Nejlepší a nejhorší metody antikoncepce 21. Století: co je to nejspolehlivější

Nežádoucí těhotenství - vždy důvodem pro zkušenosti a obavy. Podle statistik, pouze 30% pohlavních párů je připraveno mít společné děti zde a nyní, všechny ostatní sexuální akty vyskytují pouze těšit bez dodatečných povinností. Dnes existuje mnoho způsobů, jak se vyhnout těhotenství, ale zda jsou opravdu bezpečné pro zdraví a spolehlivé?

Nejoblíbenější typy prevence 21. století, nejspolehlivější a bezpečnější

Vasektomie: Kdo je vhodný, je bezpečně bezpečný

V doslovném smyslu slova sterilizace mužů. Provádí se chirurgickým zákrokem, v důsledku toho se dodávají kanály vysílacího vzduchu. Prochází lokální anestezii. Pooperační období trvá asi týden.

Co je dobré: 100% záruka zabezpečení, další úspora na antikoncepčních prostředcích nemá vliv na množství spermií během mužského orgasmu, který nemění obvyklý styk.

Než špatný: Provoz je jednou provždy. Doporučuje se provádět tento postup osobám, které již mají děti po 35 letech. Nehroží proti sexuálně přenosným onemocněním.

Co muži mohou vasektomie udělat?

Nouzová antikoncepce: Jak často můžete pít pilulky než nebezpečné

Tablety schopné eliminovat nežádoucí těhotenství, stále více a více získají jejich popularitu. Pokud se stalo nechráněný sexuální akt a existuje pravděpodobnost těhotenství, dívky jsou uchýleny k použití takových tablet jako postinor, žen, agestu, Escapel a dalších. Tablety mohou být použity do 72 hodin po takovém pohlaví.

Profesionálové: opravdu schopný zbavit těhotenství v 95% případů.

Minusy: Jsou mnohem více než plusy.

  • Tyto tablety jsou skutečně nouze. Některé ženy tento termín nepochopil. Lékaři doporučují používat tuto metodu ne více než 2-3krát v životě. Lék, v doslovném smyslu slova, způsobuje "vzpouru" a ničí přirozený menstruační cyklus žen.
  • Dostupnost vedlejších účinků: selhání menstruačního cyklu, nevolnost, zvracení, závratě, bolesti břicha a mléčné žlázy.
  • Krvácení jsou možné.
  • Nejdůležitější mínus: Vývoj neplodnosti.

Co je nebezpečná častá nouzová antikoncepce?

Kondomy

Nejjednodušší a nejdostupnější způsob ochrany. Bezpečnost 98%.

profesionálové: Malá cena, prodala téměř všude, chránit před sexem infekce, jak používat i nezkušenou osobu na intuitivní úrovni. Má různé tvary, barvy, pachy a chutě. Na úkor různých forem. Přidá odrůdu na sexuální život.

Minusy: Některé páry oslavují nepohodlí a ztráta citlivosti během pohlavního styku. Přítomnost alergií na složky kondomů. Může způsobit suchost vagíny.

Perorální antikoncepce

Pro někoho, kdo dokonale zapadá, pro někoho, kdo to nehodí dokonale. Velmi individuální metoda obrany, požadovaná komunikace s lékařem lékaře. Tablety zcela přestavují reprodukční funkci ženy, s řádným recepcí. Ovulace nedochází, respektive, těhotenství nedochází.

profesionálové:

  • Správně vybrané hormonální antikoncepce dokonale ovlivňují obecný zdravotní stav žen. Zlepšuje se stavy, hřebíky a kůže.
  • Významně snižuje Počet uvolněných kapalin Během kritických dnů.
  • Podle statistik jsou ženy přijímající perorální antikoncepci méně náchylné k rakovině.

Minusy:

  • Denní disciplína. Tablety musí být převzaty přesně podle harmonogramu ve stejné hodině. Včas není opilý tablet schopen klepat na celý plán příjmu.
  • Mnoho kontraindikací, ve kterých je zakázáno brát prášky, jako je kouření po 35 letech.
  • Mnoho dívek má závislost období velmi bolestně fyzicky i emocionálně.
  • Je možné ztrátu sexuální touhy, což je přirozené, protože ženský hormon se stává méně.

Výhody a nevýhody hormonálních kontraceptives

Přerušený pohlavní styk: zda?

Ve starověku byli lidé chráněni přesně. V moderní medicíně je taková metoda antikoncepce považována za nebezpečnou. Je sám, hrubě mluví, nedokončený sexuální akt, když erupce člověka nebude do ženy.

profesionálové: Úspora na antikoncepci.

Minusy: Kontrola pohlavního styku, neschopnost relaxovat na maximum, přenos genitálních infekcí, riziko těhotenství zůstává ve skutečnosti beze změny.

Intrauterinní zařízení

Tato metoda antikoncepce si užívá mužů, protože se to vůbec neúčastní. V závislosti na typu spirály může být instalován od 3 měsíců do 7 let.

profesionálové: Bezpečné použití o 96% je vhodná pro téměř každého, s řádnou instalací se necítíte a nemusíte se obávat.

Minusy: Kontraindikovaný není porodil dívku, cizí předmět v těle snižuje imunitu, pokud může být neoprávněná instalace těhotná, bolestivá návyková.

Hormonální zranění

Lidé, kteří jsou unaveni léků, které je třeba vzít denně, stále hledají metody, které nevyžadují každodenní připomínku. Hormonální zranění jedním z nich. Standardní vstřikování každých 3 měsíců.

Profesionálové: má dlouhý účinek a výrazně zjednodušuje život.

Minusy: má spoustu vedlejších účinků, zejména dívek. V případě silných vedlejších účinků perorálních antikoncepce může být recepce vždy dokončena. V případě vstřikovaného musí mít vedlejší účinky žít.

Kolik let je hormonální injekce?

Implantát s hormonem

Metoda je nová a malá známá, ale jako praxe ukazuje, poměrně efektivní. Implantát s hormonem v Progressine sešitu do subkutánního skořepiny po dobu 3 let nebo více. Hormon se odlišuje denně v krvi a zabraňuje těhotenství.

profesionálové: Opravdu pohodlná a bezstarostná metoda. V případě stylování můžete zapomenout na antikoncepci několik let.

Minusy: Dlouhodobá restrukturalizace těla, bolestivé pocity, selhání menstruačního cyklu v počátečních fázích.

Výhody a nevýhody implantátu

Antikoncepce se nestane moc. Hlavní věc, kterou pracovala. Seznamte se s navštěvujícím lékařem pro nejlepší metodu prevence, která je pro vás vhodná.