Petrželka volat měsíčně

Když měsíční zpoždění, některé ženy začínají hledat lidové prostředky pro jejich volání. Znalectví alternativních léčebných postupů doporučují používat petrželka pro menstruaci. Dříve je třeba zjistit, jak to vařit.

Terapeutické vlastnosti petrželky

Proces starověkých časů se používá pro terapeutické účely. Složení petrželky zahrnuje nezbytné organismy mikroelementů a esenciálních olejů, které přispívají:

  • metabolická stimulace;
  • zničení patogenní mikroflóry;
  • zlepšení trávení;
  • snížení obsahu cukru;
  • snížit závažnost zánětlivých procesů;
  • normalizace pravidelnosti menstruačního cyklu;
  • Zvýšení endometria ve 2 fázovém cyklu;
  • Respirační občerstvení;
  • posílení ochranných sil těla;
  • zlepšení stavu cév;
  • Spolehlivé ze symptomů PMS a Klimaků;

Pravidelné řešení statečnosti, infuze má diuretický, tónový efekt. Pod vlivem látek v kompozici rostliny je vize zlepšena, je zesílen zubní smaltování, expektorace je usnadněna.

Pomáhá odvod petrželky urychlit menstruaci

S výskytem zpoždění se dívky začínají hledat lidové cesty, což umožní přinést datum výskytu menstruace. Pomáhá, soudit podle recenze, pro urychlení měsíčního odvádění petrželky. Pod jeho vlivem se endometrium začne aktivně zvyšovat a pak odmítnout.

Pozornost! Při plánování začít pít petrželka k přiblížení menstruace, musíte se ujistit, že neexistuje těhotenství. Můžete to udělat pomocí testu nebo analýzy HCG.

Petrželka volat měsíčně

Některé ženy používají odvar, aby se snížily dobu trvání cyklu, například před plánovanou dovolenou. Ale posunutí datu menstruace po dobu 5-7 dní je nemožné. Znalci lidových léčebných metod říkají, že recepce závodu stimuluje přístup menstruace v případě, kdy se prodleva již objevila.

Při pití odvaru je stimulován přílivem krve do dělohy. Poté se orgán začne smršťovat, způsobuje odmítnutí endometria a začátek menstruace. Je nemožné podceňovat vliv petrželky na ženského organismu.

  1. Látky podobné estrogenům obsažené v kompozici aktivují procesy, za kterých procházejí cyklické hormonální změny. Při přijímání dekorací jsou informace zrychleny růstem endometria, což přispívá k posílenému průtoku krve do dělohy.
  2. Kyselina askorbová obsažená v zeleně pomáhá snížit koncentraci progesteronu. Vysoká úroveň hormonů přispívá k prodloužení 2 fází cyklu, pod jejich vlivem endometrium pokračuje v růstu a neloupá.
  3. Kompozice zahrnuje látky, které stimulují snížení hladkých svalových vláken. V důsledku toho začíná endometrium v ​​děloze.
  4. Diuretická působení závodu přispívá k závěru z těla akumulované kapaliny. Díky tomu se sníží doba trvání menstruace, stává se méně bolestivou.
  5. Složení listů zahrnuje chlorofyl, normalizující práci nervového systému. Použití zeleně pomáhá těmám, jejichž zpoždění se objevilo kvůli stresu.

Při přijímání dekorací je normalizována menstruační funkce.

Petrželka volat měsíčně

Jak pleť petržel způsobit měsíčně

Chcete-li se přiblížit menstruaci, můžete použít různé recepty tradiční medicíny. Před použitím alternativních metod terapie je však žádoucí konzultovat gynekolog. Lékař může určit příčinu zpoždění, identifikovat problémy se zdravím.

Rada! Použití pro terapeutické účely může být zelení, semena, kořeny a petrželkový olej.

Podle jejich vlivu je možné přinést měsíčně do výsledku, ale je nutné počítat s výsledkem ne dříve než 4-7 dnů pravidelného užívání.

Čerstvé petrželky greeny, když zpožděný měsíčně

Poté, co se naučil, že petržel způsobuje měsíční ženy, začnou ji zahrnout ve stravě v neomezených množstvích. Použití zeleně přispívá k saturace těla s vitamíny nezbytnými pro minerály, ale neovlivňuje pravidelnost cyklu.

Pro přístup k měsíčním fanouškům alternativní medicíny se doporučuje používat petrželové paprsky, semena nebo olej.

Udělat odvod z čerstvých listů, bude trvat 150 g zeleně. Musí být nalévání 1 litrů vroucí vody, k porážce po dobu 10 minut, je půl hodiny. Pít vařené odvážky následuje ½ šálku dvakrát denně na týden.

Čerstvá petrželka také infuze. Dobře promytá rostlina spolu s kořenovou částí je nutné nalít sklenici vroucí vody. Infuze se připravuje na 24 hodin na tmavém místě. Vezměte si to od 50 ml dvakrát denně během týdne.

Petrželka volat měsíčně

Sušená petrželka

Připravte se koncentrovanou prací, pokud používají sušené zelené. Můžete si koupit suchou petržel v každém supermarketu v oddělení s kořením. Pro statečný, bude trvat 5 g suché zeleně a 200 ml vroucí vody. Potřebujete asi 10 minut na petrželku. Po ochlazení deconce potřebujete ráno pít 50 ml a večer.

Pozornost! Bojíte se přidat sušené zelené v prvních jídlech, to nestojí za to použít jako koření.

V malých množstvích, petržel nemá vliv na pravidelnost menstruačního cyklu.

Semena rostlin

Léčitelé nabízejí několik možností pro použití petrželských semen. Jejich recepce přispívá k aproximaci datu menstruace, snižuje projevy PMS a snižuje závažnost bolestivých pocitů, které vznikají v prvních dnech menstruace.

Můžete jednoduše jíst 1 g semen (odpovídá 1 pinch) 4 krát denně na týden. Měly by být důkladně žvýkat a ne polykat.

Pro přípravu infuze, 1. st. L. Semena a 0,5 l studené vody. Semena musí být korunována, nalít vodu a dát 8 hodin na tmavém místě. Získaná infuze musí být napětí. Pijte kapalina následuje 100 ml čtyřikrát denně ne déle než 3 dny v řadě.

Dobré výsledky jsou pozorovány při bubnování. Pro vaření potřebujete 4 hodiny. L. Semena nalít sklo vroucí vodu a porážka čtvrt hodiny na pomalém ohni. Chlazený odvod musí být napětí a pít 2 st. L. Každých 2 hodiny.

Petrželka volat měsíčně

Vykořenit

Látky obsažené v kořenu mohou vést děložku v tónu a urychlit začátek menstruace. V souladu s receptem na vaření paprskem z petrželky pro menstruaci musí být kořen propláchnut první, čistý, rozdrtit. Třeba vzít 2 st. L. Syrové, nalijte 500 ml vařící vody. Léčivý nápoj je připraven na nízké teplo po dobu 10 minut. Dvakrát denně vyvrtejte dekoraci 100 ml.

Lékárna Oil

K datu menstruace, petrželový olej. Můžete si ho koupit v lékárně. Vezměte to potřebovat dvakrát denně. Pro přípravu nápoje se používá následující schéma: ½ g oleje se zředí ve 100 ml vody.

Recenze o statečné petrželky pro menstruaci

Olga Ryabova, 37 let, Krasnodar
Na radu přítelkyně začala pít odvar petrželky listy k přístupu menstruace. Vezměte jej za týden před menstruací. Po dobu 5 měsíců se cyklus podařilo normalizovat, i když byly vždy zpožděny dříve.
Julia Aleksandrov, 28 let, Barnaul
Všiml si, že menstruace nepřijela včas, rozhodla se vzít petrželku, aby je začít. Po 2 dnech pití začala menstruace.
Irina Werch, 41 let, Rostov-on-don
Zacházím s použitím lidových prostředků s opatrností, ale rozhodl jsem se experimentovat s petrželkou. Začal pít infuzi ze zeleně 3 dny před očekávaným začátkem menstruace, v důsledku toho, měsíční přišel o 1 den později. Měl jsem zpoždění 5-7 dnů.

Závěr

Kartáčování petrželky pro menstruaci používané ženami k přístupu ke datu jejich startování. To je považováno za účinné lidové agenta. Ale před použitím vývaru je žádoucí konzultovat gynekologa. Některé ženy ho pijí kontraindikované.