Kondomy durex skutečný pocit: dárky?

Spolehlivé kondomyModel skutečný pocit přeložený z angličtiny znamená "skutečné pocity". Výrobce nám prohlašuje účinek "kůže na kůži". Podívejme se na to kvůli tomu, co Dyušk Dává nám tyto pocity a to, co tento model odlišuje od jiných představitelů této linie.

Popis a charakteristika

Tloušťka stěny - 0.07mm.

Materiál - syntetický latex.

Textura - hladká s pohonem.

Vůně - bez zápachu.

Lubrikant - silikon.

Anatomická forma "Easy On" .

Reverzní strana kbelíkuObecně platí, že standardní DSURS kondomy s dostatečným mazáním. Ale uživatelé vznikají logickou otázku: jaké je tajemství údajů o podmínkách? Jaký je rozdíl mezi klasickým a jinými kondomy? Velikosti jsou stejné, ani zápachy, žádné body z místa, kde budou mít nejvhodnější pocity?

Odpověď spočívá v materiálu kondomů - syntetický latex. Světové auto antikoncepce výrobci rozvíjí své technologie a hranolky, včetně Dyus.

Dyerex kondomy Skutečný Phil jsou vyrobeny ze syntetického latexu, který navzdory svému "standardní" tloušťce 0,07 mm, je velmi měkký na vnímání, přeneseno tepla, což dává celou škálu úplnosti sexuálních pocitů.

Osobně, tato technologie mi byla velmi připomněla výrobce japonského světa Okamoto S Silk B Formule.

Cena a distribuce

Taková řada modelového sortimentu Dynuss jako elit, Invisibal a Skutečný Phil si užívá vysokou poptávkou a vysokou popularitě. Proto si můžete zakoupit tyto kategorie v téměř všech obchodech, lékárnách.

  • Náklady na malé balení 3ks. je přibližně 2004B.
  • Velké balení 12ks vás bude stát přes 500 rublů.

Recenze

Durex skutečné cítit kondomyNěkteré z mých oblíbených kondomů. Skutečný pocit je velmi odolný a zároveň vysílat pocity. Mazadla dost, ale chtěl bych trochu víc. Minusů bych chtěl zmínit vysoké náklady. Poprvé jsem si koupil malý balíček pro 220 rublů, re-velké balení mě stálo na 800 rublů. A ceny.

Roztomilé balení ve zlaté barvě jednotlivých budov přitahuje. Ale nejvíce přitahuje kvalitu kondomu: žádný zápach, více než dost maziv, silný, společný. Před nákupem jsem se zajímal o recenze, negativní extrémně málo.

V těchto kondomech neexistuje žádný pocit balíčku na sexuálním penisu, někdy musíte zkontrolovat: a nebyl nemocný. Ale, nicméně, partner cítí svou přítomnost, takže skutečný pocit není tak "skutečný".

Skutečný pocit srovnání s jinými kondomy