Typy mužských antikoncepce

O účinnostiKondom - nejoblíbenější, nejběžnější způsob antikoncepce. V souladu s pokyny a správné přiřazení je velmi spolehlivý způsob antikoncepce. Ve skutečnosti s přihlédnutím k nesprávnému vypnutí a použití spadá spolehlivost Kondes z 98% na 75%.

Výhody

Hormonální antikoncepce

Pilulky

Zrušení hormonálních oralů"Antikoncepci" perorální antikoncepce pro muže byly navrženy docela nedávno. Hlavní složky tablety - testosteron. S malými dávkami je testosteron schopen vyléčit z impotence a jiných sexuálních poruch, ale ve velkých dávkách, účinek zrcadla.

Výhody

  • Vysoká účinnost (až 99%)
  • Rychlá zrekonstruovatelnost k reprodukčním funkcím (6-12 měsíců)
  • Přirození pocitů je zachována

Nevýhody hormonálních kontraceptiv

  • Snížení pokrytí vlasů na hlavě, zvýšení zbytku těla
  • Kardiovaskulární systém porušuje
  • Třicet krve
  • Možný vzhled vyrážky na kůži
  • Testosteronové tablety a gestagen mohou nepříznivě ovlivnit libido
  • Nádor v varlat
  • Nehroží před sexuálními chorobami

Androgeny - pánské hormony, testosteron.

Antiandrogeny - látky, které jsou ohromující pánské hormony.

Hormonální antikoncepci na bázi androgenů a antidrogenních látek způsobují azospermii - dočasné zmizení spermií a neplodnosti. Období obnovy - Až 1 rok.

Subkutánní implantáty

Ampule s velkým množstvím androgenu je vložena pod kůží, kde se rozpouští několik týdnů. Význam akce je stejný jako u "antikoncepčních" tablety pro muže: Vzhledem k velkému počtu mužského hormonu, spermie není schopna pojetí.

Doba neplodnosti 3-4 měsíce.

Ciproteron-acetát

Podobné pilulky pro mužskou antikoncepci jako androgenní antandrogenní léky.

Drug byl původně navržen tak, aby léčit nádory prostaty a varlata u mužů. V důsledku toho byl všiml "boční" efekt: spermie není schopna pojetí.

Výhody a nevýhody jsou podobné hormonálním kontraceptivům popsanému výše.

Injekce a injekce

Tato metoda také odkazuje na hormonální, protože velké množství hormonů se zavádí do těla přes injekční stříkačku. Negativní okamžiky všechny stejné: plešatosti, zvýšení prostaty, tlusté krve, zatížení na kardiovaskulární systém.

Chirurgická metoda

Plavidlo

Podstatou metody - operace chirurgickou metodou spermií. Spolehlivost metody - 99%. Výhodou je schopnost uvolnit sperma-způsoby, jak si představit. Tato metoda se provádí, aby se zabránilo nádorům prostaty.

Polyuretanové dopravní zácpy

Tato metoda je podobná generování vázy pro následující výjimku: kapalina na bázi polyuretanu je zavedena přes sexuální kanály na semeno. Kapalina vysychá, cork je tvořen. Účinnost - 99%.

Vasektomie

Řezací kanályDalší chirurgická intervence - a spermační kanály. Účinnost - 100%. Aplikován, když je již dítě. Dříve to bylo věřeno, že tato metoda by nebyla reverzibilní, ale nedávno transakce jsou možné. Po řezání kanálů, po chvíli, schopnost otěhotnět.

Ostatní možnosti také platí: místo řezu, ventily, které mohou být otevřeny v kanálech, vloženy do kanálů.

Pánská spirála

Metoda je zcela neoliferovaná. Je deštník, s spermicidním gelem na špičce. Podstata - přes močový kanál zavedl do šourku spirála.

Metody antikoncepce u mužů

Hlavní výhody chování chování - přirozenost pocitů.

Hlavní nevýhodou je vysoká pravděpodobnost těhotenství a získávání sexuálních onemocnění, stejně jako duševní poruchy.

PPA (přerušený pohlavní styk). Essence: Člen je extrahován z pochvy před nástupem orgasmu. Účinnost způsobu Perla Guru PPA 4, průměr - 27. PPA je nejúčinnější společně s kalendář. Podrobnosti o této metodě, + a - stejně jako funkce a cvičení PPA číst v článku: Metoda PPA 

Umělé zpřísnění sexuálního zákona. Podstata: Stupeň hlavního excitačního excitačního je překonána, pak se sex se stává mnohem snazší, neexistuje žádný pocit blížícího se orgasmu.

Samurai vejce. Za měsíc každý den musí člověk trvat horkou lázeň s teplotou 46.6 stupňů 45 min. Přehřátí šourku negativně ovlivňuje výrobu spermií. Stejný efekt je pozorován, pokud používáte vyhřívané sedadla v zimě. Samurai vejce dělá sterilní muž na půl roku.