Značky a metody přenosu domovního syfilisu

Statistiky argumentují, že mezi pohlavními nemoci Syfilis zabírá jeden z předních pozic. Je možná cesta domácnosti přenosu onemocnění, ale je extrémně vzácná. Jak se chránit před nebezpečnou infekcí?

Jak syfilis se projevuje? Slavné symptomy

Syfilis je infekční onemocnění, které je přenášeno nejen v sexuálním. Jedním z vlastností onemocnění je jeho trvání, stejně jako skutečnost, že v případě neexistence řádného včasného zacházení, pacient ohrožuje fatální výsledek.

Proniká do těla, bledý treponema (kauzativní činidlo infekce) v čase ohromuje všechny orgány a systémy. Kromě toho, syfilis poškozuje páteřní a mozek, což vede k postižení pacienta.

syfilis

Od okamžiku, kdy došlo k přenosu infekce, až dojde k projevu prvních příznaků v době. Inkubační období během syfilis trvá od 2 týdnů do 6 měsíců. Zkrácení inkubačního období se vyskytuje při současném infikovaném dvěma nebo více zdroji. Prodloužení této mezery je způsobeno příjmem antibiotik a dalších faktorů.

Existují malé funkce, které mění časování tohoto období:

  1. Pokud se infekce stala re. Takový případ zaručuje okamžitou reakci imunitního systému: již první týden je charakterizován znatelným poškozením zdraví pacienta.
  2. Pokud v době infekce, nemoc nemocní absolvovala průběh léčby dalšího onemocnění pomocí penicilinových antibiotik. Takový vývoj událostí může zpozdit projev symptomů na půl roku.

Každá fáze vývoje onemocnění domovního syfilisu je charakterizována specifickými znaky přijatelnými pouze v tomto období. Ventericual onemocnění začíná primárním syfilisem, po kterém, pokud nebere terapeutická opatření, pokračuje ve fázi sekundárního syfilisu. Další progrese onemocnění se nazývá terciární syfilis, který často vede k postižení a smrti pacienta.

Projevy primární syfilisy

Známky domácnosti syfilis

První známky domovního syfilisu jsou považovány za včasné projevy onemocnění. Po inkubační době na kůži pacienta se objevují hluboké bezbolestné vředy. Oblast hustý, pro který dostali jméno solidní shankr. Primární projevy syfilisu se vyskytují v místě pronikání infekce (nejčastěji v oblasti genitálních orgánů).

Jako souběžné znamení se erozi připojí. Mohou se dokonce objevit v ústech: Osoba často nedává hodnoty malých ran na sliznici, s odkazem na neúspěšné jídlo. Domácí syfilis se vyznačuje zvyšující se teplotou, vůní v kloubech, stejně jako genitálie edému.

Regionální lymfadenitida je charakteristickým znakem primárního syfilisu. Zvýšené lymfatické uzliny jsou husté, bezbolestné, pokožka se nad nimi nezmění. Všechny známky primárního syfilisu zmizí během 1-3 týdnů. Po měsíci měsíce se solid Shankol léčí: pacient může mít dojem, že nebezpečí prošel. To není případ, a v nepřítomnosti léčby může syfilis jít do sekundární formy.

Symptomy sekundární syfilisy

Stěhování první etapy se nemoci nadále vyvíjí. Pokud je ve fázi primárního syfilisu, pravděpodobnost plného léku je vysoká, bude vyžadována dlouhá pozorování a léčba.

Sekundární domácnost syfilis často probíhá asymptomatický. Teploty je možné zvýšit až 37 ° C, malátnost, slabost. Hlavním prvkem druhé etapy je více růžová vyrážka na kůži a sliznici. Rashes jsou umístěny na tělu chaoticky, neslouží mezi sebou. Po 1-2 týdnech vyrážkají listy. Ale nevěřte, že syfilis zmizel. Bez léčby se onemocnění nevyhnutelně vrací a bude doprovázeno vývojem závažných komplikací.

Osoba začíná pamatovat případy, kdy by syfilis mohl předat jeho tělo, přichází, když ve fázi sekundárního stupně je postupná ztráta vlasů, snížení imunity, hlasové chrapot. Všechny značky projdou za 1-2 měsíce, zatímco pohlavní nemoc zmizí kdekoli, ale pouze teče ve skryté podobě, takže za 4-5 let se vrátí ve formě terciárního syfilisu.

Projevy terciární syfilisy

Poslední fáze je také inherentní vyrážka, která vzniká nejen na těle, ale také pod kůží. Proces porážení všech tkání těla začíná, mozkové tkáně jsou zničeny, deprese, psychóza se vyvíjí. Pravděpodobnost zmizení zraku a vzhledu paralýzy je vysoká. Třetí etapa naznačuje, že léčba podniku byla negramotná nebo neexistovala.

Nejdůležitějším faktorem hrajícím roli v léčbě je čas. Úspěšný výsledek zaručí okamžité odvolání. Chcete-li se chránit před uvedenými problémy, měli byste zjistit otázku, zda Sofilis předává domácnost a jak se omezit od této infekce.

Hlavní způsoby, jak infekce domácností syfilis

Známky domácnosti syfilis

Domácí cesta přenosu syfilisu je dost vzácná. Bledý treplema není schopen existovat mimo lidské tělo na dlouhou dobu. Pro domácnost infekce, syfilis vyžaduje dlouhý a úzký kontakt s pacienty s terciárním syfilisem, na které jsou otevřené syfilitické vředy a dezintegrační gummas. Pravděpodobnost infekce je poměrně vysoká v lékařském personálu, pečujících o pacienty s touto formou infekce.

Středa, typická pro pohodlné stanoviště Treplem - teplý a mokrý, pro tuto roli je lidské tělo vhodné. Zde to může aktivně násobit a rozvíjet. Existují však místa, kde může treplema žít krátký čas. Patří mezi ně doplňky ke koupání, nádobí, když mytí, které čisticí prostředky nejsou používány, nástrojové toalety. Případy přenosu infekce prostřednictvím předmětů domácností, nádobí a ložního prádla.

Stručně o léčbě domovního syfilisu

Diagnóza onemocnění se vyskytuje po kontaktování lékaře s rušivými příznaky vyrážek. Doktor, kontrola všech možných možností, směřuje pacienta pro odevzdání krevních testů, což ukazuje existenci infekce v těle. Pacienti jsou velmi často léčeni v nemocnici ve druhé fázi onemocnění. Léčba onemocnění domovního syfilisu se provádí dermatovenerologem.

Léčba syfilis nevyžaduje bez použití antibiotik. Průběh léčby trvá od 14 dnů. Sexuální kontakty na plné uzdravení jsou vyloučeny.

Pokud byla léčba správně vybrána, úspěšný výsledek přichází téměř 100% případů.

Preventivní opatření jsou prováděna při provádění hygienických událostí, jakož i odmítnutí návštěvy veřejných míst s antisanitací. Je třeba mít na paměti, že syfilis je přenášen nejen v sexuální cestě, ale i domácností, a ačkoli pravděpodobnost infekce je nízká - existuje.