Prevence pohlavních onemocnění u žen

Mezi ženské pohlavní nemoci patří Chlamydia, garardnellóza, kapavka, trichomoniasis, syfilis, genitální herpes, HIV-AIDS a DR. Hlavním způsobem přenosu je sexuální kontakt s infikovaným partnerem. Proto je hlavní způsob prevence pohlavních onemocnění, především je abstinence z náhodných sexuálních kontaktů s neověřeným partnerem.

Když už mluvíme o Profylaxe, mluvíme o možnosti prevence ženské infekce. Taková nepříjemná onemocnění, jako je kapavka, syfilis, AIDS HIV, jsou mnohem snazší předcházet než vyléčení. Zejména pokud jde o AIDS, což, což díky rozvoji medicíny se naučili pozastavit, ale nezdal se na konci. Pokud jste zdravá, mladá žena, která se stará o své zdraví, a nechce čelit nepříjemným důsledkům nechráněné sexuální komunikace, pak je tento článek pro vás.

Nejběžnějšími prostředky, které mohou být prováděny tím, že prevojí sexuální onemocnění u žen, je považován za kondom, kterými se muži používají během pohlavního styku.

Jeho správné použití a výroba kvality vás bude chránit před infekcí s infekcí o 98%. Na tomto nákupu nelze v žádném případě ušetřit.

Kondom by měl být umístěn pouze na penis ve stavu erekce, opatrně ho odvíjet po celé délce.

  • Během pohlavního styku se nedoporučuje používat maziva pro domácnost jako vazelína nebo olej, protože to může zničit ochrannou strukturu povrchu kondomu.
  • Nedoporučuje se používat dva kondomy ve stejnou dobu, tření latexových skořápek může vést k prasknutí.
  • Během dlouhého sexuálního intercoche byste měli používat vysoce kvalitní mazivo na nebytový základ.

Mnozí se domnívají, že spermicidální agenti jsou účinným způsobem ochrany ženy nejen z nežádoucího těhotenství, ale také z infekce s pohlavním onemocněním. Tyto léky jsou svíčky, že ženy jsou injikovány do pochvy.

Nicméně, málo lidí vědí, že tyto léky nebyly experimentálně testovány experimentálně, proto nelze říci, jaké je skutečné procento snižování rizika infekce.

Od pohlavních onemocnění Antikoncepční tablety žena nechrání. Pokud jste v situaci, kdy není možné použít kondom, ale proběhlo sexuální pohlavní styk, pak některé speciální prostředky označované jako nouzová antikoncepce.

Určete v lékárně, zda tyto léky mají anti-infekční účinek, nebo pouze narušují nežádoucí těhotenství.

Navzdory velkému množství podobných fondů se nikdy nezměnili do lékařů a lékárníků. Důvodem je negativní dopad na ženského organismu, včetně hormonálního pozadí, což může vést k negativním důsledkům. Použití je doporučeno pro účely lékaře a podle pokynů, protože mnoho typů tablet je vyžadováno pouze v určité době.

Kromě tablet existují speciální svíčky a řešení, která se používají v oblasti genitálních orgánů.

  • Svíčky, nejčastěji obsahující jód, jsou zavedeny přímo do vaginy.
  • Oblasti vnějších genitálních orgánů, pube a vnitřku boků jsou zpracovány roztoky.

Takové prostředky snížit riziko přenosu venerálních infekcí, ale nedostanete se toho.

Existují nouzové situace, například během výletu pro město, kdy neexistuje možnost navštívit lékárnu v nadcházejících hodinách, a neexistují žádné určité prostředky antikoncepce, které by umožnily vyhnout tomuto riziku.

V tomto případě po sexuálním styku je nutné vyprázdnit mýdel a důkladně jít nahoru s mýdlem, s použitím velkého množství čisté vody.

Současně, během paží, musíte být velmi elegantní, aby se zabránilo i náhodnému hitu v infekci vagina.

Pokud je v přítomnosti alkohol, pak je možné prolomit oblast vnějších genitálních orgánů, aby se otřete, aby se zabránilo požití, což může vést k spalování jemných sliznic. Takové metody ochrany proti pohlavním onemocněním mají nízké procento snižování rizik, aniž by se nemělo ochranu stejně žádné z pohlavně přenosných infekcí, ani z nežádoucích těhotenství.

Dokonce i dnes, žádná prostředka vás nemůže chránit před jakýmkoliv pohlavním onemocněním 100%. Proto, pokud jsou známé nebo média nesmírně inzerovat prostředky, který vám zaručuje absolutní ochranu, nevzdávejte takové provokace.

V případě, že stále máte podezření na sexuální infekci, měli byste okamžitě kontaktovat lékaře. Bolestivé pocity pozorované ve spodní části břicha, neobvyklý výtok s nepříjemným zápachem nazelenalého nebo nažloutlé, vzhled řezu nebo spalování během sexuálního kontaktu nebo močení je známky, které můžete mít nějakou infekci.

Mazání mnoha pohlavních onemocnění je, že zpočátku jsou asymptomatické.

Proto, pokud máte podezření, že poslední zákon bez řádné prevence by mohlo vést k infekci, navštivte lékaře, aby se ujistil, že ve vašem těle není nikdo nebo jiný sex infekce. Čím dříve se obrátíte na lékařskou instituci, tím méně negativních důsledků budou vzniknout vaše tělo. Dosud existují finanční prostředky, které vás mohou chránit i z rozvoji infekce HIV, pokud jste po nechráněném styku požádal o pomoc několik hodin. Čím méně času mezi ním a kampaní k lékaři, snadnější a bezbolestný pro vás bude léčeni.

Ale jak bylo zmíněno dříve, je mnohem snazší zabránit infekci se sexuálně přenosným onemocněním, než zacházet s nimi, takže se ujistěte, že se postaráme o správnou prevenci pohlavně přenosných infekcí. být zdravý!