Kondomy durex xxl: pro ty, kteří jsou úzce v "malossames"

Malé balení zvýšeného DasyxuReportování společnosti Contraceptives vyvíjí kondomy nejvyhledávanějších druhů. Dyušk Také nezůstal stranou a vydal Durex XXL (zvýšená velikost).

Velká velikost je důvodem pro pýchu, ale tato důstojnost nese své nevýhody: volba velkých kondomů je dostačující.

Parametry XXL

Durex XXL - pokročilé kvalitní kondomy pro větší pohodlí. Kombinace měkkého latexového inkoustu se silikonovým mazáním poskytuje pohodlí a potěšení ze sexuálního kontaktu.

Důležité! Rozměry kondomů v různých zemích se liší s ohledem na zaměření zákazníků. Například v Evropě a v Asii, velikosti jsou o něco menší než náš 220 / 57mm.

Data Drack jsou nejdelší a nejširší v celé značkové lince. Pokud chcete ještě více pohodlí, doporučujeme přečíst článek - Největší kondomy.

Ve srovnání s jinými značkami není TNET XXL v Dussexu marketingový krok, například CONTEX XXL.

DUREX COMFORT XL = DUREX XXL

Distribuce a náklady

Kondomy DyereX XXLMůžete si koupit zvětšené dassely všude, ale další věc je, že nejsou vždy skladem. Pokud zjistíte okamžitě - máte štěstí.

  • Cena na malém balení 3ks. Začíná od 180 rublů.
  • Cena za Big Pack 3ks. Začíná od 520 rublů.

Náklady nejsou malé, další věc, kvůli nízké poptávce, data kondomů prodávaných na akci. Nezapomeňte zkontrolovat datum expirace (zadané na balení).

Recenze

"Trh velkých antikoncepce neučí odrůdu. Zkoušel jsem návštěvu dříve, ale nemám rád materiál sám. Zde je velikost více a guma sám je příjemný na dotek, dostatečné množství maziva ".

"Hledali jsme chlapa velký antikoncepce, t.na. Má slušnou jednotku, jak se ukázalo, není k dispozici žádná zvláštní volba, kromě dat XXL. Prodavači v lékárně se již třásly z vzrušení, když jsme se zeptali největší kondomy. Neexistují žádné stížnosti v kvalitě: necítíte dostatek mazání. Někdo říká, že střílí, takže je to pravděpodobně kvůli skutečnosti, že po polovině oka zaschlí, a již nepotřebují ".

"Dříve použitý komfort XL, ale někde zmizely, a ty se objevily. Přepnutí na XXL, potěšen, rád, ale spěchali 1 čas na 60 kondes ".