Typy kondomů

Nástroje bariérové ​​antikoncepce jsou chráněny nejen z těhotenství, ale také z nemocí přenášených po sexu kontakty. O tom, jaký druh kondomů, ne každý ví. Liší se materiálu výroby, velikosti, barvy a dalších parametrů. Při výběru antikoncepce je nutné vzít v úvahu i ty nejmenší detaily.

Co potřebujete kondomy

Kondom je latexový výrobek, který zabraňuje spermií ve stezkách ženských pohlaví. Je kladen na člena ve stavu erekce, bezprostředně před sexuálním jednáním. Jednorázový produkt. Po použití využití. Kromě antikoncepčního účinku má zmatenost funkci ochrany proti sexuálním infekcím v jakémkoli druhu pohlaví.

Procento ochrany vysoce kvalitních kondomů z těhotenství je 98%. Aby se zajistilo, že účinnost není snížena, měla by být dodržena pravidla provozu výrobku. To znamená účetnictví následujících faktorů:

  • Správné skladování;
  • dodržování velikosti sexuálního orgánu;
  • Přesnost, pokud je vybavena.

Pro některé páry kondomy pomáhají lepší důvěrnost života. V sortimentu Sex obchodů jsou kopie s prodlouženým účinkem nebo další stimulací. Existují kondomy schopné zvýšit objem a délku mužského muže.

Důležité! Kondom se musí nosit pouze tehdy, když je erekce.

Typy kondomů

Jak vypadá kondom

Externě, kryt připomíná případ odpovídající anatomickým vlastnostem penisu. Každý produkt je v jednotlivých obalech ve složeném stavu. Průměrná tloušťka stěny stěny produktu je 0,06 mm. Antikoncepční prostředky se liší barvou, materiálem a mazací kapalinou. Každý výrobce má vlastní charakteristické vlastnosti. Najdete nejen hladké, ale také reliéfní vzorky.

Barva produktu se liší od průhledného na nasycenou černou. Velikost je vybrána individuálně. Záleží na objemu genitálního orgánu. Při výběru byste měli navigovat následující indikátory:

  • S - 44 mm;
  • M - 50-52 mm;
  • L - více než 54 mm;
  • XL a více - od 63 mm.

Jak udělat kondomy

Proces vytváření antikoncepce začíná přípravkem směsi. Zahrnuje gumovou šťávu. Tak, že materiál se stává elastickým, látky přidají látky urychlující proces vulkanizace. Místo latexu může být polyuretan použit jako hlavní složku. Je lepší v síle, ale méně elastické.

Proces provádění antikoncepce je plně automatizovaný. Požadovaný tvar výrobku je připojen pomocí speciálních baňek. Závisí na jejich povrchu, hladkém nebo reliéfním kondomi. V procesu výroby je latexový produkt periodicky namočený ve speciálních řešeních a dezinfikovaných. V poslední fázi se k němu přidává mastek, který zabraňuje lepení stěn.

Typy kondomů

Před příjmem prodeje, prostředky bariérové ​​antikoncepce jsou pečlivě zkontrolovány na pevnost se speciálním vybavením. Navíc měřil jejich délku a objem. Pokud strana nedodržuje normy kvality, je zlikvidován.

Pro zlepšení účinku klouzání v latexových produktech se přidá mazivo. Může obsahovat ochucovadlo nebo lidokain, prodloužení pohlavního styku snižováním citlivosti orgánu.

Značky kondomy

Do výroby kondomů se zabývá několika významnými ochrannými známkami. Každý z nich má individuální přístup k výrobě kondomů. Odlišují se mezi nejběžnějšími značkami:

  • Durex;
  • SICO;
  • CONTEX;
  • Vizit;
  • Crowm.

Rozměry kondomů

Lékárny představily mnoho typů kondomů. Fotografie každého z nich lze nalézt na internetu. Který z nich je lepší, závisí na souboru faktorů. Při výběru antikoncepce je nutné navigovat následující kritéria:

  • velikost;
  • materiál;
  • příchuť;
  • Tloušťka výrobku.
Pozornost! V případě individuální intolerance určitých materiálů by měla být věnována pozornost hypoalergenním možností.

Typy kondomů

Tlusté kondomy

Pro zvýšení úrovně ochrany používejte zahuštěné kondomy. Mají schopnost zvýšit množství sexuálního orgánu. Tloušťka stěny se liší od 0,07 do 0,12 mm. Takový druh kondomu není lepší a ne horší než tenká. Mají další cílovou orientaci. Nejčastěji se kopie s hustou stěnou používají během análního pohlaví. V tomto případě se zvyšuje riziko zvýšení infekce v těle.

Anatomické kondomy

Zastánci přirozených pocitů během intimní blízkosti dávají přednost spolehlivým anatomickým kondomům. Jejich průměrná tloušťka je 0,03 mm. Ale na síle neovlivňuje. Jednotlivé rysy tohoto druhu zmatených zahrnují sklon ke škálování.

Texturou kondomy

Pro získání více akutních pocitů během pohlaví se používají texturou vzorky. Mají další stimulaci ženských těles v důsledku reliéfního povrchu. Vzhledem k zhutněného kruhu mačkání mužského genitálního orgánu, který dělá intimní blízkost lepší a příjemnější. Tento typ kondomu je lepší použít v následujících případech:

  • zvýšené znepokojení před intimním blízkostí;
  • tendence k předčasnému ejakulaci;
  • Přesně citlivost penisu.

Typy kondomů

Reliéfní kondomy

Pánské kondomy s reliéfním povrchem pomáhají diverzifikovat sexy život. Používají výhradně pro vaginální sex. V ostatních případech, velká žebra na povrchu dodávají nejsilnější nepohodlí. Při použití je žádoucí přidat další mazivo ke zlepšení procesu skluzu. Odlehčovací kondomy činí sexuální kontakt v důsledku dopadu na g-bod.

Další stimulace může poskytovat kondomy doplněné kníry v oblasti hlavy. Nepoškrábaly sliznici, ale naopak pomáhají posílit příjemné pocity. Výrobce se zaměřuje na vzhled výrobku. Ale nesnižuje funkční vlastnosti kondomu. Chrání před těhotenstvím není lepší, ale ne horší než jiné odrůdy bariérové ​​antikoncepce.

Vícebarevné kondomy

Zajímavé kondomy různých barev pomáhají tvořit představivost partnerů. Na prodej jsou k dispozici různé variace - z kyselých odstínů na černou. Zejména ve tmě používá speciální poptávku. Jsou vyrobeny ze dvouvrstvého latexu. Mezi vrstvami jsou měď a sulfid zinečka. Před použitím přípravku Konda je nutné "dobíjet" umístěním pod svítilnou nebo solární paprsky.

Komentář! Barevné kondomy mají hustší strukturu, díky nimž je citlivost partnerů snížena během blízkosti.

Typy kondomů

Vodní kondomy

Látky obsažené v mazivech mohou způsobit alergickou reakci. Proto byly vynalezeny antikoncepce na bázi vody. Jejich nevýhodou je krátký čas kvůli rychlému sušení maziv. Ale jsou lepší než alternativní bezpečnostní možnosti. Mezi základní výhody patří také nízké náklady.

Silikonové kondomy

Silikonové mazání často impregnují kondomy anatomické formy. Poskytuje dobrý snímek. Hlavní výhodou je dlouhá akce. V tomto případě je třeba přidat mazivo během pohlavního styku. Ale některé ženy mohou mít alergie na podstatu. Projevuje se za zarudnutí sliznice a vzhledu svědění pocitů. V tomto případě je lepší dát preferenci maziv na bázi vody.

Podmínky, plně vyrobené ze silikonu, hustější v jejich struktuře. Mají majetek pro zvýšení objemu penisu. Takové antikoncepce jsou opakovaně použitelné. Na prodej prezentované varianty doplněné tryskami. Umožňují přidávat pikanu a diverzifikovat sexuální život. Takové kondomy jsou považovány za více odolné proti opotřebení.

Jaké kondomy jsou nejlepší

Jasná odpověď na otázku, jaké možnosti ochrany je lepší dát to nemožné. Každý pohled má výhody a nevýhody. Záleží na preferencích sexuálních partnerů. Hlavními parametry, pro které je stanoveno nejlepší kondom, zvažte sílu produktu. Nejvyhledávanější možnosti tohoto kritéria - Contex a Durex. Některé z nich jsou impregnovány spermicidní látkou zničí životaschopný spermie.

Vyberte optimální možnost pomůže podrobný přehled o každém druhu kondomů. Je lepší koupit vzorky s tenkými stěnami zvýšené síly. Neméně kondomy, zvyšování délky pohlavního styku s použitím speciální mazání. Důležité kritérium při výběru antikoncepce je a cena.

Typy kondomů

Hodnocení kondomu

Účinnost kondomů je způsobena jejich schopností zabránit tekutině semen od vstupu do vaginy. Kromě toho by nejlepší kopie neměly způsobit alergickou reakci a nepohodlí při sexuální blízkosti. Hodnocení je v čele s následujícími kategoriemi kondomů:

  1. Durex láska - rozlišená vysokou pevností a tenkými stěnami. Mají pěknou vanilkovou vůni a růžovou barvu.
  2. Contex tečkovaný - nejvhodnější volba pro ty, kteří chtějí diverzifikovat sex. Další stimulace poskytují konvexní body na povrchu produktu. Vzhledem k jejich přítomnosti se produkt vyznačuje sníženou pevností.
  3. Navštivte Classic - Německý kondenzační, necí. Vhodné pro použití lidí náchylnými k alergiím. Dále se liší na pozadí jiných antikoncepce.
  4. Viva - lepší než jeho analogy za cenu, která není nižší než. Sortiment ukazuje různé modely, počínaje ultra tenkým, končícím kopiemi s reliéfním povrchem.
  5. Durex Extra citlivý - je naprosto hladký bezbarvý byt. Produkt je nasycený spermicidovým mazivem, což je lepší v ochraně proti STD.
  6. Životní styl X2 - liší se v obsahu maziva s L-argininem. Má stimulační účinek na sexuální tělo, což zvyšuje dobu trvání intimní blízkosti.

Jaké kondomy jsou nejspolehlivější

Hlavní parametr při hodnocení kondomu je jeho spolehlivost. Záleží na tom, jak vysoké riziko rozvíjení těhotenství. Pokud latex se rozpadne během sexuálního kontaktu, bude vyžadováno další antikoncepce. Nejdolnější kondomy zahrnují:

  • Inotex;
  • Luxe;
  • Durex;
  • Maskulan;
  • Návštěva;
  • Moje velikost.

Typy kondomů

Nejtučnější kondomy

Tloušťka latexu - ne jediný indikátor kvality. Ale často je to něco často zaměřeného při výběru antikoncepce. Nevýhody tohoto druhu zahrnují snížení citlivosti během pohlaví. Z tohoto důvodu jsou silné kondomy vhodnější pro anální sex. Pro firmy Výroba zahuštěných kondomů zahrnují:

  • Okamoto;
  • CONTEX;
  • Ganzo silný;
  • Maskulan;
  • Návštěva;
  • SICO.

Nejdražší kondomy

Ne všechny prostředky antikoncepce jsou v dostupné cenu kategorie. Některé z nich jsou k dispozici pouze určitým vrstvám společnosti. Vysoká cena je způsobena vynikající kvalitou produktu a pozice značky na trhu podobného zboží. Top kondomy s nejvyššími cenami v následujících instancích:

  • Louis Vuitton ($ 68);
  • Okamoto (od 5 do $ 30);
  • Durex Elite (10-40 $);
  • Trojan Elexa (v oblasti 20 USD);
  • BRAVO (20-30 $).

Nejlevnější kondomy

Levné prostředky bariérové ​​antikoncepce se nerozlišují vynikající kvalitou. To je způsobeno tím, že jsou vyrobeny z nízkonákladových materiálů. Většina z nich se vyrábí v Číně. Raději je zneužít. Jsou relevantní pouze v případě, kdy jiné možnosti nebyly v ruce. Mezi nejčastější kondomy za dostupnou cenu patří:

  • Kimono (20 rublů);
  • Viva (40 rublů);
  • Unilatex (30 rublů);
  • Vizit (35 rublů);
  • Jaro (70 rublů na balení 3 kusů).

Typy kondomů

Kde je lepší koupit kondomy

Místo k nákupu antikoncepce může být jakákoliv lékárna, supermarket nebo stánek. Nejzajímavější možnosti jsou prezentovány ve specializovaných sexuálních obchodech. Lepší získat kondomy v lékárně. To se vyhne padělkům a nízkodobě kvalitním zbožím. Při objednávce antikoncepce z čínských obchodů musíte zvážit vlastnosti jejich dimenzionální řady.

Kolik kondomů je v lékárně

Náklady na kondomy v lékárně jsou vyšší než na jiných místech. Ale kompenzuje vysoce kvalitní produkty. Cenový rozsah je dostatečně široký. Latexové produkty lze zakoupit individuálně i v balíčku několika kusů. Levné kopie jsou prezentovány v sortimentu daleko od každé lékárny. Lepší odhalit osvědčené značky - Durex a Contex. Náklady na balení 3 kusů se pohybuje od 100 do 300 rublů. Soupravy z 12 kusů lze zakoupit levněji než 350 rublů. Kondomy za cenu v oblasti 50 rublů v lékárnách jsou velmi vzácné.

Proč jsou kondomy takové drahé

Průměrný muž za týden se dopustí 4-7 sexuálních aktů. S ohledem na cenu kondomů, intimní přiblížení znamená značné peněžní výdaje. Vysoké náklady na bariérové ​​prostředky antikoncepce jsou způsobeny složitostí jejich výroby. Čím lepší produkt, tím vyšší bude jeho hodnota. Alternativně jsou kondomy:

  • antikoncepční pilulky;
  • ženský kondom;
  • Intrauterinní zařízení.

Uvedené způsoby ochrany proti koncepci jsou vhodné pro páry v dlouhodobých vztazích. Pro muže, často nahrazující sexuální partneři, kondom lepší než jiné možnosti. Chcete-li ušetřit na antikoncepčním agentovi, doporučuje se vyrábět velkoobchodní nákupy.

Typy kondomů

Závěr

Je nemožné dát jednu odpověď na otázku, z nichž jsou typy kondomů lepší. Kritéria pro odhad přípravku latexu se liší. Bez ohledu na cenu a stupeň antikoncepce by měla být dodržena pravidla pro jeho provoz. Pouze v tomto případě zajistí nezbytnou úroveň ochrany proti infekcím a těhotenství.

Jaké kondomy jsou lepší: Hodnocení zákazníků

Varlamov Ilya Olegovich, 29 let, g. Samara
Ze všech testovaných kondomů dávám přednost k Contexu. Jsou lepší než ostatní. Stalo se žádným chybovostem. Jediná věc, která nemá prosím, je cena, která se časem zvyšuje.
Kozlov Pavel Sergeevich, 35 let, g. Ufa
Vzhledem k ceně - kvalitě, Sico kondomy jsou lepší než zbytek. Prakticky se necítí během pohlaví a nejsou tak drahé jako analogy. Jsou velmi obtížné najít volný prodej. Proto, když se s nimi setkám s nimi, vezmu okamžitě velkoobchod.
Shabarova Irina Gennadievě, 23 let, g. Petrohrad
Pro mě jsou latexové produkty mnohem lepší než ústní antikoncepce. Na pozadí užívání tablet, hlava často bolí a padá libido. Bariérové ​​prostředky ochrany jsou zvláště relevantní pro ty, kteří mají neregulovatelný sex. Zvažuji životní styl nejlepší kondomy. Nemají nejnižší náklady, ale já jsem sebevědomý jako výrobky. Tato značka mě nikdy nenechala.