Rostlinné přípravky proti patologickému vyvrcholení

Offensive Climax je často konjugát s projevem řady nepříjemných příznaků. A všichni vyprovředi poklesem výroby pohlavních hormonů, projevených na pozadí dokončení reprodukční funkce. Tento proces je vybaven samotným a povahou, že a priori dělá to přirozené a přirozené. Někdy však patologické znamení mají takový významný dopad na kvalitu života ženy, která se stává příslušnou otázkou: jak pomoci tělu bezpečně překonat menopauzální transformace? Bylinné přípravy s menopauzou jsou nejproritní variantou terapie, protože nejsou jen poměrně účinné, ale také nezpůsobují vedlejší účinky podivné náhradní hormonální terapie.

Fytohormony: Co mohou pomoci s vyvrcholením?

Phytohormony jsou nízkomolekulární látky, které jsou produkovány rostlinami pro regulaci procesů růstu, vývoje a prevence předčasného stárnutí. Tyto vlastnosti jsou úspěšně používány v medicíně, protože fytohormony jsou schopny kompenzovat nedostatek přírodních hormonů vyrobených vaječníky.

S menopausisem je pozitivní účinek rostlinných hormonů obtížné přeceňovat. V době, kdy koncentrace estrogenu a progesteronu začne výrazně klesat, je to fytopreparace, které jsou schopny pomoci normalizovat hormonální pozadí a snížit patologický účinek menopauzálních změn.

Fytoestrogeny během menu pomáhají dosáhnout významného snížení mnoha negativních příznaků. Ženy proto často používají bylinky pro udržení hormonálních úrovní. Takové kromě informátorů jsou k dispozici v Čínská phytoatampponah, Kdo jsou spravedliví zástupci Sexuální poradenství vzhledem k účinnosti a nedostatku negativních důsledků.

Fytoterapie v Klimakse

VZDUCH

Kořen AIRA - prostředek tradiční medicíny, často používané pro léčbu patologických projevů Klimaků. Fytoestrogeny obsažené ve svém složení, mají příznivý vliv na psycho-emocionální stav ženy, intenzitu přílivů, frekvence bolesti hlavy hlavy. Fondy připravené na základě kořene AIRA mají příznivý vliv na práci gastrointestinálního traktu, reprodukčních orgánů, mají antibakteriální účinek.

Air Aplikace:

Chcete-li získat pozitivní výsledek, stačí použít odváže kořene této rostliny do 1 měsíce. Vařit to, potřebujete 2 st. L. Suroviny nalijte 200 ml vařící vody, zahřát kompozici na vodní lázni po dobu 30 minut, trvejte na pár hodin. Vezměte nápravu pro 100 ml za den, rozdělující 2-3 porce.

Nudný děloha

Rostlina, jejichž výhodné vlastnosti, které jsou široce používány fytoterapií. Bylinné estrogeny obsažené ve složení borální dělohy pomáhají snižovat závažnost přílivu, normalizaci emocionálního stavu, udržovat práci srdce a cév, zvýšit sekreční funkci sliznic, posílit libido, zlepšit krevní vzorec, Snižte riziko krvácení, aktivujte metabolické procesy, eliminujte otok, když je vyvrcholeno. Pomáhá této rostlině a při léčbě více gynekologických onemocnění.

Aplikace BorovaThe

Borovoy Usterus je pořízen ve formě infuze, pro přípravu, který 1 h.L. Tráva nalít 1 st. vařící voda a trvat na tom asi 15 minut kousáním ručníku. Vezměte si výsledný produkt 3krát denně před jídlem 1/3 šálku. Terapie - asi měsíc.

Owin

Oregano během menu pomáhá snížit pravděpodobnost vzhledu Dysfunkční krvácení, provokovaná insuficience estrogenů. Tato tráva má pozitivní vliv na nervový systém žen a pomáhá eliminovat vázy gestativní poruchy provokované menostázou. Často se tato rostlina používá při prvních příznakech brzy vyvrcholení, protože může poskytnout stimulační účinek na provoz vaječníků.

Aplikace duší:

Pro přípravu infuze potřebujete 2 st.L. Suroviny pčí 0,5 l. Vroucí voda, izolovat a trvat na pár hodin. Pole tohoto lékaře musí být napětí a převzít teplé formy třikrát denně po půl hodiny před jídlem (0,5 brýle). Můžete použít duše, přidat ji do čajových poplatků.

Slavní zápasníci s projevy Clemakus Oregano a nudné dělohy jsou součástí jednoho z populárních fondů zaměřených na udržení ženského těla po 40 ° C. Mluvíme o statečné blažené matře. Bylinná sbírka kromě přílivů a nespavosti je schopna dodávat z zánětu v sexuálním systému - od drozd - od endometriózy. Hledat vstup do Oficiální webové stránky Raucara Matrery odkaz.

Červený štětec

To je další cenná rostlina, která může významně usnadnit příchod menopauzy. Zejména průběh infuze na základě Červený štětec Pomáhá normalizovat práci orgánů malé pánve, snížit riziko aterosklerózy, posílit cévy, neutralizaci anémie, posílit sexuální přitažlivost. Pomáhá s bobtnáním. Tato rostlina je navíc známá pro imunostimulační a omlazující vlastnosti.

Aplikace červeného štětce:

Červený kartáč se nejčastěji používá pro přípravu infuze. Pro to, 1 h.L. Rozdrcené suroviny nalil strmé vařící vodu a odejdou na místo zamezení po dobu 15-20 minut. Přijmout infuzi, kterou potřebujete 3x denně v 1/3 šálku. Kurz terapie - 1 měsíc.

Prádlo

Klimační syndrom je ošetřen S pomocí lněných a lněných semen.
Lněné semeno s Klimakse je cenná v tom, že obsahuje rostlinné estrogeny, mastné kyseliny, vitamíny, které pomáhají vyřešit procesy V období menopauzy Uvnitř ženského organismu. Systematický příjem tohoto produktu snižuje intenzitu přílivů, eliminuje emocionální vzrušení, normalizaci spánku, snižuje riziko vzniku kardiovaskulárních patologií, onkologie, Prevence postmenopauzální osteoporózy.

Použití lnu:

Jak užívat semena lnu? Můžete použít lněné semeno jako přísada do salátů, kaši, omáčky. A můžete si vzít 1 - 2 st. L. Produkt je denně ½ hodiny před jídlem, pije dostatečnou vodu.

Podobné výhody lze získat, pokud vyměnímte lněné semeno na lněný olej. Vzhledem k vysokému obsahu mastných kyselin, linganů, vitamínů a hořčíku má tento činus pozitivní vliv na činnost kardiovaskulárního systému, stejně jako to pomáhá eliminovat nedostatek estrogenu, normalizaci všeobecného stavu ženy v tomto obtížný život.

Dovolená okurky

Cucumber rameno Spousta se často používá k boji proti patologickým projevům menostázy. Dekonace okurkových vrcholů je dokonale pomohl v boji proti přílivům.

Aplikace okurů copy:

Jako terapeutické činidlo používají sušené a rozdrcené umožňuje a listy. 1 lžíce takových surovin nalije 600 ml vroucí vody, izolované a nechá se zařadit během několika hodin. Poté je produkt naplněn, rozdělen do 3 částí, které by měly být použity po dobu 3 dnů. Pro dosažení udržitelného účinku je nutné přijmout infuzi každou hodinu na 1. t. L. Léčba kurzu - 1 měsíc.

Jeřáb

Ryabin v lidové medicíně používají, zejména při vývoji brzy vyvrcholení. Fitogormons, vitamíny a minerály obsažené ve svém složení mají pozitivní vliv na hormonální systém ženského organismu. Pravidelné používání infuze Rowanu pomáhá snížit negativní projevy menopauzy: Rapid Srdečný tep s vrcholem, Závratě, hyperhydróza, snížený výkon.

Aplikace Ryabina:

Příprava tinktury: 200 g. Bobule Nalijte 1 litr Vodky (koňak). Nechte pevně uzavřenou nádobu na tmavém chladném místě po dobu 14 dnů. Vezměte si výsledný produkt po dobu 1 hodiny.L. 3 krát denně na měsíc.

Infuze bobulí Rowan by mělo být připraveno následovně: 2 hodiny.L. Ovoce nalil ½ l. Vroucí voda, nádoba je pečlivě pokryta. O hodinu později bude infuzi připravena. Mělo by být použito během dne. Kurz - 1 měsíc.

Sója

Isoflavonoidy sójových bobků byly široce používány v klimakterické projevující terapii. Tyto látky přispívají k prevenci následků Hormonální změny při vyvrcholení, Včetně vývoje tumorových procesů. Pravidelné používání sójových výrobků značně minimalizuje negativní příznaky menostázy: Přílivy, hyperhydróza, nervózní nadměrnost, snížení pracovní kapacity, ztráta sexuálního vstupu. Pomáhá sójové boby také udržovat činnost mozkových buněk, chrání před vývojem Parkinsonovy choroby. Když vyvrcholení, nejlepší účinek dává příjem sójového mléka nebo použití klíčící sóju.

Cyminyciful

K dnešnímu závodě dostal tuto rostlinu největší popularitu ve fytoterapii menopauzálního syndromu. Je založen na jeho léčivých vlastnostech, které jsou nejoblíbenější a účinnějšími přípravky vyráběny během vyvrcholení rostlinného původu. Využití prostředků založených na Rhizomech Cymicifuga vám umožní harmonizovat procesy doprovázející příchod Klimaků. Díky tomu je aktivita přílivů minimalizováno, burzovní procesy jsou normalizovány, je odstraněna úzkost, spánek má sen, krevní tlak se stabilizuje. Poskytuje eliminaci Bolshes ve spojích při léčbě vyvrcholení a pozastavení vývoje degeneračních procesů v kostech, svazcích. Cymicifuga má pozitivní vliv na obnovu sliznic. Fytogormonů a vnější přitažlivost ženy jednají.

Aplikace TSIMIFUGI:

Příprava paprsku: 1,5 gramů. Kořen uzemnění nalil 200 ml vroucí vody a vyrovnat se na pomalé teplo 5-7 minut. Pak je nádoba izolována a odejde na trvalý pár hodin. Přijmout nástroj je zapotřebí nejméně 4krát denně (¼ šálek před jídlem). Kurz terapie - 1 měsíc.

Šalvěj

Tato rostlina od starověku byla použita k vybavení zdraví žen. Fytoestrogeny obsažené v této trávě pozitivně ovlivňují činnost reprodukčních orgánů. Vzhledem k této vlastnosti je možné dosáhnout normalizace hormonálního pozadí a významné snížení příznaků syndromu menopauzy. Sage pomáhá chránit tělo před účinky volných radikálů, má fascinující a protizánětlivý účinek, eliminuje útoky tepla a cefalgie, zlepšuje spánek.

Aplikace Sage:

Vezměte šalvějnější ve formě infuze, když 1 h.L. Rozdrcené suroviny nalil 1 st. Vroucí voda, dát výrobku chovu a používat 1/3 brýle třikrát denně před jídlem.

Naučte se O Kontraindikace pro použití mudrce, Následující odkaz.

Lékárna přípravy rostlinného původu během vyvrcholení

Dosud byly léčivé vlastnosti fytoestrogen široce používány ve farmaceutickém průmyslu. Přípravy rostlinného původu umožňují účinně eliminovat známky patologického climetheru. Drogy ve formě kapiček nebo tablet mají své výhody nad copánky a vliv těchto rostlin připravených doma: Zaprvé, dávkování účinných látek již bylo upraveno v jejich kompozici, a za druhé, jsou vhodnější pro použití.

Nejoblíbenější rostlinné komplexy, které pomáhají odstranit charakteristiku Známky menopauzy:

  • Inoklim;
  • Cliadinon;
  • Climatoplan;
  • Menopais;
  • Rensus;
  • Qi-Klim;
  • Estrovale a Dr.

Fitogorms výše uvedených léčivých rostlin v určité dávce obsažené v těchto léčivech. Můžete si všimnout pohodlí používání lékařských léků na rozdíl od bylin, které je třeba připravit před přijetím. Účinnost lidových metod a drog je nesporná a v některých případech je ekvivalentní.