Skrytý syfilis: léčba a prevence asymptomatické formy

RECISION SYPHILIS

Syfilis nemoc složitého. Každé období vývoje této infekce má tak jednotlivé symptomy, které dříve lékaři považovali za různými onemocněními. Syfilis je maskován pro mnoho onemocnění: z banálního studeného až po těžké ledvinové léze, játra. Bledý treplema, který je příčinným činidlem syfilisu, odlišuje anestetickou látku, takže infikované necítí ani Itch nebo bolest.

Pale Treplema se cítí pohodlně ve vlhkém prostředí a při teplotě 36,8 stupňů. Za nepříznivých podmínek se skrývá v kapsli, tzv. Cyto formy a L-formy. V takovém stavu není Syphilis aktivní, nemusí násobit, spí. Čekání na příznivé změny v životním prostředí. Ale nemá škodlivé faktory. Takový tady je syfilis-mazaný nepřítel lidstva. Příčiny skrytého syfilisu je často léčba nebo syfilis infekce během léčby jiných infekčních onemocnění během léčby antibiotiky.

Odrůdy syfilis

Syfilis je rozdělen do několika období onemocnění:

  • počáteční nebo inkubace;
  • hlavní;
  • sekundární;
  • terciární.

Každé období je rozděleno do podpoložek. Skrytý syfilis odkazuje na sekundární období onemocnění.

Sekundární je rozdělen do tří typů:

  1. Syfilis čerstvý. Charakterizované jasnými vyrážkami a dalšími klinickými projevy.
  2. Skrytý (latentní) syfilis. Neexistují žádné vnější známky jeho přítomnosti. Postupuje asymptomatický, určený pouze s laboratorními studiemi.
  3. RECISION SYPHILIS. Vyrážka se znovu objevuje na těle pacienta po předchozím zmizení všech příznaků.

Gonorona U pacienta se skrytým syfilisem, inkubací a primárními obdobími v důsledku příjmu antibiotik a dobré imunity průchodu v slabě výrazné formě. Osoba nezažije nepříjemné pocity, životy a starosti, infikují ostatní. Skrytá forma syfilisu je často detekována náhodou po absolvování povinných lékařských analýz na klinice. Pravidelné zkoušky v gynekologu vám umožňují rozpoznat nemoc v čase a začít odpovídající léčbu.

Skrytý syfilis je rozdělen do tří fází, pokud jde o časování:

  1. Brzy skrytý syfilis. Trvání nemoci do 24 měsíců.
  2. Pozdní skrytý syfilis. Délka onemocnění jednou než 24 měsíců.
  3. Nepohodlné (ignorovat) skrytý syfilis. Lékař nemůže navázat časový rámec, když se pacient stává infikovaným syfilisem.

Při léčbě ne-robustních penicilinů je možné stanovit podmínky infekce syfilisem. Pokud má člověk časný skrytý syfilis, pak se zvedne na teplotu a budou existovat obecné známky intoxikace. Způsobí zbytky zničeného bledého treponamu. S pozdními pozemky skrytého syfilis nedochází ke zvýšení teploty, neexistují žádné známky intoxikace.

Proč je nutné stanovit podmínky infekce syfilisem?

Nastavení termínů onemocnění syfilisu je praktické. Časný skrytý syfilis zničen a jsou aktivními peddierů infekcí obsažených v epidemiologické skupině rizika. Je nutné provést přehled všech těch, kteří mají v kontaktu s infikovaným a identifikovat možné nosiči onemocnění. Pacienti v pozdním skrytém syfilisu v epidemiologických termínech nejsou nebezpeční.

Založení osob, s nimiž infikované osoby inaktor, stejně jako odevzdání testů na syfilis, je také nezbytné, když je nedostatečná skrytá forma.

Když syfilis útočí na lidské tělo, jeho cílem je proniknout. Pale Treplema je vyhozen z membránové skořápky, což umožňuje projít kapilárem a dostat se do jádra fagocytů. Jak úžasná příroda! Phagocytes jsou náš strážný. Chytají a jedí cizinecké bakterie a viry. A syfilis je napadá. Shah a Mat imunitní systém! S skrytým (latentovým) syfilisem je treponema skryto v membránové skořepině fagocytů. To znamená, že virus ničí sám fagocyt a chodí v jeho "oblečení". Imunitní síly těla nejsou zahrnuty, protože taková trendy je považována za vlastní a nerozpoznávají.

Gonorona

Známky skryté syfilisy

Ačkoli žádné vyrážky nebo vředy nejsou pozorovány na kůži a sliznici, syfilis proniká v této fázi ve vnitřních orgánech, nervový systém, kost. Pathologické procesy se v nich vyskytují. Pacienti s podezřením asymptomatického syfilisu zkoumají zejména důkladně, aby takovou diagnózu, nebo ho odmítli.

Nepřímé znamení raného skrytého syfilisu zvažují:

  • přítomnost v historii nemoci časných vyrážek neagancované povahy;
  • Léčba kapavka a jiného stisu (onemocnění často jdou);
  • Detekce sexuálního partnera aktivního syfilisu;
  • zvýšení lymfatických uzlin v oblasti třísla;
  • Nalezení jizvy z místa údajné pevné Shanka;
  • Při analýze spinální tekutiny jsou odhaleny zánětlivé reakce.

Nepřímé znamení pozdního skrytého syfilisu:

  • Při analýze degenerovaných degeneračních změn páteře;
  • Nízký titr reaktorů s ostrými pozitivními výsledky podle klasických sérologických reakcí.

K nepřímým známkám skrytého syfilisu a na počátku a pro pozdní druhy zahrnují:

  • Dočasné nebo dlouhodobé zvýšení teploty do 38 stupňů, jejichž příčina není instalována;
  • hubnutí, depresivní nálada, obecná slabost a další známky intoxikace;
  • Zvýšení periferních lymfatických uzlin: oni se stávají hustými a zaoblenými, ale během palpace lymfatických uzlin není žádný nepříjemný pocit.

Diagnóza skrytého syfilisu

Diagnóza skryté formy syfilisu se provádí za použití následujících sérologických metod:

Drogy Reakce imobilizace bledého treponamu (rebt). Pro tuto analýzu se používá krevní sérum pacienta a suspenze bledého trepoon. Jsou smíšené a sledují, jak se chovat trepalines. Nalezení do krve pacienta s syfilis člověka, Verponami stále. A padají do krve zdravého člověka, jsou aktivní, plavat dlouho, jsou připraveni infikovat. Přesnost tohoto testu je 95%.

Dejte diagnózu skrytého syfilis-obtížný úkol pro lékaře, protože existuje možnost falešně pozitivní reakce na syfilis.

  1. Reakce nepřímé hemaglutinace (RPGA). Pro tuto analýzu jsou připraveny speciální erytrocyty se patogenovými antigeny syfilis. Tyto erytrocyty jsou smíchány s pacientovým sérem. Pokud je pacient nemocný syfilis, červené krvinky se drží dohromady.
  2. Immuno enzymová analýza (ELISA). V připraveném séru pacienta se přidá speciální enzymo. Pokud se sérum nahrazuje barvu, pak je pacient rozpoznán jako sifilis nemocný.
  3. Reef (imunofluorescenční reakce). O přítomnosti bledě treponam říká specifická záře.

Pomáhá při určování přítomnosti viru syfilisu a neobvyklý pohled na bledý treponam sám. Pod mikroskopem můžete vidět, že světle treplema má pohled na spirálii. Velikost kudrlinek do konce trepnem se snižuje, mezery mezi kudrlinkami. Pohyb v kapalných médiích se vyznačuje pomalostí a milostí.

Funkce bledého treponamu je jeho schopnost udržovat svůj spirálový tvar i pod tlakem svého prostředí. Osoby starého věku ošetření z syfilis na základě pouze sérologických metod nejsou jmenovány. Podstaňují další vyšetření z neuropatologa, oculistu a otolaryngologa.

Sofilisa těhotné ženy si zaslouží zvláštní pozornost. Během těhotenství všechny ženy dávají krev do syfilis třikrát. Při identifikaci onemocnění se provádí specifická terapie, s přihlédnutím k období těhotenství a fázi onemocnění. Pokud není syfilis zacházeno, pravděpodobnost infekce plodu je vysoká, tvorba vrozených vad, potratu nebo předčasného porodu.

Léčba

Dnes, léčba syfilis není pro lékaře obtížná. Ale jeden bod by měl být chápán. Když mluví o léčbě skrytého syfilisu, znamenají boj s infekcí, ale ne důsledky syfilisu: deformace kostí, porušování kardiovaskulární aktivity, poruchy nervového systému. V této fázi vývoje medicíny je nemožné.

Při léčbě latentního syfilisu použijte antibakteriální léky. Diagram terapie je vybráno individuálně s přihlédnutím k fázi onemocnění a doprovodné patologie. Drogy jsou navíc předepsány, která vyvolávají imunitu, jak ji syfilis uvolňuje.

Příkladné léčebné režimy skrytého syfilisu jsou uvedeny v tabulce:

LékDávkováníCesta správyMultiplicita aplikaceTrvání kurzu
Bezylpenicillin2,4 milionuintramuskulární1 čas týdně3 injekce
Bicyllin-51,5 miliónuintramuskulární2 krát týdně10 injekcí
Benzylpenicilin plin1,2 milionuintramuskulární1 za den10 dní
Doxycyklin100 mgorálně2krát denně30 dní
Ceftriaxon0,5 gintramuskulární1 za den10 dní
Ampicillin1 Gintramuskulární4 krát denně28 dní

Příjem jakýchkoli drog je možný pouze po konzultaci s lékařem. Samoúprava je nepřijatelná! Frekvence trvání příjmu léčiva a terapie je určena zúčastněným lékařem.

Příjem vitamínového komplexu. Pomoc v boji proti infekci

Jádro fagocytů Pyroterapie. Pacient představuje speciální přípravky, které zvyšují tělesnou teplotu. Malá horečka výhody. Při teplotě nepřesahující 38,5 stupňů se zlepšuje krevní oběh, práce imunitní obrany se zesílí a bakterie oslabuje, je snazší vyrovnat se se svým lékem.

Riziková skupina:

  • užívání drog pomocí injekcí;
  • Infikovaný HIV;
  • Lidé mají mnoho sexuálních partnerů.

Prevence

Aby se zabránilo různým podílu, je nutné dodržovat některá pravidla.

  1. Zobrazit srozumitelnost při výběru sexuálních partnerů.
  2. Použití, když sex kondomy.
  3. Používejte pouze své vlastní osobní hygieny.
  4. Ne doufati na falešně pozitivní výsledky, ale kontaktovat lékaře při prvních známkách onemocnění.

Nezapomeňte, že nemoc syfilis není jen osobní záležitostí občana. Pokud člověk ví o své nemoci s syfilisem, schovává ho a infikuje druhého, může vzniknout trestní odpovědnost.

závěry

Nemůžete použít antimikrobiální drogy. To může vést k tomu, že mikroorganismy skryjí, tvořících kapsle nebo proniknuty do buněk. Syfilis získává skrytou podobu.

Skrytý syfilis-tvrdá nemoc. Správná léčba může být předepsána pouze k lékaři na základě komplexních analýz. Nevzdávejte se k článkům v pseudomedicinových místech, kde je popsán, jak je syfilis vyléčen s mudrcovými květy a dalšími bylinkami.

Léčba syfilisu doma nevede k zotavení. Naopak mohou nastat závažné komplikace. Každý třetí nemocný nemocný pozdní skrytý syfilis umírá z syfilitických srdečních lézí.