Metody koupit kondom v lékárně, pokud je plachý

Jak nakupovat kondom v lékárně

Většinou s tímto problémem čelí mladým lidem, kteří právě začínají používat antikoncepce. Jsou plachý k přístupu k prodávajícímu a požádat o kondom. Uvažujeme o metodách k vyřešení tohoto úkolu. Také, samostatně pojďme mluvit o tom, proč by měly být zakoupeny kondomy v lékárnách.

Pokud vám nadměrný postižení neumožňuje zakoupit antikoncepční prostředky, můžete provést následující:

jeden. Zeptejte se seznámení. Nejistý lidí se obvykle uchýlí k tomu, aby pomohli pouze těm přátelům, kteří důvěřují. Tato metoda řeší problém je krátký, to znamená, že kondom se bude ve vašich rukou, ale nechodí stejně. Po nějaké době to bude muset znovu požádat o přítele, aby měl službu, a tak neustále ... najednou dostaneme kondomy pro celý život, protože produkty mají trvanlivost.

Další mínus - věnujete lidi třetích stran v detailech vašeho intimního života, může způsobit ještě silnější vnitřní nepohodlí než proces nákupu kondomu, zejména pokud o tom druhá polovina ví.

2. Poznámka. Podstatou metody: Píšete záměr koupit kondom na kus papíru, který pak protáhne prodávajícího pod rouškou receptu nebo drogy s obtížným jménem. Zvláště maskování tvoří celou seznam nákupů, například s kondomy, vitamíny, bavlny, hematogen a t.D.

Metoda je platná, i když jsou jiní kupující v lékárně. Mnoho psaní poznámek prodejců po celá léta a to funguje. Nedostatek jediné - nejistota zůstane. Pokaždé, vstup do lékárny, budete cítit nepohodlí.

3. "Shock terapie". Jdete do lékárny, pak hlasitě a jasně vyslovte touhu koupit kondom. Chcete-li to udělat, nakonfigurujte sebe a získejte odvahu. Pokud se však pokus ukáže, že bude úspěšný, omezení již nebude rušit.

Odborníci poradí čekat na okamžik, kdy lékárna nebude kupujícím kupujícím a zůstanete samotným ustanovením. V tomto zodpovědném okamžiku si představte prodejce ve formě postavy nebo kreslené hrdiny, což není děsivé říci o svém problému s nákupem kondomu. Prodávající se nestarají o to, co si o něm myslíte.

Zajímavá variace metody - zaznamenejte odvolání k hlasovému rekordéru a umožnil záznam v lékárně . Hlavní věc později neunikne.

Proč lépe koupit kondomy v lékárně

Skutečnost je, že lékárny splňují pravidla skladování, stabilní teplota a vlhkost jsou udržovány ve skladech. Tyto podmínky si nemohou dovolit žádný supermarket a zejména stánek. Je velmi důležité, protože doba použitelnosti kondomů s nesprávným skladováním je vkrát snížena. Důsledky jsou srozumitelné.

Kromě toho riziko koupit falešný nebo zpožděný kondom v lékárně je mnohem nižší než na jiných místech, kde mohou pryžové výrobky ležet po celá léta, a nikdo neřídí kvalitu.