Tipy tradiční medicíny během vyvrcholení

Fondy tradiční medicíny - nedílnou součást symptomatické terapie během hormonální restrukturalizace těla. Lidový lék, když Climsa u žen poskytuje recepty pro eliminaci nepříjemných příznaků menopacterního syndromu, ale nenahrazuje režim klasického léčebného režimu. Dodržování doporučení zúčastněného lékaře, můžete úspěšně kombinovat tradiční a lidové metody léčby Climax.

Léčivé rostliny při vyvrcholení

Léčba Klimaks doma zajišťuje použití léčivých bylin, fytokompozitů s protizánětlivými, protiinstalací a regeneračními vlastnostmi:

  1. Hroznové bobule musí být přítomny v denní stravě žen trpících neurózou a hysterií, střevní onemocnění a dělohy, rychlý srdeční tep se změnou v hormonálním pozadí během klematografie.
  2. Hroznové révy připravují práškový nástroj, což eliminuje otok nohou v hormonální dysfunkci. Vinná réva se suší a spálí. Výsledné uhlíky jsou potaženy a triturovány v prášku. 2 sv. Lžíce nasekaného uhlí se rozpouštějí v 500 ml vody a vaří, dokud se objem kapaliny nesnižuje dvakrát. Chlazené činidlo je odebráno 4 ST. lžíce jednou denně při jídle. Léčba kurzu - 3-4 týdny.
  3. Eliminovat bobtnání nohou během vyvrcholení může být bílá hlinka provozovaná v jablkovým ocetu do stavu tekutého těsta. Kapalná hmota je aplikována na bavlněnou tkaninu s vrstvou 1 cm a aplikuje se na hyperemická místa. Po vysušení je jíl odstraněn. Lékařské postupy se provádějí do 7-10 dnů v řadě. Suchá hlína může být znovu použita, ředění s jablečný oct.
  4. Bylinné odvzdušnění opírně používaných při onemocněních dělohy v menopacterním období. Drug je považován za čaj s použitím suchých surovin, připravených z jakékoli části závodu (stonky, listy, oddenky nebo barvy). Bylinný čajový nápoj nejméně jeden měsíc.
  5. Nervózní porucha a hysterické záchvaty eliminují bylinný čaj vyrobený z máty máty peprné a melissy. Čajový nápoj před spaním po dobu 4-6 týdnů pro obnovení emocionální rovnováhy v období hormonální restrukturalizace těla.
  6. Sedrativní účinek má fytockompozit chmelových kuželů, valerijských kořenů a květy ZVERBOASE připojeného v poměru 2: 1: 1. 1 umění. Lžíce suchých surovin vařených v 0,5 litrech vody a bojuje po dobu 5 minut, trvejte na plně vychladnout. Bylinná infuze trvá 50 ml 2-3 krát denně po dobu 3-4 týdnů.
  7. Fucking listy (2 st. lžíce) vařené v 250 ml vody a trvejte na 30-40 minut. Bylinné infuze vezme 50 ml ráno a večer S cystitidou a dělohy onemocnění během vyvrcholení.
  8. Chcete-li odstranit záchvaty paniky, když vyvrcholte, Lipa přichází na záchranu. Linden čaj má uklidňující účinek na centrální nervový systém, a také eliminuje dušnost a kašel s otrhaným srdcem. Čaj z Lindenového nápoje na noc po dobu 3-4 týdnů. Můžete se střídat s mátou čajem.
  9. Hořčice semena se používají v nespavosti, neuróze, závratě a ztmavnutí v očích během menopauzy. Hořčice semena jsou rozdrcena v mlýnku na kávu a trvat 1 h. lžíce během jídla 1 čas denně. Terapie pokračuje pro 1-1,5 měsíce.
  10. Jeden z lidových receptů ze silné bolesti hlavy spojené s menopauzálním syndromem je kompozice připravená z chronických kořenů (1. st. lžíce) a 0,5 h. Lžíce ocetu. Ostrá vůně léčivého přípravku je zakoupena syndromem bolesti. Tato rada může používat as silným nervovým napětím.
  11. Můžete bojovat s vyvrcholením pomocí okurek. Přírodní fytoestrogeny obsažené v okurkových jámách mají příznivý vliv na hormonální pozadí žen v období menopauzy. Tyto prostředky homeopatů se doporučuje vzít s vyvrcholením z přílivu tepla, hyperhydropózy, závratě. Pro přípravu přípravku se ramena okurka suší, rozdrcují a vaří v termosku (1. t. Lžíce suchých surovin o 0,5 l vody). Drug trvá 50 ml 2krát denně po dobu 4 měsíců. Po dvouměsíční přestávce lze průběh léčby opakovat.
  12. Semena koprového nebo fenyklu pivovarnictví jako čaj (1 hodina). Lžíce na sklenici vroucí vody) a trvá 2-3 krát denně se střevem ve střevech, zvýšené tvorbě plynu, rychlé močení během vyvrcholení.
  13. Red Rowan ve formě alkoholové tinktury změkčuje nepříjemné příznaky v časném vyvrcholení: Tepelné naklonění, zvýšené pocení, bolesti hlavy, závratě, nespavost. Pro přípravu tinktury v litrovém nádobě, 200 drcených bobulí Rowan je umístěn a nalil s alkoholem, vodkou nebo koňakem (volitelné). Léčivá potřeba trvat na chladném tmavém místě po dobu 14 dnů. Ready Tinkture trvá 1 h. lžíci třikrát denně po dobu 10-14 dní. Terapie se může opakovat za měsíc.
  14. Hudební mléko v Homeopatech Klimaks Doporučujeme užívat jako imunomodulační činidlo s vysokou biologickou hodnotou pro zvýšení odolnosti těla během období hormonálních poruch, fyzikální a sexuální aktivity.

Použití lidových prostředků na radu homeopatury je třeba mít na paměti, že fytoterapie pro menopauzu nenahrazuje klasický léčebný schéma výrazné hormonální dysfunkce způsobené změnami souvisejícími s věkem.

Konspiracie, když vrchol

Lidový lékař doporučuje používat spiknutí, když vyvrcholení u žen:

  1. Klimační syndrom je možný změkčete, pokud pijete denně a umýt spiknutí. Musíte titulní vodu na klesající měsíc. Ve skleněné nádobě nalil obyčejnou vodu a položila na parapetu, vysvěcena Lunární světlo, v noci. S prvním paprskem slunce by žena měla pít několik džích na "lunární" vodu a umýt její obličej, říká: "Bratr na měsíc, hvězdička, jste šťastní. Odrážet můj beleko tak, že neexistuje žádný lich. Jak se Svatá matka Boží podívala na Měsíc, trápení ženy netolerovaly, takže jsem otrok (zavolej své jméno) na vás přes vodu, abyste se podívali - a trápení netolerují. S vírou v otci a synovi a svatém duchu. Amen". Pouze upřímná víra v Boha a naděje na pomoc vyšší síly bude pozemek pod Klimaks.
  2. Tento spiknutí používá značky z Klimaků. Zabraňuje vzhledu děložního krvácení a souvisejících bolestivých pocitů ve spodní části břicha a v oblasti pásu. "U moře-oceánu, Zarnitsa stojí na ostrově Buyan, a v něm je ztěžování na zvonice rány léčit, krevní zastavení. Jak se moje rána léčí a krev neplyne. Amen". Spiknutí Přečtěte si po modlitbě "Symbol víry" nebo "našeho otce" s rozsvíceným církevním svíčkou do 3 dnů.

Masáž v Climaxe

Ovlivnění na určité body umístěné na těle, můžete zastavit bolestivý syndrom, zbavit se deprese, apatie, obnovit harmonii duše a těla.

Pro dosažení pozitivního výsledku musí bodová masáž v Klimakse provádět specialistu, s přihlédnutím k doporučením gynekologa, endokrinologa a psychoterapeuta. Profilové odborníci vyzve, jak se zbavit syndromu menopauzy bez poškození zdraví.

Doma může žena provádět jednoduchý výkonový komplex. Na ženském těle jsou tři body, které ovlivňují, které můžete výrazně snížit nepříjemné jevy způsobené vyvrcholením. Jen pár minut denně strávený na popravu bodové masáže, zbavte se ženy z bolestných symptomů hormonální nerovnováhy bez použití syntetických hormonů.

  1. Chcete-li najít první bod, musíte zvážit vnitřní stranu horních končetin. Ze spodní části ramene k předloktí je v místě svého konce deltoidní sval a je ceněný bod. Mělo by to být 3krát na něm, a pak udělat podobné cvičení na druhé straně.
  2. Druhý bod je z vnější strany dolních končetin. Vizuálně může být určeno lampy na kalhotách. Po stáli, musíte narovnat, narovnat, narovnat ramena a tipy středních prstů obou rukou se snaží oslovit co nejvíce. Je to v tomto místě, že existují body. Musí jednat na bodech obou nohou ve stejnou dobu 3 krát.
  3. Třetí bod je také snadné najít. Nachází se v pube. Vizuálně nalezení vrcholu pubické kosti, tři prsty jsou aplikovány na něj a klikněte 3 krát v řadě.

Ovlivňující biologicky aktivní body těla, můžete dosáhnout hmatatelného terapeutického účinku. Bodová masáž Proveďte hluboké lisování polštářem prstů po dobu 1 minuty, aktivační krevní oběh, lymphotook, metabolické procesy v tkáních. Terapeutický postup se nedoporučuje strávit častěji než 1 čas denně. Kontraindikace s vodivodním bodem masáž je přítomnost jakýchkoli neoplazmů v tělech malých pánví.

Pravidelné profylaktické vyšetření v gynekologu, dodržování režimu dne a výživy, absence špatných návyků a minimalizace stresu vám umožní projít tímto časovým intervalem.