Kondomy pro orální sex

Růžový kondom ústaOrální sex pro muže, stejně jako pro ženu, dnes nedílnou součástí genitálního vztahu. Na základě stávajícího stanoviska mnozí zváží orální sex zcela bezpečný, ale vůbec není.

Co je nebezpečné kouření bez kondomu?

Ústa dutina obsahuje mnoho možných patogenů:

  • Žloutenka typu B
  • Hepatitida S
  • Mykoplasma
  • Střevní sticks
  • syfilis
  • kapavka
  • papilloma
  • Hiv
  • opar
  • chlamydia

Důležité! Rota dutina je náchylnější k nemocí než genitálie. Použití antiseptik Miramistin, chlorhexidin v ústní dutině, nebude pomáhat zbavit se všech příčinných činidel virů.

Mýtus bezpečného orálního sexu šel na konci 80. let, v éře masové epidemie periodických onemocnění.

V jakých případech musíte použít kondom?

jeden. Riziko získání sexuálních onemocnění. Pokud člověk vede rampantního životního stylu, kontakty s nestálým a ne osvědčenými ženami, odkazuje na zástupce "starověké profese".

2. Psychologická bariéra. I když jsou partnery v sobě jisti, kouření bez kondomu může nést určitou psychologickou bariéru pro dívku. Aplikační kondom uloží situaci.

3. Chuťové pocity. Dívka může být nespokojenost s penisem.

Na spolehlivosti kondomů s ústní hladitky

Pravděpodobnost infekce přes kondom během ministra je 0,75%. T.E. Na 10 000 ústních kontaktů přinese kondom 25 z nich.

Stojí za zmínku, že pravděpodobnost infikovaného prostřednictvím ústní dutiny je mnohem vyšší než genitálie. Pokud "infikovaná" dívka dělá defores zdravého chlapa, riziko infekce zdravého člověka bude menší než v jiné situaci (infikovaný chlap, zdravá holka).

Jaké jsou kondomy pro orální sex?

Co potřebujete vzít v úvahu při výběru kondomů pro minet? Materiál, chuť, tloušťka. Ústní kondom by měl mít příjemnou chuť, vůni nebo vůbec nic necítí. Vysoká citlivost v kondomu je také nutná k přenosu úplnosti pocitů.

Důležité! Když klasifikované pohlazení kondomem, v žádném případě nemůže pokračovat v sexuálním kontaktu. Kontakt se zubním smaltem negativně ovlivňuje strukturu kondomu a jeho integrity.

Existují dva hlavní typy kondomů: polyuretan a latex.

Polyuretanové kondomy. Zpočátku je polyuretan navržen jako kondom pro alergie. Tyto gumové antikoncepce však mají následující vlastnosti:

  • Necítí
  • Ultratiny (méně než 0,05 mm)

Polyuretanové kondomy jsou skvělé pro orální sex, ale také některé nevýhody ve formě slabé prevalence v lékárnách a špatné elasticity.

Důležité! Měly by být vybrány polyuretanové kondomy v důsledku slabé elasticity.

Latexové kondomy. Společný, přístupný v jakékoli lékárně. Pro kouření je nutné pečlivě vybrat data kondomu, protože samotný latex má nepříjemný zápach. Pro orální sex jsou použitelné možnosti chuti nebo vůbec bez mazání.

Co se stane, když polknete mazání kondomů? Maziva jsou vyrobena na silikonu a na bázi vody.V osvědčených výrobci při vstupu do žaludku, maziva nezpůsobí žádné poškození zdraví.

Latexové kondomy pro orální sex s chuťovými příchutěmi:

* Masculan Ultra Tutty Frutty - běží 185/53/0.06 mm

* Vizit Barva. (180 mm / 52mm)

* Unilatex Multifruits

* Durex ovocný mix.

* SICO Barva.

*Contex romantická láska 

* Ganzo šťáva.

* Viva barevné - mají pouze jednu barvu a jednu vůni: červená (jahoda). Některé z nejlevnějších kondomů . Standardní velikost 180 / 52mm.

Polyuretanové kondomy pro minet

jeden. OKAMOTO 002 - (0.02mm).

2. Sagami Original 002 - Ultratdinové kondomy z polyuretanu- (190/52/0.02 mm).

Pro úplnost pocitů doporučujeme zkoušet kondomy bez spermasteru, například Sagami Xtreme Cobra. V kombinaci s tenkými stěnami (0,04 mm) bude člověk dostat všechny úplnost pocitů. Nevýhoda těchto kondomů je malá šířka (44 mm).

Je možné použít konvenční kondomy?

Co dělat, pokud neexistují orální gumové antikoncepce? Je možné použít obyčejné? Ano! Lze použít konvenční návrhy, ale musíte být připraveni na následující věci:

jeden. Levné latexové kondomy mají nepříjemný zápach, který nemusí mít jako partner, a proto nedodává zvláštní potěšení

2. Nízká citlivost v kondomu

Mohu dělat kouření bez kondomu?

Většina lidí se zabývá orálním sexem bez kondomu a nemyslí na důsledky. To však lze provést pouze s následujícími faktory:

jeden. Trvalý, osvědčený sexuální partner

2. Nedostatek psychologických bariér

O mazivech

Jak diverzifikovat ústní pohlazení? Použití dalších chuťových maziv umožní zvýraznění tohoto fascinujícího procesu. Existují speciální "jedlé" maziva pro orální pohlazení na bázi vody.

Pozorování sexuálních onemocnění

V případě pochybností o účinnosti kondomů s orálními pohlazení by měly být testy na přítomnost STD odebrány ne dříve než 7 dní (inkubační období) po kontaktu. Jinak analýza ukáže, že jste měli před tímto kontaktem. ALE! Ihned po pochybném kontaktu se doporučuje kontaktovat med. Centrum pro životní prostředí pro preventivní opatření!