Ale-shpa za měsíční bolest

Většina žen má bolest v menstruaci. Obvykle bolest přichází několik dní před začátkem výběru a trvá první dva dny menstruace. Drotaverin v období bolesti pomáhá zmírnit symptomy výskytu menstruace, eliminovat nepříjemné a pocení pocitů v dolní části břicha. Složení, forma uvolňování, stejně jako analogy v lékárně pomůže lépe se naučit tuto účinnou látku.

Drootaverin a But-Shpa - Jaký je rozdíl

Když se svaly začnou dramaticky poklesnout, je vytvořen křeč, což způsobuje nesnesitelnou bolest. Taková bolest cítí každou ženu pod menstruací. V takových případech se antispasmodické léky přicházejí na pomoc, například, ale spas nebo droterin. Před nákupem uvedených léků v lékárně potřebujete vědět, co se liší.

Ale-shpa za měsíční bolest

Důležité! Lidé často získají povýšenou značku pod slavným jménem, ​​zapomenout na to, že existují cenově dostupnější analogy.

Dritaverin Hydrochlorid - účinná látka, která je přítomna ve složení but-obchodů a panenek. Tento prvek zvyšuje průtok krve do orgánů, snižuje tlak a má antispasmodické účinky. Z toho můžeme konstatovat, že obě léky obsahují stejnou látku, která pomáhají v období bolesti.

Rozdíl mezi no-lesk a panenkou v jednom ukazateli - jejich náklady. But-Shpa jako inzerovanější značka má větší hodnotu než Drootaverin. Dávkování těchto léčiv je také stejná, takže pokud se lékárna neukázala být bez obchodu, můžete bezpečně koupit Drootaverin, abyste odstranili bolest během menstruace. Navíc o Dritaverin, můžete se naučit z videa:

Složení léčiva a formy uvolňování

Chcete-li se lépe dozvědět o každém z prostředků, můžete prozkoumat pokyny pro použití a komponenty kompozice. Aktivní složka - hydrochlorid Draotaverin - bude stejný v každé tabletě. V no-lodní a panence, jeho množství je 40 mg.

Kompozice je reprezentována následujícími složkami:

  1. Ale-shp. Jako pomocné látky obsahuje stearát hořečnatý, mastek, povidon, kukuřičný škrob a monohydrát laktózy.
  2. Drotaverin. Levnější analog but-shts v kompozici je monohydrát laktózy, bramborový škrob, crosspovidon, mastek a stearát hořečnatý.

Ale-shpa za měsíční bolest

Hořčík stearat je přítomen v prostředku, aby se tvar a připojení všech látek. Mastek je potřebný pro lepší skluz na jícnu a monohydrát laktosy působí jako plnivo. Povidone nebo crosspovidon se přidává do antispasmodiky jako pojiva a bramborový nebo kukuřičný škrob je zapotřebí pro vytvoření tabletové formy.

But-Shpa se vyrábí ve formě tablet, stejně jako v ampulích pro injekce. Drotaverin se také prodává ve dvou specifických forem vydání. But-Shpa je balen v baleních 24 a 100 kusů, zatímco může být vyroben v puchýřů a lahvích polypropylenu. Drotaverin prodává v baleních 20 kusů - 10 jednotek na blistru.

Dopad na tělo

Hydrochlorid aktivní složky Draotaverin je nejčastějším a nejpravděpodobnějším prostředkem, jak se zbavit antispasmodické bolesti. Předepsáno nejen během období, ale také v jiných situacích, kdy potřebujete odstranit křeče.

Spapr a Drotaverina mají však následující dopad na tělo:

  • odstraňuje křeče;
  • postihuje hladkou svalovou tkáň stěn dutých orgánů, snižuje jejich motorickou aktivitu;
  • odstraňuje bolestivé pocity nervového a svalového původu;
  • Mírně rozšiřuje cévy;
  • Snižuje pohyblivost hladkých svalů urogenitálního systému.

Ale-shpa za měsíční bolest

But-lodě se používají nejen pro odstranění bolesti během menstruace, ale odstranit křeče gastrointestinálního traktu, močových cest. Používá se také v gynekologii v hrozbě potratu nebo předčasné práce. Gynekologové ji mohou předepsat, když dispergát, stejně jako další léky v komplexní terapii.

Jak pít ne-shpu a panenky během menstruace

Protože účinná látka v těchto dvou lécích je stejná, pak bude dávka stejná. BUT-SHPA během menstruace pomůže odstranit křeče a vrátí ženu k obvyklému životu. Před přijetím léku se doporučuje seznámit se s pokyny pro kontraindikace podrobně.

Dávkování během období bude taková:

  • 1 tableta by měla být přijata, když dívka bude cítit silné křeče na dně břicha;
  • Pokud po určité době, kdy křeče neprodají, můžete vzít další tabletu antispasmodické přípravy.

Dospělá osoba je oprávněna konzumovat tablety 1-2 pro 1 recepci. Množství bude záviset na stupni bolesti: jedno ženy jsou dostačující na 1 panenku tabletu nebo but-shts, aby se odstranily křeče úplně. Pro 1 den můžete pít ne více než 6 tablet léku.

Ale-shpa za měsíční bolest

Pro léčbu trvalé měsíční bolesti se doporučuje trvat 1-2 tablety třikrát denně, dokud se křečí nezastaví. Léčba by neměla být dlouhá: obvykle křeče se po zahájení menstruace zúčastní 1-2 den.

Ať už ne-shp pomáhá s menstruací

Podle statistik But-Shpa je nejvíce aplikovanější léčivo v období. Bez ohledu na to, co existují dražší nebo levné analogy, ženy jsou zvyklé používat tento lék v prvních dnech menstruace. Nalezení uvnitř těla, ale-shpa ovlivňuje hladké svaly dělohy, eliminujících křeče.

Přes kolik ne-shp činí během menstruace

Malé kola žluté s charakteristickým nápisem "SPA" jsou již dlouho nedílnou součástí sady první pomoci pro každou ženu reprodukčního věku. Lék pomáhá zbavit se křeče a bolesti v dolním břiše. Pokud porovneme-li But-ShPu a drogový papaverin, pak je akce prvního prostředku rychlejší, protože jsou zvoleny miliony žen po celém světě.

Komentář! Ale spoje je rychle absorbována, padající do těla. Squeeze no-shu potřebný s množstvím vody.

Ale-shpa za měsíční bolest

But-Shpa se vyznačuje vysokou biologickou dostupností, doba jeho polo-nudného je 12 minut. Užívání but-zbožnosti uvnitř, žena může očekávat její akci po 15 minutách. Pokud se lék podává intravenózně, pak je jeho účinnost významně 5 minut po zavedení. Díky tomuto rychlému účinku může mít žena na prvních křečkách lék na první křeče, snadno přežít začátek menstruace.

Ale-shpa s bolestivým měsíčním

Hojné a bolestivé období se vyznačují silnou bolestí a křečem, které mohou být srovnávány s boje. Bolest se projevuje nejen na dně břicha, šíří se do dolní části zad, drcení a může dát do jiných oblastí zády. Je nemožné vydržet takovou bolest během menstruace, takže stojí za to kontaktovat antispasmodiky.

Rada! Normalizovat menstruační cyklus a snížit počet sekrecí pomůže různým zeleninovým přípravkům. Jsou lepší, aby se jmenovali gynekologa.

Ale-shpa za měsíční bolest

Ale-shpa s hojným měsíčně, doprovázeným silným křečem, pomáhá zastavit bolest. Vezměte tabletu léku v dopoledních hodinách a ve večerních hodinách 1-2 jednotek najednou. Trvání léčby je způsobena trváním bolesti. Například, pokud žena trpí silnými měsíčními bolestmi pouze v prvním dni cyklu, bude to moudřejší vzít but-shpu pouze v tento den.

Proč nemůžete pít but-shpu během menstruace

Každá analgetika nebo spasmolitická má řadu kontraindikací a vedlejší účinky. Ale-SPP má také seznam zákazů používat, s jakou je nutné se seznámit s:

  • selhání ledvin a jater;
  • zvýšená citlivost na panenku a jiné složky drog;
  • srdeční selhání;
  • Kojení laktózy v těle;
  • Syndrom poruchy absorpce laktózy (léčivo obsahuje monohydrát laktózy);
  • Ale shpu nemůže pít děti do 1 roku.

Ale-shpa za měsíční bolest

S opatrností můžete užívat tablety s lidmi s arteriální hypotenzí, stejně jako lidé trpící intolerancí laktózy. Vedlejší účinky nejsou pozorovány během menstruace, nicméně pokyny říkají, že narušení nervového, imunitního a kardiovaskulárního systému jsou povoleny, stejně jako z hlavy nevolnosti a zácpy. Dodržování svědectví a dávkování nevede k vzniku vedlejších účinků.

Analogy a cena

Náklady na drogu, ale SHPA závisí na místě prodeje. V lékárnách nebo online lékárnách, jeho cena obvykle začíná od 200 rublů na balíček 100 kusů. Současně, balení but-lodí z 24 kusů bude stát kupujícímu v 120 rublech. Putter 6 tablet bude stát 64 rublů.

Existuje několik analogů no-shaps, které se shodují ve složení a působení na těle během menstruace. Tyto zahrnují:

  1. Drotaverin. Vyrobené v tabletách pro 50 kusů. Balení, které potřebujete zaplatit 44 rublů.
  2. Ale-shpa forte. Je to účinnější analog but-SHts, protože má zvýšenou dávku - 80 mg. Náklady na lékárně -150 rublů pro 24 pilulek v balení.
  3. Spasmodet. Má účinnou látku hydrochloridu draotserinu, balíček 20 tablet bude stát 70 rublů. Výrobce je ve Slovinsku.
  4. Drotaverin-Teva. Tablety z izraelského výrobce. Potraviny 20 kusů, cena je od 75 rublů.

Ale-shpa za měsíční bolest

Jak je vidět, analogy but-obchodů jsou dostačující, takže pokud se lékárna neukázala být správný lék, může být snadno nahrazen svým analogem ze seznamu. Dávkování účinné látky ve specifikovaných tabletách je stejná jiná než but-lodě forte.

Závěr

Drotaverin v obdobích období je účinná účinná látka, která je součástí inteligence. Vybírání léku s Drootaverinem si můžete být jisti, že bolest během menstruace nebude rušit ženu. Soulad s instrukcí NO-SPE je garantem dosažení požadovaného výsledku.

Recenze But-Ship a Drahoberine během menstruace

Kaskov Larisa Dmitrievna, 35 let, g. Krasnojarsk
Dříve jsem použil, ale-shpu pouze jako analgetika s bolestí v žaludku. Ale s věkem začala menstruace doprovázena silnými bolestmi a gynekolog doporučil používání but-shpu během menstruace. Okamžitě jsem cítil, že účinek těchto tablet - křeče se stává mnohem menší, po obdržení but-shts se začínám cítit dokonale 15-20 minut. Snažím se zapadnout, když bolest začíná a vypít tablet předem.
Damilenko Elena Ivanovna, 29 let, g. Voronezh
Piju Draotaverin z období několik let. Po generické menstruaci se stalo bolestivým a hojným, cyklus se změnil. Šel k doktorovi, doporučila pít Drahoberin. To je stejné antispasmodické se stejnou účinnou látkou jako SHP, pouze levnější. Lék je potěšen, zachrání mě z bolestivých období o 100%.