně přísných než ty pro terapeutické prostředky. Pečlivě prozkoumejte pokyny.

Zneužití alkoholu je plný poklesem antikoncepčního účinku, Vývoj intoxikace a vznik nežádoucích důsledků.