Měsíční nebo implantát krvácení

Dlouhé očekávání těhotenství dělá ženu starostí o každém příznaku, že tělo představuje. Být v pohotovostním stupni koncepce, a když dojde menstruace, ženě se diví: je to měsíční nebo implantační krvácení? Nezávisle určovat etiologii krvavých sekrencí, je nutné studovat známky, hlavní rozdíly mezi těmito dvěma pojmy.

Co je implantační krvácení

Nejčasnější znamení těhotenství je implantace krvácení. Tento termín v medicíně se nazývá krvácení z pochvy. To je způsobeno zavedením oplodněného vejce do endometria. Když je vejce prošel, je poškozen malý počet mikroskopů, což je důvod, proč je hlen s krví.

Měsíční nebo implantát krvácení

Krev padne do děložního čípku a od jdou do pochvy. IC - implantace krvácení - je velmi snadné zmást s měsíční, neví rozdíly, protože často přichází téměř ve stejnou dobu se zamýšlenou menstruací. Ve většině případů může žena sama o sobě oddělit IR z menstruace v důsledku několika známek a rozdílů.

Když se takový projev stalo, neměli byste paniku. Je lepší se podrobně dozvědět o tomto procesu, abychom pochopili, co se děje v ženské organizaci:

  1. Když je vejce oplodněno, klidně se pohybuje podél phallopyan trubky směrem k děloze.
  2. Nalezení do děložní dutiny, implantace vajec v endometrium.
  3. Když je vejce připevněno k sliznici, je narušen integritou.
  4. Existuje malé poškození krevních cév.
  5. Implantace krvácení se často stává 6-12 dní po pohlavním styku, když je koncipován.

Měsíční nebo implantát krvácení

Pohyb vajec se pohybuje podél phallopyan trubky jen asi 6-12 dní, takže krvácení bude prvním známkou těhotenství, které přijde do ženy před zpožděním. Můžete se dozvědět více o tom od videa:

Známky implantačního krvácení

Začíná implantaci krvácení v den odhadované měsíce nebo několik dní před zahájením. Trvá dlouho, což je rozhodujícím faktorem při hledání rozdílů mezi měsíční. Hlavní známky zavedení vejce do endometria jsou:

  1. Barva. Implantační krvácení se vyznačuje lehkým krvavým výbojem, jejich konzistence není tlustá, což je spojeno se zničení cévní stěny dělohy.
  2. Bolesti v dolní části břicha. Připojení vejce je doprovázeno slabými, ale tažením bolestí v dolní části břicha. Tento jev se vyskytuje v důsledku křečí svalů dělohy v spálené vejce.
  3. Bazální teplota. Pokud dívka udržuje účetní bazální teplotu, pak po výskytu těhotenství, bude mírně zvednout. Typicky ukazatele dosáhnou značky 37,1-37,3 stupňů.
  4. Smíření s měsíčním kalendářem. Podle kalendáře menstruačního cyklu může být chápán, když nastal koncepce, protože implantační krvácení přichází 10 dní.

Měsíční nebo implantát krvácení

Důležitým aspektem bude memoiler nechráněného sexuálního certifikátu. Pokud se taková akce stále stala - existují všechny šance, aby předpokládali přítomnost těhotenství.

Na jaký denní cyklus implantování krvácení

Charakteristický mužský muž na pokládání před menstruací může být snadno vyhnaví menstruací, protože rozdíly ve výskytu menstruace a zavádění vejce v děložní dutině jsou prakticky ne. Důležitým faktorem při určování implantačního krvácení je den jeho projevu.

Komentář! Nezaměňujte ovulaci s implantací, protože některé dívky mají své příznaky mohou být stejné. Když se folikulka v den ovulace z vagína může být také krvácení: Rozdíl je, že koncepce se nestane, kdyby nedošlo k žádné ovulaci.

Měsíční nebo implantát krvácení

Implantace může nastat v každém dni měsíčního cyklu, ale nutně po ovulaci. Pokud to nebylo, pak se zavedení nestane. Počítání se provádí tímto způsobem:

  1. Ovulace probíhá 14. den cyklu při trvání 30 dnů.
  2. Vejce se uvolňuje 16 dní.
  3. Setkat se se spermií, potřebuje 24 hodin.
  4. Cesta k místu připojení trvá od 7 do 10 dnů.

Na základě nekomplikovaných výpočtů můžeme konstatovat: Krvácení pochází od 23 do 26 dnů menstruačního cyklu.

Kolik implantátu krvácení trvá

Hlavní rozdíl krvácení z měsíčního - jeho trvání. Nikdy nebude trvat déle dva dny. To je způsobeno malým poškozením vaskulární stěny dělohy, takže dlouhé alokace nebudou trvat.

Důležité! Pokud implantace krvácení trvá více než dva dny, s největší pravděpodobností ji žena zmatila s dalším projevem patologie. V tomto případě se doporučuje okamžitě kontaktovat lékaře.

Měsíční nebo implantát krvácení

Normálně vypadá implantaci krvácení v den nebo několik dní před nimi. Na základě jednotlivých charakteristik ženského organismu má každá dívka rozdíl. Současná implantace krvácení se ukáže předtím, než dívka učiní těhotenský test a pochopit, že zpoždění přišlo.

Jaká je pravděpodobnost implantace krvácení

Podobný jev není považován za patologii, ale čelí, že ne každá žena. To je také jeden z rozdílů mezi krvácením z měsíční, které narazí na kalendář a včas. Podle statistik, pouze 20% žen, které se později dozvědělo o jejich těhotenství čelí implantaci krvácení.

Další část dívek prostě nevšimla známky krvácení z důvodu:

  • nedostatek symptomů;
  • shody s prvním dnem menstruace;
  • nedostatek těhotenství.

Měsíční nebo implantát krvácení

S ektopickým těhotenstvím, implantace se vyskytuje podobným způsobem, pouze oplodněná buňka není připojena na dělohy, ale na jiné orgány. Symptomy mají rozdíly: jsou vyslovovány, s akutním charakterem bolesti.

Jak rozlišovat implantaci krvácení od začátku menstruace

Pokud přišlo implantační krvácení, pak hlavní rozdíl od měsíčního bude v povaze propuštění. Budou mnohem jasnější standardního projevu menstruace. Například, dívka se normálně liší od hnědé až tmavě červené. Rozdíl mezi krvácením z měsíčního leží v hnědé barvě výboje.

Několik dalších známek krvácení, když je oplodní vajíčko připojeno k děložku:

  1. Termín ofenzívy. Měsíce nastanou včas pro 25 nebo 30 dní cyklu. Rozdíl IR - vždy přichází na očekávanou menstruaci, často tři dny před ním.
  2. Doba trvání. Měsíční go 3-7 dní, na rozdíl od nich krvácení během uchycení vajec trvá ne více než 2 dny a často - jen několik hodin.
  3. Konzistence. Při menstruaci výběru z pochvy se vyznačuje hojnost, je zde hlen a hrudky krve. Existuje také specifický zápach. Na rozdíl od menstruace vypadá implantace jako několik kapek krve ve formě mistrovství, které necítí.
  4. Cítit. Jako během menstruace, když implantace vajec vytáhne břicho na dně. Ale na rozdíl od těžké menstruační bolesti bude tato bolest slabá a rychle projde.

Měsíční nebo implantát krvácení

Tyto funkce jsou nejspolehlivější způsoby, jak se ujistil IR. Pokud existují podobné projevy doma, stojí pouze za kontrolu seznamu, aby podnikl další akce.

Kdy udělat těhotenský test

Pokud se žena podařilo nezávisle definovat IR z hlediska měsíční, je důležité zjistit, kdy budete muset udělat těhotenský test. Optimální termín pro to bude čas, kdy krvácení zcela uplynulo. Nejlepší čas na těsto je však 10 dní po ovulaci. To pomůže menstruačnímu kalendáři, který by měl vést každou ženu.

Další faktory povzbuzující dívku, aby se test, bude:

  • nevolnost;
  • otok prsu;
  • nutit časté močení;
  • únava;
  • závrať;
  • ospalost;
  • Nálada a podrážděnost.

Měsíční nebo implantát krvácení

Všechny tyto aspekty označují těhotenství. Test vám pomůže potvrdit koncepci: Pokud se ukázalo být pozitivní, je brzy se obrátit na gynekolog.

Když potřebujete pomoc lékaře

Ne vždy krvácení může signalizovat implantaci vajec. Je nemožné zmást IR s menstruací na těchto vlastnostech, ale je tu šanci na to zaměnit s jinými, nebezpečnějšími patologiemi:

  1. Mimoděložní těhotenství. Alokace jsou tmavě červené, jsou charakterizovány hojností a řezáním bolestí v břiše.
  2. Infekce. Mezi ně patří sexuálně přenosná onemocnění: Chlamydia, Trichomoniasis, Gonoron.
  3. Endometrióza a kandidóza. Onemocnění se vyznačují mírným krvácením.
  4. Potraty na počátečním období těhotenství - bolest bude nesnesitelná, závratě a zhoršení celkového stavu.
  5. Poškození epitelu během styku - pak krvavé sekce přicházejí za pár hodin nebo bezprostředně po sexu.

Měsíční nebo implantát krvácení

Pro manifest implantace krvácení během menstruace a po nich nemůže. Takové projevy hovoří o přítomnosti potratu, hormonální nerovnováhy a dalších patologií sexuálního systému.

Závěr

Měsíční nebo implantační krvácení: Tato otázka znepokojuje každou ženu, která objevila malé krvácení několik dní před zamýšlenou menstruací. Vědět o hlavních známkách rozlišení dvou jevů, můžete samostatně určit, co se děje v těle.