Řadí se na sexuální rty: příčiny, symptomy a léčba vředů na sexu rtech

Vzhled vředů na sexuálních rtech v některých případech nepřináší nepohodlí. Ale pro asymptomatický tok může být vážná onemocnění, která je nejlepší začít léčit v debutu vašeho vývoje. ULF na sexuálních rtech mají různé důvody a správná taktika ošetření závisí na nich.

Příčiny vředů

Nejčastějším důvodem vzhledu vředů na sexu rtů je genitální herpes. Ovlivňují nejen pokožku venku, ale mohou být v pochvě nebo na čípku. Všechny vředy v závislosti na fázi onemocnění jsou červené a bílé. Takže se zobrazí následující onemocnění:

  1. SyfilisSyfilis. Vředy na sexuálních rtech jsou osamocené nebo pokryty s kůží a sliznicemi. Pacienti tito prvky se neobtěžují, takže nepochybují o doktora. Bez léčby, vředy nezávisle zmizí po 1,5 měsíci. To naznačuje přechod syfilisu k další závažnější fázi se šířením vnitřních orgánů.
  2. Kapavka. Onemocnění patří mezi přenosné sexuální. Yazvops mají jasný červený odstín a povrch je pokryt hnisavými oddělenými.
  3. Podermie. Často se nesetká na genitáliích, ale kvůli podobným vředům s bublinou nebo sikózou, mohou být snadno zmatené. Vzdělávání na genitálie s pyodermia zaoblenou hnědou červenou.
  4. Contantagous Mollusk. Po kontaktu s nemocným osobou, infekce projde do 6 týdnů. Mollusk se projevuje ve formě malých velkých vředů (až 10 mm) s růžovým odstínem a povrch vypadá perla. Tyto prvky se objeví nejen na sexuálních rtech, ale mohou se vyskytnout v stehnech, spodní části břicha. Onemocnění je nejcharakterističtější pro děti do 10 let, ale někdy se vyskytuje mezi dospělými. Osoby imunodeficience jsou predisponovány.
  5. Ekzém. Vyrážky se objevují při vystavení alergenu na genitálie. Vředy mají jasný červený odstín, sloučení mezi sebou a silně svědění.
  6. Dysplazie vulva. Charakterizované prvky bělavého, červené nebo blíže k hnědému stínu.
  7. Vulvovaginit. Se objeví při chovu na kůži genitálií a sliznic patogenních mikroorganismů. Vředy na sexuálních rtech jsou tvořeny během hřebenů kvůli silnému svědění. Při postupování onemocnění se proces rozšiřuje na sliznici pochvy. Nedodržení osobní hygieny, hlísty a snížení imunity - hlavní příčiny onemocnění.
  8. Atopická dermatitida. Pod vlivem alergenu se zdá, že zánětlivé vzdělávání se zdá, že organismus je citlivý, což je v jejich místě opustit vředy. Nejčastěji má nemoc dědičný predispozice. Někdy některé ženy vysledovaly jasné spojení s časem roku - v zimě je přitěžující nebo relaps, a v létě všechny příznaky zmizí. V nepřítomnosti léčby se atopická dermatitida vyskytuje roky s krátkodobou obdobím nepřítomnosti symptomů onemocnění.
  9. Cysty BOLOLINSKYCysty BOLOLINSKY. Zpočátku se v dolní části sexuálního rtu objeví malá oválná tvorba s čirými hranami. V jejím místě se objeví červené vředy.
  10. Lipshutza-Chapina. Boyts mají menší velikosti, z nichž každá je obklopena hnisavým klínem. Jsou měkké na dotek a při distribuci procesu mají tendenci k odtoku. Někdy vřed na sexuálním rtu připomíná shakr (jako syfilis). Forma formací a hloubky léze různé.
  11. Balení lymfrogranulum. Měsíc po infekci na kůži pohlavních orgánů se objevují malé jasně červené bubliny. Mohou se šířit na Cervix, vagina. Proto je nutné začít léčit nemoc včas. Po vyzařování procesu, prvky opouštějí malé velikosti.
  12. Candidia genitální orgány. Yazvops se objevují v důsledku hřebenů v důsledku těžkého svědění, které se objeví kvůli porušení mikroflóry v pochvě.
  13. Červené ploché lišejník. Objevují se malé červené prvky na genitálii. Jejich charakteristická funkce - tlak ve středu. Kromě genitálních orgánů je tvorba na kotníku a paprsků, což usnadňuje diagnózu onemocnění. Při zotavení, červené prvky mohou zanechat za malými velikostmi vředů.
  14. Leukoplakia. Vředy v pochvě mohou být detekovány na sexu rtech. Tato distribuce je typická pro zahájený průběh onemocnění. Vyvíjí se u žen během menopauzy. Prvky na genitálii vypadají bílá s jasnými hranami. Pak se stávají hustý k doteku s top shora. Charakterizované nočním svědění a hoření. V nepřítomnosti léčby se tyto formace proměňují vředy.

Příznaky vředů na sex rty

Narušení menstruačních cyklůKromě vředů na genitáliích, ženy dělají následující stížnosti při kontaktu s lékařem:

  • svědění;
  • spalování během močení;
  • pocit nepohodlí nebo bolesti;
  • alokace různých barev, objemu a zápachu;
  • zvýšení lymfatických uzlin v oblasti třísla;
  • Poškození menstruačního cyklu;
  • Nedostatek odpočtů na sexuální život v přítomnosti nepohodlí v oblasti genitálních orgánů.

Většina onemocnění se projevuje stejným symptomatickým, ale syfilis má specifické rysy. Rány u pacientů na sexu rtů nepřinesou další nepohodlí, což je nepodporuje, aby konzultovali lékaře.

Léčba pohlaví vředů

Diagram terapie je vybrán individuálně po poskytování výsledků lékaře a výsledků výzkumu. Stanovení přesné příčiny vzhledu YAZENS na genitálii umožní trávit méně času a prostředků pro léčbu. Nejúčinnějším je integrovaný přístup s kombinací příjmu léčiv ve formě tablet, roztoků, vaginálních čípků a externě (gel, smetanový a sedacích lázní). Pro léčbu se používají:

  • antibiotika s přihlédnutím k určení příčinného činidla onemocnění a jeho citlivost na léky;
  • imunomodulátory;
  • antivirová činidla;
  • vitamíny;
  • antihistaminika;
  • anestetické drogy;
  • Anti-faceted znamená
  • Hormonální drogy
  • sedativa;
  • Finanční prostředky tradiční medicíny
  • chirurgická operace.

Mezi antibiotikami, penicilinem, ceftriaxonem, tarividem a EkmeeCyllyn získal největší popularitu a osvědčenou. Eubiotika jsou předepsána na udržení střev mikroflóry. Cool s bolestí a bezvýznamným Itch Dimedrolem a analinem. Místo použité levomecol, acyklovir nebo betadin.

Farmaceutický HeřmánekPéče byla prokázána jako pomoc s těžební lampou. Je ukázán v zánětlivých onemocněních a připevněních hnisavých jevů na povrchu yaselů. Vitaminoterapie s drogami ze skupiny A, E, B a C posílí oslabenou imunitu.

Pro přípravu sedacích lázní, heřmánkové lékárny, série, měsíčku a řešení manganu. Mají protizánětlivé, hojivé a sušení vlastnosti.

Každý pacient by si měl být pamatován, že vředy na sexuálních rtech - výsledek onemocnění, která neprochází nezávisle. V čase bude zahájena léčba identifikovat příčinu a zahájit komplexní terapii. Prodloužený tok vede k komplikacím, přechod na chronický tvar a potíže s výběrem léčiv.