Rozhovory o metodách prevence

V moderní gynekologii jsou široce používány různé prostředky antikoncepce, což umožňuje nejen, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství, ale také provádějí terapii onemocnění závislých na hormonech ženské genitální koule. Antikoncepci jsou vybrány lékařem po předběžné zkoumání, s přihlédnutím k historii pacienta. Funkce použití antikoncepčních drog vypráví gynekologa Lantseva Veronika Alkeevna.

Rozhovory o metodách prevence

Spirála

Proč po instalaci spirálů tam krvácení?

Gynekologické zařízení má formu ve formě písmene "T" a je vyroben z kovu a plastu. Spirála může obsahovat gestagne hormon (klidný).

S řádnou instalací spirálové antikoncepce je dosaženo v 99% případů. Často po zavedení spirál jsou zaznamenány neobvyklé. Menší směsi s přijímáním krve jsou často možnost normy. Jejich příčinou je poškození malých cév při manipulaci.

Obvykle ženy sledují zhnědlé výběr několik dní po instalaci šroubovice, která může být způsobena koncem menstruace. Někdy jsou v pohotovosti krvavého hlenu pro několik následujících cyklů.

Existují nějaké výhody z kulaté spirály?

Forma šroubovice je vybrána individuálně v závislosti na anatomických vlastnostech pacienta. Pokud je nemožné instalovat spirála ve tvaru T, žena je vyzvána, aby zavedla vynález zaoblené formy. Materiál, ze kterého je proveden antikoncepční prostředky (měď, stříbro) je nezbytný. Některé moderní spirály obsahují hormonální složku, postupně uvolňují do děložní dutiny (klidné).

Rozhovory o metodách prevence

Je možné dát spirála se zlomenými dívkami?

Cervikálka dělohy při porodu a narozených žen se vyznačuje strukturou vnější šití (nitrální forma a bodová forma). Většina gynekologů se domnívá, že spirála by neměla být instalována v neexistenci narození v historii z následujících důvodů:

  • riziko vzniku elegantní insuficience čárkovitých krčníků při následném těhotenství;
  • pravděpodobnost pádu spirály a perforace dělohy;
  • nepravidelnost sexuálního života a častou změnou partnerů;
  • Možnost zánětlivého procesu a adheze v trubkách, které mohou vést k neplodnosti;

Zavedení zařízení je možné pouze po úplném vyšetření.

Když můžete otěhotnět po odstranění spirály?

Po odstranění produktu se může objevit těhotenství v prvním cyklu. Normálně se koncepce dochází v průběhu roku.

Gynekologové doporučují plánovat těhotenství nejdříve 3 měsíce po odstranění spirály. To je způsobeno nutností obnovit sliznici.

Rozhovory o metodách prevence

Co je lepší pro spirálové nebo antikoncepční pilulky?

Otázka antikoncepce má zájem bez výjimky všech žen žijících v sexu. Výběr prostředků pro ochranu, je třeba mít na paměti, že neexistuje dokonalá a univerzální metoda.

Doporučujeme specifickou metodu antikoncepce, pokud by se lékař vedl zkouškou a historií pacienta. Nejoblíbenější prostředky jsou spirály a antikoncepční pilulky (COC).

Spirála se stanoví především porodem pacientům v nepřítomnosti kontraindikací ve formě krvácení, chronických zánětlivých procesů. Produkt není injikován rizikem komplikací a následků.

Rozhovory o metodách prevence

Výhodou spirály je vysoká účinnost a absence systémového vlivu na tělo. Pokud však existují genitální infekce, ze kterého nástroj nechrání, musí být výrobek odstraněn.

KOK (monofasická, dvoufázová, třífázová) jsou reprezentovány různými léky, které se liší ve složení, dávkování. Existují také mini-umeře jmenované ženami s laktací a nesnášenlivostí do KOK. Přípravky mohou být užívány jak za účelem léčby a antikoncepce. Antikoncepční pilulky mohou být jmenovány narozené ženy. Jedním z nevýhod prášků zvažte dopad na hormonální pozadí a tělo jako celek.

Je možné použít tampon, pokud máte spirála?

Většina gynekologů se domnívá, že použití tamponů v přítomnosti řádně instalovaného intrauterinního šroubovice. Například během aktivního pohlaví, spirála také nemění svou pozici. Výjimka je pouze období 3 měsíců po zavedení adaptace. To je způsobeno přizpůsobením tělesa k antikoncepčním prostředku a zvýšení krvácení.

Je třeba mít na paměti, že dlouhodobá nadace tamponů v pochvě je příznivým médiem pro chov patogenních mikroorganismů. Při přítomnosti spirálového rizika zánětlivého procesu se zvyšuje.

Rozhovory o metodách prevence

Může spirála vypadnout nepozorovaně?

Mezi nedostatky metody antikoncepce můžete zavolat možnost spirála pádu, což je docela bolestivé. Obvykle vyskočí nebo ztráta zařízení dochází v prvních dnech po instalaci a je spojena s následujícími faktory:

  • nesprávný úvod a instalace;
  • deformace děložního krku;
  • nedostatečný výběr tvaru a velikosti spirály;
  • Intenzivní fyzická námaha.

Žena může samostatně stanovit špatné uspořádání spirály ke změně délky nití a vzhled bolesti v procesu sexuálního zákona. V přítomnosti horečky, bolest v dolní části břicha by měl patologický výboj okamžitě kontaktovat specialistu.

Kondom

Co dělat, když kondom zůstal ve Vagině?

Kondom je bariérovým způsobem antikoncepce, chráněné před těhotenstvím a infekcí sexuálními infekcemi. Hrubý kondom při intimní blízkosti je pozorována poměrně často a nesouvisí s nekvalitou. Důvodem je obvykle nesprávný výběr požadované velikosti, snížení erekce, nedostatečné nebo nadměrné zvlhčující vagín.

Rozhovory o metodách prevence

Aby se zabránilo praskání kondomu po pohlavním styku, mělo by být úhledně odnesen prsty. Pokud rostlina zůstala ve vagíně, není možné použít pinzety a další položky, které by ho extrahovaly. Doporučený produkt doporučený s prsty. Ruce musí být předehřáté mýdlem. Partner se s výhodou nachází na zádech a šíří nohy ohnuté.

Pokud by se kondom nemohl být odstraněn nezávisle, měl by být navštíven gynekolog. Jako prevence onemocnění musí být genitálie léčena mirisminem do dvou hodin po sexu. Aby se zabránilo nechtěnému těhotenství v nejvíce "nebezpečných" dnů cyklu, můžete brát lék nouzové antikoncepce do 72 hodin (Hyneprovon).

Co je tekutý kondom?

Nový způsob antikoncepce vypadá jako plechovka se speciální látkou konzistence kapaliny. Takové kondomy chrání jak nežádoucí těhotenství a genitální infekce. Pánské a ženské tekuté kondomy se používají jako metoda prevence.

Rozhovory o metodách prevence

Kapalný latex by měl být aplikován na eregular člen ve vzdálenosti 50-70 cm. Látka zamrzne po dobu 30 sekund. Kazety odnímatelné. Z každé kazety můžete udělat asi 20 kondomů. Výhody zahrnují vysokou účinnost, vytváření požadované velikosti a přírodních pocitů.

Kapalný ženský kondom ve vagíně tvoří membránu, která může být uvnitř do 10 hodin, mající antivirový a antibakteriální účinek. Stříbrné částice přispívají k udržení hygieny. Kromě toho se nástroj rozlišuje dalším mazáním. Tekutý kondom není používán těhotnými ženami.

COF, antikoncepce

Je možné otěhotnět, užívat DJES?

Jes je moderní lék, který eliminuje známky PMS Chrospirenone. Tablety začínají převzít od 1 denního cyklu. Těhotenství proti pozadí recepce může dojít, pokud pravidla nejsou dodržování, například v případě tabletu nebo alkoholu.

Antikoncepční účinek je zachován, pokud průchod léku činil ne více než 12 hodin. Pravděpodobnost pojetí je vyšší, pokud byla prošla 1-14 pilulka. Kromě toho musíte použít kondom.

Aby bylo možné získat efekt odrazu, je předepsán JES Plus. Na zrušení drogy možnost koncepce stoupá.

Rozhovory o metodách prevence

Jaké analogy v přípravě znalostí?

Jedná se o kombinovanou perorální antikoncepci, který zahrnuje chompirenon a ethinyl estradiol. Blistr obsahuje 28 tablet (21 aktivních pilulek a 7 placebo). Účinnost antikoncepce se snižuje pouze při průchodu aktivních tablet po 12 hodinách. Příjem léku Je vhodné začít od prvního dne cyklu, jinak je nutná další antikoncepce.

VIOS má slabou antagangenní akci. Existují údaje o snižování rizika nádorů vaječníků na pozadí použití KOK. Mezi analogy jsou rozlišovány drogy: Ley, Dimia, Anabell, Delicia.

Rozhovory o metodách prevence

Co dělat, když jsem zapomněl, abyste si vzali antikoncepci?

Účinnost perorálních antikoncepce zahrnuje přísně dodržování pravidel pro přijímání léčiv, které jsou popsány v pokynech. KOK obsahuje umělé hormony (analogy progesteronu a estrogenu). Tablety ve výši 21 a 28 kusů pro snadné použití čísla.

Další antikoncepční prostředky by měly být použity při průjezdu tablet 2-21, pokud prošlo více než 12 hodin. V tomto případě je také nutné vzít 2 tablety (1 podle harmonogramu). Pokud žena pila 2 tablety, mělo by být odebráno 4 pilulky podle schématu:

  • První - při odvolání;
  • Druhý - podle harmonogramu;
  • Třetí - 12 hodin později;
  • Čtvrtý - podle harmonogramu.

Pokud přeskak činil 3 nebo více tablet, musíte začít nový blistr. V tomto případě se očekává selhání cyklu. Když pilulku přechází od 22 do 28 dnů cyklu (blistr s 28 tablet) není nutná další antikoncepce.

Jak rychle je těhotenství po pravidelném?

Léčivo obsahuje desogestrel a ethinyl estradiol, zabraňující výskytu ovulace. Pro účely antikoncepčních tablet můžete trvat několik let.

Po zrušení COC, ženský organismus trvá několik měsíců k obnovení. Těhotenství obvykle dochází do 3-18 měsíců po ukončení regulace.

Rozhovory o metodách prevence

Mohu otěhotnět, vzít zhinin?

Léčivo je s nízkým objemem perorální antikoncepční obsahující dienogest a ethinyl estradiol (analogy progesteronu a estrogenu). Antikoncepční účinek je způsoben brzdění produktů genitálních hormonů hormony hypofýzy, absence ovulace, zvýšení viskozity cervikálního hlenu, aktivního snížení v děložních svalech.

KOK má antagandrogenní nemovitost:

  • eliminuje rozzlobenou vyrážku;
  • Podporuje pokles nadměrně (na mužském typu).

Na pozadí Zhanina je pozorována těhotenství ve výjimečných případech, například v prvních měsících použití nebo při průchodu tablet. Po zrušení léčiva se těhotenství dochází v průběhu roku. Někdy efekt odrazu a restaurování reprodukční funkce díky zdravotnímu účinku Zhanina.

Došlo k ovulaci při užívání antikoncepčních tablet?

Normálně antikoncepci brání nástupu ovulace v důsledku vlivu ženského hormonálního pozadí. Výskyt ovulace a následné těhotenství je způsobeno:

  • nesprávné použití tablet nebo jejich přeskočení;
  • Užívání COC a některých jiných drog;
  • pomocí mini-pily;
  • nedostatečný výběr hormonální antikoncepce;
  • Patologie gastrointestinálního traktu ovlivňující absorpci účinných látek.

Obvykle mechanismus ovulace a schopnost otěhotní, je obnoven do 3-16 měsíců po zrušení KOK.

Jaké jsou antikoncepce s antaganogenním účinkem?

Androgeny patří k pánským steroidním hormonům. V menších množstvích se vyrábí vaječníky a nadledvinami. S nadbytkem androgeny, tam je vyčerpání mužského typu, stejně jako rozzlobený vyrážka a mastný seborrhea. Často na pozadí zvýšené produkce mužských pohlavních hormonů rozvíjejících se neplodnosti.

Rozhovory o metodách prevence

V přítomnosti patologie může být žena jmenována COC s antandrogenní účinek (progestagen a ethinyl estradiol):

  • Yarina;
  • Chlorid;
  • Zatížení;
  • Zhanin;
  • DIANA-35;
  • Bělorusko;
  • Třího milosrdenství.

Mezi monofzární antikoncepce, Jes Samostatný.

Jaké recenze o kontraceptive pilulky tři regol?

Třífázová antikoncepce obsahuje hormony pořízené v různých dávkách (ethinyl estradiol, levonorgestrel). Balení obsahuje 3 typy tablet, jehož příjmu závisí na den cyklu.

Tři regiony se týkají estrogen-gestagnetických léků a nejsou předepsány s těžkými patologiemi jater, vzdělávání závislým na hormonu, hypertenzi, diabetu, těhotenství a laktací. Možné nežádoucí účinky jsou spojeny s vlivem léčiva na hormonálním pozadím žen a nejsou vždy indikací pro zastavení přijímání.

Tři předpisy jsou považovány za zastaralé léky a gynekologové jsou předepsáni především moderní nízkopříjemné fondy. Recenze pacientů však indikují dobrou snášenlivost a antikoncepční tříkrožný výkon. COC se nedoporučuje pro ženy po 40 letech.

Rozhovory o metodách prevence

Jaká je účinnost antikoncepčních pilulek femober?

Jedná se o monofázovou antikoncepci pro orální podávání obsahující postele a ethinyl estradiol. Lék potlačuje ovulaci a mění sekreci krčního hlenu, poskytuje antikoncepční účinek. Femoden normalizuje menstruační cyklus a nedoporučuje se pro ženy během laktace.

Stejně jako ostatní KOK chrání femoden před nechtěným těhotenstvím o 99%, s výhradou pravidel pro přijímání tablet, předepsaných v pokynech pro léčivo.

Rozhovory o metodách prevence

Jaký druh antikoncepce lze použít v křečové barvě?

COC podporuje zahušťování krve. Proto musí být drogy vybrány s přihlédnutím k přítomnosti křečových žil. Obvykle odborníci doporučují nízkoobjemové antikoncepce.

Nejbezpečnější prevence nástroje pro nechtěné těhotenství se považují:

  • kondom;
  • vaginální membrána;
  • Svíčky, tablety, gely a krémy (chemická antikoncepce);
  • Metoda kalendáře, BT měření (nesporné způsoby).

Můžete použít přípravky obsahující minimální dávku hormonů:

  • Clair;
  • Nový;
  • Lindinet-20;
  • Mercylon.

Hormonální antikoncepci mohou mít formu tablet zadaných chirurgickými implantáty, kroužky. COC je přijat s léky, které snižují riziko trombózy.

Jakou zpětnou vazbu o membráně použité jako antikoncepce?

Membrána je kotviště ve tvaru kopule s pružným ráfkem z gumy nebo latexu. Produkt je zaveden hluboko do pochvy do sexuálního zákona. Pro zlepšení účinnosti antikoncepce se doporučuje paralelně používat spermadidy.

Metoda bariérové ​​antikoncepce není v souvislosti s potřebou individuálního výběru finančních prostředků a obtíží při uplatňování. Antikoncepční účinnost je asi 80%.

Kdo je zobrazen v antikoncepčních pilulkách Lactinet?

Lék obsahuje mikrodosy gestagenu a nazývá se mini-pila. Laktinet je jmenován 6 týdnů po porodu, nebo když není možné použít kok.

Výhodou konkrétního prostředku je obsah desogestrelu, který potlačuje ovulaci. Účinnost laktinu může být porovnána s kombinovanými perorálními antikoncepčními.

Rozhovory o metodách prevence

Proč nemůže kouřit při registraci tablety?

Kouření má nepříznivý vliv na organismus žen:

  • zvyšuje krevní tlak a koagulaci;
  • zvyšuje frekvenci zkratek srdce;
  • způsobuje křeč plavidel;
  • Komplexní průtok krve skrz žíly a plavidla.

Antikoncepční léčiva obsahující estrogen také zvyšují koagulaci a ztěžují to pro krev. Riziko vzniku patologií je vyšší s doprovodnou obezitou, hypertenzí, diabetem. Proto se antikoncepce s obsahem estrogenu nedoporučují kuřákům, zejména po 35 letech.

Jaké recenze o antikoncepčních svíček Erotexu?

Svíčky Erotexu jsou populární prostředek antikoncepce v důsledku základních výhod:

  • Snadné použití;
  • dostupnost cen;
  • škodlivý účinek na spermií membránu;
  • Zahušťování krční tajemství zabraňuje propagaci spermií;
  • Prevence genitálních infekcí.

Esenciální oleje obsažené v přípravku poskytují vzrušující a hydratační účinky. Svíčky jsou injikovány do vagíny 5 minut před pohlavním stykem. 2 hodiny před a po intimní blízkosti nelze použít mýdlo.

Rozhovory o metodách prevence

Zpětná vazba Ženy, které používaly Erotex svíčky, jsou většinou pozitivní. Lék nemá hormonální akci a lze je doporučit především párům s trvalým sexuálním partnerem.

Zda je lék účinný pro antikoncepci?

Tento přípravek obsahuje chompirenon a ethinyl estradiol (24 tablet). Lék zahrnuje také 4 placebo pilulky. Stejně jako jakákoli jiná kombinace kombinace kontraceptives, Leu potlačuje ovulaci a mění vlastnosti krční hlen, který se stává nepropustným pro spermie. Díky těmto vlastnostem je dosaženo antikoncepce. S řádným použitím tablet je výskyt těhotenství prakticky vyloučen.

Pro účely terapie je Leya předepsána ke snížení androgenů, který se projevuje akné, zvýšené mastné vlasy a nadměrným mužským typem. Na pozadí příjmu léčiva je cyklus normalizován, bolestivost a intenzita krvavého výboje během období kritických dnů se sníží.

Rozhovory o metodách prevence

Jaké recenze Příprava zoieli?

Jedná se o kombinovaný antikoncepční činidlo, obsahující umělé analogy estrogenu a progesteronu (negestroc a estradiol). Účinnost léku podle provedených studií je přibližně 95% v důsledku varování ovulace a změnou vlastností krčního tajemství.

Lék nemá vliv na koncentraci kyseliny listové a hustota minerálu kostí v těle, která je důležitá s následným plánováním těhotenství. Změny tolerance glukózy nejsou také pozorovány.

Zoeli se nedoporučuje pro migrany, trombózu, individuální citlivost na lékové komponenty. Lék není předepsán na pečovatelské ženy a v postmenopauzále.

Jak dlouho je cyklus po Diana-35?

Tablety obsahují umělý estrogen a antidegogen (ciproteron, ethinyl estradiol). KOK DIANA-35 může být přiřazen antikoncepci a léčbě v důsledku antidrogenních vlastností. Na pozadí recepce na vědomí eliminaci akné vyrážky, hassiness vlasů a vyčerpání (girsutismus).

DIANA-35 se používá na dlouhou dobu v gynekologické praxi. V současné době je mnoho dalších KOC předepisováno s podobnou akcí s méně výraznými vedlejšími účinky. Po vypuštění léčiva je často pozorován narušení cyklu, doprovázený absencí ovulace (MFI). Tyto změny mohou zabránit těhotenství. Obecně platí, že regenerace cyklu se řadí normálně od 3 měsíců do roku.

Rozhovory o metodách prevence

Je možné použít tablety Charozetta s kojením?

Hormonální léčivo obsahuje desogestrel jako účinnou látku. Antikoncepce snižuje viskozitu tajemství cervikálního kanálu a inhibuje ovulaci. Charozette se vyznačuje menší androgenní aktivitou.

Lék je předepsán pro nesnášenlivost COC a kojení. Složky léčiva pronikají do mateřského mléka v menších množstvích a nemají škodlivý účinek na tělo pro děti.

Co je jiný marvelon z jiných kok?

Monopause hormonální antikoncepce obsahuje estrogeny a gestageny (ethinyl estradiol a desogestrel). COC také zahrnuje vitamin E. Každý balení obsahuje tablety 21 nebo 63.

Zavolejte následující svědectví o příjmu Marvelonu:

  • antikoncepce;
  • restaurování cyklu;
  • endometrióza;
  • Hormonální menopauzální změny.

Lék ovlivňuje produkty sexuálních hormonů, brání nástupu ovulace a proliferaci endometria. Viskozita cervikálního tajemství se zvyšuje, že pronikání spermií zabraňuje.

Mezi výhody Marvelonu se rozlišují:

  • Prevence anémie a mastopatie;
  • Prevence zánětu v oblasti malé pánve;
  • Snížení rizika ektopického těhotenství, vaječníků;
  • Schopnost změnit datum menstruace.

Podobný složení a akci má regulaci vlastníků.

Rozhovory o metodách prevence

Proč hrudník bolí při trasení?

Hoření a bolesti nemoci jsou často zaznamenány při použití hormonálních antikoncepčních pilulek. Důvodem je účinky syntetických hormonů a změn v produktech genitálních steroidů ženským organismem. Taková reakce je zpravidla pozorována v prvních měsících recepce léčiva.

Má Kok Model Liber Terapeutický efekt?

Lék se aplikuje na antikoncepci a zahrnuje levonorgestrel a ethinyl estrogen (estrogen a progestagen). Nástroj je určen pro recepci během 91 dnů (84 aktivních tablet). Menstruace se tedy dochází jednou za 3 měsíce, které mohou být použity pro terapii gynekologických patologií, například endoometryózy.

Model Libera pomáhá zvýšit viskozitu krčního hlenu, brzdění zrání vejce. Prevence růstu endometria je také předpokladem antikoncepčních účinků.

Jaké jsou lidové antikoncepce pro ženy?

Pro účely antikoncepce můžete použít různé prostředky antikoncepce s osvědčenou účinností. Některé ženy však dávají přednost používat tzv. Lidové prostředky pro nežádoucí těhotenství. Účinnost mnoha způsobů je považována za kontroverzní. Kromě toho některé metody mohou mít negativní dopad na ženského organismu.

Nejoblíbenější dysfunkce a zavlažování vagíny po sexuálním styku podle následujících řešení:

  • kyselina citrónová (1 l voda a 5 g kyseliny);
  • ocet (1 l vody a 2 lžíce prostředků);
  • Mangan (1 l vody a 10 krystalů látky).

Pro zvýšení kyselosti v pochvě a neutralizace spermií spermií, tablety aspirinu nebo plátek citronu ihned po pohlavním styku jsou také injikovány do vagíny.

Rozhovory o metodách prevence

Lidové metody nebrání pohlavím infekční infekcí a mohou být neúčinné v důsledku individuálních charakteristik vaginálního prostředí, koncentrace a mobility spermií.

Pro jaký účel jsou hormonální drogy Escapel?

Escapel obsahuje levonorgestrel a používá se jako prostředek pro nouzovou antikoncepci. Medicína zabraňuje ovulaci nebo hnojení. Výrobce účinku závisí na fázi cyklu, během které byl léčivo přijato. Použití escadele po implantaci je nevhodné.

Nástroj se doporučuje pro použití po dobu 72 hodin po nechráněném pohlavním styku. Tablety jsou také přijímány s neúčinností jiných metod prevence. Escapel je kontraindikován v kojení.

Jak používat antikoncepční čepice?

Jedná se o bariérovou metodu antikoncepce, výstražná infekce s pohlavími a nežádoucím těhotenstvím. SZP je snadno použitelný podle účetnictví anatomických vlastností děložního čípku. Produkt je vyroben ze silikonu a nezpůsobuje alergické reakce.

Čepice může být v pochvě až 48 hodin. Doporučuje se jej používat společně se spermicidy. Produkt se doporučuje kojícím ženám, může být opakovaně používán pro jakoukoliv fázi cyklu.

Antikoncepční prostředky se však rozlišují nedostatečnou účinností v důsledku možného ofsetu. Nelze jej použít v erozí a onemocnění urogenitální zóny.

Rozhovory o metodách prevence

Může vlasy spadnout z antikoncepčních tablet?

Specialisté věnují pozornost tomu, že jakékoli léky drogy mohou mít negativní vliv na stav vlasů. Ústní antikoncepce, posun nebo zrušení léčiv také provokují jejich ztrátu.

Rozlišují se antikoncepční léky, které nejčastěji přispívají ke ztrátě vlasů. Mezi ně patří Lindinet a Miniziston. Pro prevenci a léčbu můžete využít DIANA 35, JES, NOVINKA.

Jaké recenze Contraceptive Jazz tablety?

Antikoncepci obsahuje ethinyl estradiol a chompirenon. Recenze drogy jsou většinou pozitivní, což způsobuje časté jmenování s gynekology. COC se používá nejen jako ochrana v důsledku antidrogenních účinků na tělo. Léčba se doporučuje s výrazným akným, PMS.

Jsou benatex svíčky hormonální drogy?

Jedná se o nekoronální antikoncepci s antifungálními a antiseptickými účinky. Svíčky mohou být použity během laktace, stejně jako menopauza. Čípek představuje za 10 minut nebo hodinu před pohlavním stykem. Doba trvání terapeutického působení je 3-4 hodiny.

Rozhovory o metodách prevence

Výrazný rys léku je nedostatek výboje po jeho použití, možnost zalévání vody. Benatex nemá vliv na normální mikroflónu vagina.

Jak často může postinor?

Příprava nouzového antikoncepce se používá po dobu 72 hodin po nechráněném pohlaví. Postupem času se účinnost léků klesá. Tablety obsahují vysoké dávky hormonů, což často způsobuje selhání cyklu. Mělo by být minimalizováno několik použití Postiner. Užívání léku není častěji než jednou za 6 měsíců.

Jsou antibiotika a antikoncepční tablety kompatibilní?

Dlouho se věřilo, že antibakteriální léky snižují účinnost antikoncepce. Studie však ukázaly, že moderní KOC jsou kompatibilní s většinou antibiotik. Obvykle další antikoncepce proti pozadí léčby není nutná.

Co je lék pro nouzovou antikoncepci horečku?

Jedná se o antidologický zástupce, která je postcoalital antikoncepce. Tablety jsou určeny pro orální podávání. V závislosti na období menstruačního cyklu, během kterých je léčivo přijato, je zajištěno blokování ovulace, která zabraňuje implantaci ovocného vejce.

Nástroj je určen pro nouzovou antikoncepci s nechráněným sexuálním činím nebo v případě neefektivnosti jiných metod prevence. Ženy berou do 72 hodin po intimní blízkosti. Příprava nechrání před sexuálními infekcemi.

Co je to antikoncepční houby?

Takzvané antikoncepční houby se objevily v 80. letech minulého století. Produkty v současné době produkují pouze tři společnosti (dnes, chránil, farmaceo).

Antikoncepční houba je prostředkem bariéry antikoncepce porézní struktury z polyuretanové nebo přírodní mořské houby. Zařízení je impregnováno spermicidy.

Předem navlhčená houba je představena před sexem zákonem v pochvě. Antikoncepce může být uvnitř až 24 hodin, během kterého je možné několik pohlavního styku. Houba se extrahuje z vagíny ne dříve než 8 hodin po intimní blízkosti.

Rozhovory o metodách prevence

Účinnost antikoncepční houby na otevřených ženách nad a obecně se pohybuje od 76 do 86%. To je dokonalá metoda antikoncepce během laktace. Nástroj je také vhodný v přítomnosti nepravidelného sexuálního života.

Přerušený pohlavní styk, antikoncepce po potratu

Proč je přerušený sexuální akt považován za nespolehlivý způsob antikoncepce?

Populární mezi mladou PPA Steam není preventivní metodou pro nežádoucí těhotenství v následujícím primárním důvodům:

  • Přítomnost na hlavě penisu člověka životaschopných spermií mimo ejakulaci;
  • předčasná ejakulace.

Podle statistik je 20% těhotenství výsledkem přerušeného pohlavního styku, což naznačuje výhodu neefektivnosti metody.

Jaké prostředky antikoncepce jsou předepsány po potratu?

V nepřítomnosti komplikací může žena zvolit jakýkoliv způsob antikoncepce. Typicky lékaři doporučují kok a námořnictvo, které mohou být zavedeny ihned po missarrout nebo potrat. Měly by být přijaty perorální antikoncepce, počínaje datem manipulace.

Mezi moderní metody patří:

  • antikoncepční omítka (eura);
  • Národní vaginální prsten;
  • Implantát norplant.

Rozhovory o metodách prevence

Bariérové ​​fondy jsou populární:

  • kondomy (muž a žena);
  • čepice;
  • membrána;
  • mycí houba.

Bariérové ​​metody zabraňují onemocněním, které mohou být sexuálně přenosné. Významnou výhodou je nedostatek systémové expozice tělu ženy.