Citlivé kondomy

Růžový kondom ústaMarket kondomů lze řadit do 3 skupin: klasické, citlivé, kondomy se slabým dopadem. Na rozdíl od kondomů se slabým návratem, který používá velkou tloušťku, jsou přidány další "zmrazení" kompozice pro rozšíření pohlavního styku, citlivé kondomy se mohou pochlubit pouze šířkou latexového stěna.

Proč potřebujete citlivé kondomy?

Obchodníci na tomto skóre mají svůj návrh: citlivé kondomy.

Citlivé hodnocení stavu v Rusku

Níže uvádíme seznam kondomů, které nabízíme trh ve volné dostupnosti:

  1. OKAMOTO 003 - Latexové kondomy, mají následující rozměry (180/54/0.03). Navzdory deklarované délce 180 mm, ve skutečnosti, že jsou mírně: 16-17cm na délku. Japonské kondomy poskytují prémiovou kvalitu: kromě nedostatků, jinak se antikoncepce ukázaly výhradně na pozitivní straně. Existuje provedení bez pohonu s anatomickým tvarem pod hlavou (reálné fit) a standardní platinové. Pro negativní body můžete mít slabou prevalenci na lékárnách a obchodech, v důsledku toho online obchody jsou přeplněny čínskými padělky.
  2. Hi-Tech Ultra Light Vizit (180/52/0.04). Na rozdíl od předchozí verze má návštěva cenově dostupnou cenu a dobrou prevalenci.
  3. Durex Invisible - dobře osvědčená značka po celém světě. Hlavní výhodou je vysoká kvalita a tloušťka 0,04 mm. Nevýhody - vysoké náklady.
  4. Ganzo Sense - (180/53/0.05).
  5. Contex světla Ultra tenká - některé z nejčastějších budov na trhu. (180/52/0.05).
  6. Masculan Ultra Fine 185/53/0.05
  7. VIVA Ultra-tenký - 180/52/0.04 Dobré podmínky za nízkou cenu (nejlevnější kondomy z výše uvedených!)

Co nedoporučujeme?

Historie kondomExistují kondomy označené "citlivé", ale ve skutečnosti nejobvyklejší.

  • DUREX ELIT - Umístěte si co nejcitlivější. A je to s tloušťkou 0.065. Od Dyusex citlivé se liší velikostí (tyto jsou o něco delší, tlustší, širší).
  • SICO SenseTIV - obrys, anatomické kondomy s úplně standardní tloušťkou.

Nejcitlivější kondomy na světě

Nejcitlivější kondomy se nacházejí v japonském domácím trhu, t.E. Jsou pro nás prakticky nedostupné. Mohou být objednány na eBay a jiní, včetně japonských obchodů. Místo latexu jsou tyto kondomy vyrobeny z polyuretanu.

Jsou to tenčí latex, sexuální péro je pevně těsný, ale mít jejich nevýhody: špatný tah a pružnost, malý mazivo, těžko nosit.

  1. Okamoto 001 Zero One - nejvíce tenké polyuretanové kondomy na světě. Tloušťka pouze 0,01 mm.
  2. Sagami originální 001. Tloušťka je 0,18 mm.

A ty jsi věděl? Jak často potřebujete změnit kondomy?