Tenké kondomy

Lidé, kteří dávají přednost bariérové ​​metodě antikoncepce, často si stěžují, že cítí kondomy během sexu. Použijte pocity přirozenému, pokud používáte nejtenčí kondomy. Jsou také známy jako nanocondomy.

Výhody a nevýhody ulthinu kondomy

Tloušťka stěny v super-tenkých kondomech se liší od 0,02 do 0,04 mm. Ve standardních modelech je tento indikátor 0,06-0,08. Výhody nanopreservatives zahrnují:

  • Schopnost lépe vysílat pocity;
  • Anatomický tvar, zmatená pevně zapadá do penisu člověka, opakující se všechny ohyby;
  • Zvýšená tepelná vodivost.

Tenké kondomy

Díky popisu důstojnosti zůstává antikoncepce téměř nenápadná. Nanoprestry však mají nevýhody:

  • obtíže s uvedením, protože malou tloušťku stěny je obtížné určit, jaký způsob se válcuje výrobek (uvnitř nebo ven);
  • nedostatek velkých velikostí v řadě;
  • Nižší míra spolehlivosti ve srovnání s konvenčními kondomy.
Pozornost! Vzhledem k dostupným minusům, ulvrtonové kondomy nejsou lepší než sex s náhodnými partnery. Jsou vhodnější pro páry, které chtějí diverzifikovat pocity.

Jaké kondomy jsou nejtentejší

Výrobci produkují latexové a polyuretanové nanokondomy. Latexové produkty se vyznačují zvýšenou silou. Ale nemohou být použity současně s olejovou mazivem.

Polyuretanové výrobky jsou určeny pro lidi s latexovými alergie. Ale nejsou tak odolné, ve srovnání s latexem. Nevýhody polyuretanových bariérových antikoncepce zahrnují to, co nejsou nataženy.

Nejkrásnější kondomy na světě jsou polyuretanové kondomy vyrobené v Japonsku, pod ochrannou známkou Sagami Original 0.01. Tloušťka jejich stěny je pouze 0,01 mm. Je to pětkrát tenčí lidské vlasy. Objevili se v prodeji v roce 2015. Předtím, že záznam patřil ke stejné značce - sagami originál. Pod takovým názvem byly polyuretanové kondomy prodávány 0,02.

Podle výrobců SAGAMI nebudou v důsledku přebývat. Plány jsou vývoj nanoprvy 0,009 a 0.008. Nejjemnější latexové kondomy jsou produkty japonské společnosti OKAMOTO, ve které je tloušťka stěny 0,03 mm.

Hodnocení nejlepších tenkých kondomů

Mnozí výrobci produkují ultra tenké kondomy. Používáme popularitu:

  • Sagami originál;
    Tenké kondomy
  • Okamoto platina;
    Tenké kondomy
  • Okamoto kůže bez kůže;
    Tenké kondomy
  • SICO citlivá;
    Tenké kondomy
  • Durex neviditelný;
    Tenké kondomy
  • Durex Extra citlivý;
    Tenké kondomy
  • Lifestyles Ultra citlivá;
    Tenké kondomy
  • Životní styl x2;
    Tenké kondomy
  • Sensex Slim;
    Tenké kondomy
  • Kanpo tenký;
    Tenké kondomy
  • Contex světla.
    Tenké kondomy

Nejcitlivější kondomy jsou ultra tenké produkty sagami originálu 0,01 a 0,02 polyuretanu.

Tenké kondomy

Mezi latexové kondomy jsou nejhontíhy jsou pokožka bez kůže Okamoto, přičemž jeho výroba použijte latex tlustý 0,03 mm. Nanokondoms specifické značky dávají přednost mnoha párům, protože mají velké množství mazání. Prakticky se neliší od kůže bez kůže kondomy okamoto platiny. Tloušťka jejich stěny je 0,033.

Komentář! Tyto modely opakovaně zaznamenaly na mezinárodních výstavách v segmentu Premium Premium Premium Contrudeptives.

Sico citlivý SICO citlivý. Společnosti se podařilo vytvořit silné kondomy se stěnami 0,034 mm. V Durex kondomy vyráběných neviditelným tloušťkou latexu 0,035 mm. V jiných modelech stěny silnější 0,04.

Nalezení japonštiny Nejsnadnější a citlivé kondomy v Rusku nejsou tak snadné. Snadnější objednání přes internet. Proto většina Rusů zastaví volbu na Durex, Contex nebo Lifestyles. Soudě podle názoru, mnoho lidí preferují Durex Invisible. Conttex Lite je také populární, ale často jsou roztrženi ve srovnání s jinými kondomy.

Ale je možné si vybrat nejvhodnější citlivé kondomy. Parical názory na nejlepší bariérové ​​antikoncepci se často liší.

Victoria Pavlyuchenko, 28 let, Belgorod
Vidět se svým manželem reklama Durex Invisible, rozhodl se okamžitě pokusit. Dívají se na dotek mnohem tenčí obvyklé. Jak pro mě a jejího manžela, když používáte vrchol potěšení, se podařilo dosáhnout mnohem rychleji. Ale poprvé jsme byli neustále kontrolováni, ať už se obrátit na to, zda se prakticky necítil.
Maria Krasnopernova, 31 let, Ekaterinburg
Kvůli alergiím na latex je pro mě vhodná pouze bariéra antikoncepce z polyuretanu. Mezi těmito produkty se můj mladý muž rozhodl pro sagami originál. Jsou mnohem tenčí než obvyklé antikoncepce, nemají vůni a pocity jsou blízko přírodního, vzhledem k vynikající tepelné vodivosti polyuretanu.
Olga Andreeva, 24 let, Krasnodar
Okamoto je znatelně přidělen mezi mnoha nákupními značkami. Společnost vyrábí několik ultra tenkých antikoncepce, všechny modely mají vynikající latexovou kvalitu, neexistuje žádná prudká vůně pryže, jsou příjemné pro dotek. Během sexu se zdá, že neexistuje žádný kondom.

Závěr

Použijte pocity během lásky k přirozeně možné, pokud pro ochranu používat nejtenčí kondomy. Výrobci nabízejí zákazníkům polyuretanové a latexové produkty. Tloušťka stěn v nich se liší od 0,01 do 0,05 mm.