Kimono kondomy

Trh gumové antikoncepce je dnes tak obrovský, že často lidé, aby nepochopili, co dávají přednost nákupu stejné značky. Ačkoli možná existují kondomy více hodné poměru ceny a kvality (Nejlevnější Kond, Vysoce kvalitní kondomy).

V tomto článku zvážíme kontraceptives od značky Kimono. Co se schovává za tímto krásným jménem?

Kimono kondomy

Charakteristika kondomů Kimono

Kde koupit Kimono lisy?

V lékárně se s nimi setkávají. Ale můžete si vždy objednat se specializovanými stránkami, online obchody nebo se podívat do sexu.

Cena do Kimono kondomy přijatelný. Balení 3 ks. Náklady od 50 do 150 rublů. Balení 12 ks. Náklady od 200 do 300 rublů.

Pravidlo (rozsah) Konondomy Kimono

Celá řada kimonových kondomů je prezentována ve dvou typech balení: č. 3 (v balení tří kusů) a č. 12 (v balení 12 kusů).

  • Kondomy Kimono Classic - hladký, silikonový mazivo. Kompozice zahrnuje hypoalergenní proteiny přírodních hedvábných hedvábných a vitamínů skupiny B. Bez zápachu. Délka 18,5 cm, šířka 52mm, tloušťka stěny 0,06 mm.
  • Kondomy Kimono super - hladký se silikonovým mazáním. Bez zápachu. 18,5 cm / 52mm / 0,05 mm. Kompozice zahrnuje hypoalergenní proteiny přírodních hedvábných hedvábných a vitamínů skupiny B.
  • Kondomy Kimono Contour - obrys (anatomická forma). Silikonové mazivo. Necítí. 18,5 cm / 52 mm / 0,06 mm. Kompozice zahrnuje hypoalergenní proteiny přírodních hedvábných hedvábných a vitamínů skupiny B.
  • Kondomy Kimono texturou - s Buxes. Silikonové mazivo. Bez zápachu. 18,5 cm / 52 mm / 0,06 mm. Kompozice zahrnuje hypoalergenní proteiny přírodních hedvábných hedvábných a vitamínů skupiny B.
  • Kondomy Kimono těžká - hladký se silikonovým mazáním. Bez zápachu. 18,5 cm / 52 mm / 0,06 mm. Kompozice zahrnuje hypoalergenní proteiny přírodních hedvábných hedvábných a vitamínů skupiny B.
  • Kondomy Kimono s aroma sakura - hladký, silikonový mazivo s aroma sakura. 18,5 cm / 52 mm / 0,06 mm. Kompozice zahrnuje hypoalergenní proteiny přírodních hedvábných hedvábných a vitamínů skupiny B.

Hodnocení zákazníků o Kimono Condoms

"Malý mazivo.". Absolutně se nelíbí ".

"Všechno je úžasné! Koupil a nelitoval. Volné a pohodlné oblečení, pohodlné. Během akce jsou téměř nikdy necítili. Sedět pevně. Odolný. Pro šest měsíců užívání žádné stížnosti.

"Dva roky používáme značku Kimono a mého manžela. Po těhotenství se změnila moje citlivost. A mnoho kondomů způsobilo nepohodlí. Na vlastní strach a riziko se tyto pokusy o to vyzkoušet. A nelitoval! Příjemné, necítíte. S mazivem je vše v pořádku. Samostatně je takhle. Říká, že téměř necítíte. Odolný. Obecně doporučujeme ".

"Necítí vůbec. Hojně rozmazaný. Je to pro mě velmi důležité. Reaguji na sebemenší vůni. A pak je všechno v pořádku. Jak je nutná. Nikdy se nerozbil.