Vše o kondomech

Vše o kondomech
Kondom nejběžnějším prostředkem je bariérová antikoncepce.Náklady od 30 rublů do 2000 rublů.

Vše, co potřebujete vědět o kondomech

V této fázi vývoje moderního sexuálního života jsou kondomy považovány za nejspolehlivější a neškodné pro tělo antikoncepce. Na rozdíl od léků přípravků, kondomy nezpůsobují vedlejší účinky a potíže používané. Kromě toho jsou kondomy jediné antikoncepce, které chrání před přenosem infekce HIV sexuálně. Kondomy jsou k dispozici pro každého, oni Prodává se všude: V obchodech, lékárnáky. Náklady závisí na mnoha faktorech: výrobce, počet kondomů v jednom balení, barva, velikost a přítomnost dalšího příslušenství, jako jsou žebra.

Každý zakoupený balíček je vyžadován Návod k použití kondom a pokud taková jemná otázka nevzniká téměř nikdy, problém výběru nejen kvality, ale také pohodlné kondomy je relevantní pro všechny muže i ženy. Koneckonců, často nejen muži péče o bezpečné sexuální vztahy, ale ženská polovina společnosti se znepokojuje správnou volbou všech těchto různých jednoduchých prostředků ochrany jako kondom.

Jaké kondomy jsou lepší, spolehlivější a co jsou?

A přesto jsme dali otázku s hranou, které kondomy jsou lepší? Na každém balení s kondomy, kromě názvu společnosti a další detaily, je nápis v latinských dopisech, což charakterizuje pohled na kondom. S tímto porozuměním pochopil nejprve s tímto porozuměním, které kondomy bude lepší zůstat vaše osobní preference. Koneckonců, všichni se vyřeší sami, jaké faktory jsou pro něj důležité.

• kondomy Klasický. Standardní kondomy jsou vyráběny jako hlavní část kondomů, od latexu. Hladký, nechte nádrž na tekutinu na špičce. Takové kondomy jsou mazány silikonovým gely, takže se nedoporučujeme pro ty, kteří mají alergie na komponenty, které jsou součástí silikonových maziv.
• kondomy Anatomický. Hlavními vlastnostmi jsou stejné jako klasické, nicméně, mají vlastní vlastnosti. Kondomy tohoto druhu mají anatomickou formu muže modelovaného pod genitálií kvůli takovému prvku, nejsou náchylné k úniku a uklouznutí genitálií v důsledku hustého sousedního s nimi. Pocity v takových kondomech nejrozenější.
• Jaké kondomy jsou lepší Kontex nebo Dyušk. Absolutně totožný s klasikou, s výjimkou přítomnosti jakékoli vůně nebo barvy, aby se sex nejživnější dojmy a emoce. Zpravidla jsou tyto kondomy populární u mladých lidí.
• Co jsou kondomy "Vanka-stánek". Tyto kondomy se liší od zbytku typu maziva. Vzhledem k tiché přísady obsažené antikoncepce je v případě případného poškození posílen antikoncepční účinek.
Druhý pohled uvedený v těchto typech kondomů obsahuje lokální anestetikum v mazání. Díky němu zabraňuje předčasné ejakulaci, která vám umožní zvýšit čas sexuálního zákona.
• žebrované kondomy Žebrované / tečkované. Hlavním úkolem těchto kondomů je posílení potěšení jak u muže, tak u ženy v důsledku umístění na stěnách kondomů různých žebrovaných povrchů ve formě bodů pásů nebo jejich kombinace.
• kondomy se změnou latexové délky a tloušťky Světlo / zarezené. Kondomy v prvním případě se liší od zbytku nejmodvenějšího latexu. Současně se úroveň spolehlivosti nesnižuje. To zaručuje pocity partnery, kteří nejsou téměř neliší od přírodních. Ve druhém případě jsou kondomy silnější, což zaručuje nemožnost rozbití, když pohlavní styk, a to i s nedostatečným množstvím mazání. Citlivost v tomto případě se snižuje, ale ne kritická.
Kondomy se zvýšenou délkou jsou obvykle označeny, XXL. Jsou vhodné pro muže mnohem větší velikosti a které cítí nepohodlí v klasických variantách.

Vše o kondomech

Jaké značky jsou populárnější?

Výrobci kondomů neustále zajišťují, že je jejich produkt, který je nejspolehlivější a nejkrásnější v této oblasti, ale jak to je ještě pochopit, které kondomy jsou lepší?
Dlouhodobě se konaly rozsáhlé dotazníky, testy a na základě nich mohou stáhnout top 5 značek výrobců, jejichž kondomy jsou považovány za populární.
• Co jsou kondomy Durex. Výrobky této značky jsou považovány za na trhu nejdražší, ale jak víte, že cena odůvodňuje kvalitu. Tenké a spolehlivé Nejsou první rok, aby se v horním listu mnoha spotřebitelů.
Koruna (Výrobce Japonska) Je však vzácný, ale můžete se setkat na přepážkách našich obchodů. Vychutnejte si popularitu z obou parket v důsledku jejich jemnosti. Kromě toho mají příjemný zápach hojnosti mazání a trochu velkých velikostí pro pohodlí.
Životní styl Liší se od zbytku super-dlažoviny a povlakových stěn kondomů l-argininového maziva pro větší ještě větší excitaci a citlivost.
• Co jsou kondomy CONTEX. Jsou považovány za muže nejspolehlivější s největším množstvím mazání.
• Co jsou kondomy "Granátor". A tyto kondomy jsou populární u dívek, které tvrdí, že díky nim, zažil neuvěřitelné pocity. Tajemství je snadné udělat ve speciální struktuře kondomu s pumerálů a rubbishshki.

Jaké kondomy jsou méně pravděpodobné?

Někdy dokonce kondomy nejspolehlivějších značek dávají selhání. Je velmi obtížné pojmenovat ty známky, že by nikdy nebylo kondomy, by bylo přerušeno, ale aby bylo možné určit důvody, pro které poškození výrobku pochází a zabránilo takovému výsledku.
• Jedním z primárních důvodů je datum expirace. Při nákupu, vždy věnujte pozornost tomuto faktoru.
• porušení podmínek skladování. Nedovolte, aby SuperCooling a přehřátí. Nenoste kondom v zadní části kapsy - může přispět k mechanickému poškození.
• Nadměrné tažení během Nošení Kondom může také přispět k tvorbě mikrockracků, které následně mohou vytvářet takové problémy jako nechtěné těhotenství.
• Někdy muži získají nevhodné velikosti kondomů bez ohledu více než více nebo menší, ale taková chyba vede k tomu, že latex se vejde do úzce nebo naopak přitažené příliš mnoho.
• Existují takové situace, které při použití malé značky, je kondom zpočátku poškozen. Aby se chránil od takové situace, neukládejte na tomto druhu výrobků.

Kondomy ne z latexu existují!

Ale co ten, kdo má alergie na latexu pro to ve Spojených státech, vyvinuli speciální kondomy z gumy a polyuretanu pro opakovaně použitelné použití. Pro mnoho je to skutečný nález.

Výhody a nevýhody kondomů.

Moderní medicína nabízí masy ochrany před nežádoucím těhotenstvím. Ale pokud mluvíme o sexuálních infekcích, seznam nabízených výrobků ostře zužuje.

Kondom nejběžnějším prostředkem je bariérová antikoncepce. V závislosti na firmě a mazání prakticky nemá žádný škodlivý účinek na tělo ženy a muže, ale někteří naopak věří, že účinnost hormonální drog je mnohem vyšší než kondom. Chcete-li to udělat, musíte demontovat všechny výhody a zápory, které mohou být odvozeny na základě zkušeností a názorů lidí.

profesionálové.
• rychlý efekt.
• Dostupnost.
• Lze použít ve spojení s jinými způsoby antikoncepce.
• Prakticky nemá kontraindikace.
• chrání sexuálně přenosné onemocnění.
• prodlužuje sexuální akt.
Minusy.
• Alergie je možné mazat komponenty nebo kondomový materiál.
• Snižuje pocit přírodního pronikání.
• Nelze použít.

Vše o kondomech

Mužské nebo ženské kondomy jsou lepší?

Aby bylo možné určit, který z této dvojice antikoncepce je lepší vypořádat se s tím, co jsou klady klady a nevýhody ženského kondomu.
profesionálové.
• polyuretanové plasty.
• Nesnižujte citlivost.
• Nevytvářejte fixace pro muže genitálu.
• Je spolehlivější chránit před infekcí v sexuálním.

Kromě toho by mělo být známo jako výhodu, že kondom je optimální metodou, v případě alergie ženy na spermatu. Podobný jev není tak často nalezen tak často, ale zároveň, a ne tak zřídka, nechat ho bez pozornosti.

Minusy.
• Možnost alergické reakce.
• Vysoká cena.
• obtížné pojmout ne prevalence.

Video: Vše o kondomech

Video: Vše o kondomech