24 Faktů o sexuálně přenosných infekcích

Vstup do nechráněného sexuálního kontaktu, téměř každý ví, že se vystavuje. Většina a nemá podezření než rizika, která odmítla preventivní opatření. Podvědomí je alarmující: Pro váš život nasloucháme spoustu varování od rodičů, učitelů, sdělovacích prostředků a přesto lidé jsou nižší než pokušení. Téměř každý zná soudruh, kteří měli "tohle je".

Proč je to? Myšlenka nebezpečí končí na obvyklém prohlášení o své existenci a co může být zanedbávaná antikoncepce, jen si představujeme. A někdy se prostě cítíte poradit se s lékařem. Často hledáme informace o internetu, vytváření témat "Jeden přítel má problém ..". Ale jak se to může obrátit?

Podívejme se blíže 24 Skutečnost pohlavně přenosných infekcí (IPP). To je nejen zajímavé informace, ale také varování pro budoucnost.

Dostat si sifilis a neví o tom?

Můžete si sifilis a nevíte o tom

O této infekci, která je věnována tolika vtipům, v první fázi infekce není podezřelá 33% Nemocný.

Syfilis v primární fázi vývoje se obvykle začíná objevovat 3-4 týdny.

Bledé trepony během tohoto období Vasserman reakce (metoda Syphilis Express Diagnostics) nebude detekovat. Na místě infekce se objeví tvrdá šance a začíná zvyšovat blízké lymfatické uzliny.

Nejen děti se objevují od sexu!

Přibližně B 97% Případy syfilisu byly přeneseny do sexuálního způsobu pacienta. HIV byl převeden přes pohlavní styk 85%.

Trestní odpovědnost za infekci IPP

Trestní odpovědnost za infekci IPP

I v době temné středověké otázky "kdo je vinen?" znepokojení téměř každého národa na světě. A samozřejmě, nejvýhodnější strčit odpovědnost za vzhled, například syfilis na někoho jiného. Takže Italové ho nazývali "Francouzská onemocnění", Francouzi nezůstali v dluhu a nazvaný Syfilis, naopak, nemoc "italština". "Španělská nemoc" Syphilis našel obyvatele Nizozemska. Rusové mu raději nazývají "Polská nemoc". A Turci byli zodpovědní za syfilis na všech křesťanech obecně, prohlásili ho "Křesťanská nemoc".

V současné době článek 122 Trestní zákoník Ruské federace je zcela věnován úmyslné infekci jiné osoby s infekcí HIV nebo akcí, které mohou vést k takové infekci.

Musí být potrestán trestem odnětí svobody na dobu Pět roky.

Článek 121 trestního zákoníku Ruské federace ukazuje odpovědnost za úmyslnou infekci jiné osoby v pohlavních onemocněních, mezi něž patří syfilis, kapavka, měkká šance, lymfrogranuleleeniózní, donovanóza a t.D.

Kytice infekcí B "současnost, dárek"

Pokud vás váš partner infikoval syfilis, neznamená to, že vám jen představil jen jedno překvapení. Mnoho infekcí je schopno společné soužití a pokojně se dostanete v jednom těle.

Kolik lidí je infikováno IPP?

Přibližně každý 6. muž na planetě je nemocný s pohlavně přenosnou infekcí.

Pravděpodobná budoucnost: epidemie nevyléčitelného současného gonoru

Centrum pro kontrolu a prevenci onemocnění USA (CDC) varuje, že vyvíjející se kmeny gondoků rodu Neisseria se stávají rezistentní vůči všem typům použitých antibiotik. V tuto chvíli mají tyto kojícíci odolnost proti sulfanimidovým přípravkům, penicilinu, tetracyklinu a ciprofloxacinu

Chlamydia je důvodem k obavám

Chlamydia není neškodná infekce, protože mnoho lidí považuje za slyšet více o mazacích onemocnění, jako je syfilis, kapavka a infekce HIV.

Důsledky infekce rodiny Chlamidia Mohou existovat chronická onemocnění močového a sexuálního systému, neplodnosti, riziko potratu. Jeho role Chlamydia se hraje také ve vývoji aterosklerózy, imunodeficience, onemocnění plavidel a diabetu.

Podivná epidemie očních onemocnění u dětí

Stis vede k očním onemocněním u dětí

Slipová membrána oka je také vhodná pro infekci chlamydií, jako sliznická vagína. Na počátku 20. století, nedostatečné informace o Chlamydia vedly k šíření dětské slepoty.

"Oblíbený" Diagnóza lékařů

O 70% Diagnostikována se stížností na známky StIS k lékaři: Chlamydia.

Proč je to tak těžké zbavit se Chlamydia?

Chlamydia není v marném udržet palmové mistrovství v prevalenci mezi pohlavně přenosnými infekcemi. Jsou neuvěřitelně těžké se zbavit. Jedná se o intracelulární parazit, který, když je vystaven nežádoucím faktorům, je schopen užívat l-tvar obklopený ochrannou skořápkou. V takové formě může infekce "Počkejte", Například léčba antibiotika. V případě léčby antibakteriálními léky může Chlamydia dokonce zmizet z místa úvodu do těla, migrovat do kloubů, lymfhrores, i nadále v krvi organismu pacienta.

Genitální herpes - příbuzný zima na rtech

Genitální herpes - nebezpečná infekce

A jako herpes prvního typu, genitální herpes mohou být udržovány v těle v nečinném stavu veškerý život. Režimy typu herpes 2 mohou způsobit další infekce, stejně jako jakákoliv jiná bezprostřední imunita.

Papilloma - možná příčina rakoviny děložního čípku

Existuje více než sto druhů virů lidského papilomu (HPV) a asi 13 z nich vedou k nebezpečným rizikům rakoviny. 70% Případy rakoviny děložního hrdla způsobí dva papillomas virus - 16. místo a 18. let. Jakékoli genitální bradavice mohou dodávat nepohodlí, když máte sex, třením a začínající krvácení.

HIV není přenášen komáry

Když Komar propíchne pokožku člověka, vstřikoval jeho sliny, ve kterém HIV se nevynásobí.

Nachází se v komárovém kufru speciálních upínacích ventilu interferuje s pitnou krví, aby se vrátila ven. Virus lidské imunodeficience také není přenášen metodami domácností: přes dotek, polibky, vzduch-kapičky, slin, slz a potu.

Panna může být nemocná

Panna může také dostat nemocný sti

Abychom měli infekci, ne nutně porušení panenské sply, pro mnoho infekcí je zcela skutečnost, že vstoupíte do sliznice nebo dokonce jen kontaktní kůže-k-kůži (mazlení).

100% způsob, jak zabránit infekci přenášet sexuálně

To je sexuální abstinence a odlehlý životní styl.

Kde může dát neúspěšný kondom?

Kondom vás nemusí chránit před těmito onemocněním, které mohou být přenášeny při kontaktování míst, která nezakrývá. Jedná se o infekce, jako je syfilis, herpes, genitální bradavice.

Ženy Rize More

Žena má více šancí chytit sexuálně přenosnou infekci

Vzhledem k anatomickým vlastnostem těla je riziko infekce s nechráněným sexuálním činem v samice vyšší než u muže. Kromě toho, pokud je žena těhotná, rizika, včetně zdraví jejich dítěte.

Co spp nejčastěji vede k neplodnosti?

Případy sekundární neplodnosti nejčastěji způsobují nemoci s genitálními herpes, močiplasmy, gonory, mykoplasmy, trichomonády, cytalometrické, chlamydia.

Močasmus je schopen připojit k krku cervatozoidu

Action UeAplasma pro pánské cum: Spermie adheze do buněčné membrány, sebezničení spermií, porušení výnosu spermií. Mreaplasm však žije v těle téměř každého člověka a začíná přinést vážné potíže pouze v případech nízké imunity nebo na pozadí užívání silných antibiotik.

Nejjasnější příznaky IPP

Jedná se o vředy, zarudnutí v oblasti genitálních orgánů, bolesti během sexuálního kontaktu, zvýraznění neobvyklé barvy s nepříjemným zápachem, svědění, krvácení.

Inkubační období IPP

Inkubační období IPP

  • Syfilis: 3-4 týdny
  • Kapavka: 2-20 dní
  • Donovanz: 1-30 dní
  • Mykoplazmóza: 3-5 týdnů
  • Genitální herpes: Až 3 týdny
  • Trichomonóza: 1-4 týdny
  • Chlamydia: 1-3 týdny
  • Ureaplasmóza: 5-35 dní
  • Venuše je lymfranulomatóza 3-30 dnů
  • HIV: v průměru od 2 týdnů do 2 let

Co je to PCR analýza?

Polymerázová řetězová reakce. Tato analýza umožňuje stanovení detektoru DNA sekce v jakémkoliv zkušebním materiálu (krev, slin, sputum, škrábání, moč a t.D.) Kromě PCR, bakteriologické setí, stěr na flóře a cytologii, krevní test pro specifické imunoglobuliny.

Který IPP umožňuje diagnostiku PCR?

PCR je nejpřesnější a modernějším typem analýzy pro určení IPP. S pomocí krevního testu na PCR můžete určit přítomnost takových infekcí v těle jako: hepatitida B, HIV (AIDS), Genitální herpes, Papilomavirus infekce, bakteriální vaginóza, trichomonóza, mykoplazmóza, kandidóza, chlamydia, močasmóza.

Lékárna testy

Je možné určit sexuální infekci sami?

Analýza ze stanice StIS, samozřejmě, je samozřejmě méně přesná než v laboratorních podmínkách. Máte však příležitost využít testů z lékárny k provádění analýz na kandidózu, bakteriální vaginóze, syfilis, HIV, hepatitidě B, Chlamydia.

IPPS nenechávají imunitu

Proto je vždy možné znovu infekce IPP. Imunomodulátory se často používají při léčbě stisku. To je způsobeno tím, že lidský imunitní systém je schopen vyrovnat se s většinou infekcí nezávisle, stojí to jen k ní. Například je schopen rozpoznat Chlamydia v jejich formy LF, která není k dispozici pro účinky antibiotik a jiných léků.

Nevyléčitelné IPP

Nevyléčitelné IPP zahrnuje AIDS, genitální herpes a špičaté papilomy. K dnešnímu dni, přibližně 15 léků se používá k rozšíření života pacientů s AIDS, jsou všechny drahé a nejsou dostatečně účinné a mají vedlejší účinky. Patentované takové léky více než 10 000. Skutečnost je, že pouze několik desítek léků dosáhne klinických studií a před výrobou a úvodem 2-3 kusů.

Candidiasis může být u mužů

Candidiasis (drozd) se děje u mužů

Candidiasis OR "drozd" považovány za převážně ženské onemocnění, ale nosné houby Candida Možná muž. Pravda, na samci, tato onemocnění je obvykle asymptomatická. Houby prostě umyje moč z uretry a je těžké zakořenit na mužském penisu. Pokud se však léčba týká dvojice muže + ženy, by měla být léčena. Pro ženy, drozd není také nebezpečný, ale dává nepohodlí kvůli trajektu a pálení. Během těhotenství, kandidóza, stejně jako všechny ostatní IPP, musí být léčeni, protože houby může infikovat dítě během průchodu obecných cest.

Samozřejmě se jen málo lidí rozhodne využít sexuální abstinence jako naprosto spolehlivou metodou ochrany, ale každý může snížit riziko infekce se sexuálně přenosnými infekcemi na minimum, za použití kondomů a bez vstupu náhodných vztahů s neznámými partnery. Nebuďte plachý a pomalu s odvoláním k lékaři, pokud existuje podezření na infekci. Koneckonců, většina infekcí zůstala bez pozornosti určitě proudí do chronické fáze.

K dnešnímu dni jsou nové typy drog proti onemocněním považovány za náhodné, například, jako jsou AIDS. Moderní medicína je schopna rozšířit životy lidí infikovaných HIV, ale mnohem lépe neublížet taková onemocnění. Být ostražitý. Preventivní opatření!