Kondomy vizit

Kondomy Návštěva - antikoncepce jednoho z předních ochranných známek Evropy testované v Německu. Jsou vyrobeny v továrně CPR, což již 40 let už potěší spotřebitele s vysoce kvalitními produkty. Na ruském trhu jsou prezentovány kondomy ochranné známky "VIZIT" asi 20 let. Během této doby se dokonale dokázali.

Struktura

Drtivá většina navštívení bariérových antikoncepce je vyrobena z přírodního latexu. Jedná se o hypoalergenní materiál, který je extrémně vzácný způsobuje nepříjemné pocity v oblasti genitálních orgánů (svědění, zarudnutí, vyrážka).

Ale pro kupující se zvýšenou citlivostí na latex nabízí společnost "VIZIT" nano-tech linii. Jejich kompozice zahrnuje polyuretan, který absolutně nezpůsobuje alergickou reakci.

Vysoká síla kondom potvrzuje toto video.

Typy návštěvu kondomů

Společnost "Návštěva" udělala vše, co uspokojí i ty nejnáročnější zákazník. Široká škála zboží vám umožňuje vybrat vůni, tvaru, texturu. Některé kondomy jsou vytvořeny tak, aby přidaly nové pocity během sexu, jiní prodlužují pohlavní styk, ostatní jsou určeny pro muže s velkým množstvím penisu.

Kondomy vizit

Vlastnosti základních odrůd kondomů VIZIT jsou uvedeny v tabulce.

Řada kondomů

Funkce

Předehra aroma

Vícebarevné kondomy pokryté ochuceným mazivem. Vůně jahody, máta, banán bude přinesen k intimním vztahu.

Předehra klasika

Klasické antikoncepce VIZIT z přírodního latexu, potažené silikonovým mazivem. Dokonale vhodný pro ty, kteří začínají jen.

Předehra tečkovaná

Mít reliéfní povrch ve formě množství pyroidů. Vytvořené pro urychlení a posílení ženského orgasmu.

Předehra velké

Podmínky návštěvy mužů s velikostí penisu poněkud větší než Středního východu. 2 mm Širší a 1 cm delší klasické kondomy.

Předehra žebrované

Mají vybouvání po celém povrchu ve formě žeber, které válcově krycí penis. Navrženy speciálně pro dívky, takže během sexu mají ještě větší radost.

Hi-tech komfort

Pokročilá forma těchto antikoncepce zabraňuje jejich škálování, když sex.

Hi-tech erekce

Produkt je pokryt speciálním mazivem z benzylnického. Přispívá k rozšíření cév, díky nimž je citlivost několikrát zvýšena. Dokonale vhodné pro páry, jejichž intimní vztah ztratil svou dřívější ostrost.

Hi-tech potěšení

Reliéf kondomy návštěvy, přes celý povrch, z nichž jsou kroužky a mláďata. Růžová barva produktu také dává určitý význam.

Hi-Tech citlivý

Jedinečnost kondomů vizitu této linky je v jejich podobě. Zúžení na přední straně zabraňuje oblačnosti kondomu během sexu. Vhodné páry, které dávají přednost bouřlivé lásce.

Hi-Tech Ultra Light

0.02 mm tenčí než jiné značkové výrobky "VIZIT". Taková tloušťka stěny přispívá k jednotě partnerů, poskytuje přirozené pocity.

Hi-tech 30% déle

Z mužské strany je produkt mazán anestetický benzokain. Dultuje pocit člověka, díky kterým je sexuální akt rozšířen. Ve zbytku kondomu, žádný rozdíl od verzit klasiky.

Nano-tech

Návštěva kondomů zahrnuje polyuretan, takže tato linie má několik výhod najednou:

· Nezpůsobujte alergie;

· Ultra-tenký (0,03 mm tenčí klasika);

· Nemají latexový zápach;

· Zvýšená síla;

· Použijte mazání na bázi oleje, která je zakázána pro latexové antikoncepce.

Elite Classic

Zvláštnost těchto kondomů návštěvu není ve složení, ale v pohodlné plastové krabičce. Díky ní je kvalita snadno dostat a odstranit. Samotný výrobek se nachází v novém butracupce. Tento způsob skladování zaručuje správné opotřebení výrobku, protože není nutné jej otočit, a vnitřní a vnější strany jsou okamžitě viditelné.

Rozměry návštěvy kondomů

Délka produktu je 18 cm, šířka - 52 mm. Výjimka je předehra velká linie. Jejich délka je 190 mm a šířka - 54 mm.

Tloušťka většiny výrobků - 0,06 mm. Pouze polyuretanové kondomy navštívit nano-tech (tloušťku 0,03 mm) a latexu hi-tech ultra světla (0,04 mm).

Jak je vidět z hojnosti tvarů a velikostí, ochranná známka "vizit" se o každém zákazníka opravdu postarala.

Kondomy vizit

Podmínky použití

Antikoncepce VIZIT jsou úspěšně chráněny před pohlavními chorobami a vývojem nežádoucího těhotenství, ale pouze pokud jsou řádně používány.

Pozornost! Kondomy jsou určeny pro jednorázové. Opětovné použití je nepřijatelné.

Nosit antikoncepční návštěvu může některý z sexuálních partnerů. Nejlepší to během předběžné náklonnosti. Pokud se strana koná během celého pohlavního styku, je zajištěna maximální bezpečnost partnerů.

Je důležité dát kondom. Udělej to následovně:

  1. Jemně zatraceně obal z převodovky a dostat se na stranu.
  2. Zkontrolujte, zda je válec na výrobku mimo. To znamená, že antikoncepce je zapnuta ven.
  3. Bradavky na špičce produktu tlačilo mezi velkými a indexovými prsty pro uvolnění přebytečného vzduchu.
  4. Stále drží bradavku, druhá ruka se točí latex podél délky penisu.
  5. Zkontrolujte hustotu nastavení, bez poškození.

Životnost návštěv kondomů

Doba použitelnosti každého antikoncepčního vizitku je uvedena na individuálním balení. Je to 5 let. V tomto období výrobce zaručuje účinnost svých produktů.

Důležité! Použijte stranu po datu expirace, můžete pouze na vlastní nebezpečí. Výrobce nezaručuje bezpečnost partnerů po dobu 5 let.

Cena kondomových kondomů

Cena vizitních kondomů je poměrně rozpočtová ve srovnání s produkty jiných známých značek. To je poněkud odlišný v závislosti na typu produktu. Níže je uvedeno průměrné náklady na základní odrůdy produktů TM "návštěva".

Odrůda

Cena za 3 kusy

Cena za 12 kusů

Klasický

70 rublů.

219 rublů.

Hi-tech potěšení

107 rublů.

169 rublů.

Velký

88 rublů.

220 rublů.

Hi-Tech citlivý

107 rublů.

363 rublů.

Hi-Tech Ultra Light

118 rublů.

446 rublů.

Hi-tech komfort

113 rublů.

580 rublů.

Předehra žebrované

64 rublů.

269 ​​rublů.

Kondomy vizit

Condom recenze Návštěva

Romanova Maria Vladimirovna, 38 let, g. Nižnij Novgorod
Ženatý 15 let, takže pocity postupně vybledly. Rozhodl se to vyřešit nějakou, viděli na internetových recenzích Condoms VIZIT Hi-TECH erekce. Snažil jsem se a nelitoval to. Bylo to jen výbuch emocí, něco neuvěřitelného. Naše sex nebyl na dlouhou dobu tak vášnivý a smyslný. A já a můj manžel zažili úžasné emoce. Každý, kdo chce udělat intimní spojení, je horký, doporučuji navrhnout Hi-Tech erekce.
Kovalenko Andrey Anatolyevich, 25 let, g. Krasnojarsk
A opustím svůj recenzi o Condoms Vizit Classic. Zpočátku přilákala cenu. Je to mnohem nižší než jiné slavné TM. Ale mohu dát pouze 3 hvězdy z 5. První odstranění pro nedostatečné mazání, musel jsem použít další. Druhý - za to, že byly trochu lisovány na základně penisu. Pravděpodobně klasická návštěva pro mě stále nehodí.

Závěr

Kondomy návštěvy jsou populární v Rusku po mnoho let, takže jejich kvalita je testována časem. Účinně předcházet sexuálním infekcím a chránit před nechtěným těhotenstvím. Velký rozsah zboží vám umožní experimentovat a neustále zkusit něco nového.