Hormonální spirála miren během vyvrcholení

Climax je přírodní fázi života každé ženy, spojené s postupným poklesem výroby genitálních hormonů. Vzhledem k porušení hormonálního pozadí začínají zdravotní problémy. To je způsobeno nadměrným uvolňováním estrogenu ovlivňujícího fyzický stav ženy a na emocionální. Velké množství estrogenu vede k hyperplazii endometria (děloha sliznice), která je pravidelně aktualizována během menstruace.

Vzhledem k abnormálnímu vývoji této skořápky se objeví krvavý výtok, je v dolní části břicha bolest. Endometrie hyperplazie se vyvíjí - nadměrný růst sliznice membrány. Zabránit těmto procesům pomůže hormonální progesteronu, který stabilizuje vývoj estrogenu.

Ale faktem je, že ženský organismus v důsledku hormonální poruchy během Klimakse není schopen tento hormon přidělit ve správném objemu. A pak co dělat? Mnozí se uchýlí k jednoduššímu, ale ne příliš bezpečné metodě - toto je ústní použití léků obsahujících progesteron. Takové léky však mohou způsobit množství vedlejších účinků nebo závažnějších onemocnění. Nejlepší volbou v tomto případě je použití spirálů.

Spirála Mirena

Spirála Mirena
Jedná se o malé zařízení ve tvaru písmene T obsahující levonorgestrel, který je tak nezbytný pro zralý organismus ženy. Ale hlavním znakem spirály je, že alokuje 20 ug hormonu do těla 20 ug hormonu, přísně normalizující dávku. To umožňuje zabránit nesprávnému rozvoji endometria.

Mirenu představuje lékaře do dělohy. Pak budete potřebovat několik dalších inspekcí, abychom pochopili, že neexistují žádné vedlejší účinky (to se děje ve vzácných případech). Poté bude hormonální pozadí regulovat mírovou spirálu, zabraňuje vývoji příznaků Klimaků. Během menstruace s menopauzou (a budou, protože spirála nezasahuje do účinnosti vaječníků) alokace bude v malých množstvích nebo zmizí vůbec. Žádné nepohodlí Toto zařízení způsobuje, ve skutečnosti to žena necítí. Ale to je jen jedna z možností, kdy je hormonální spirála prostě nutná.

Spirála má tvar ve tvaru písmene T, která umožňuje bezpečně bezpečné v děložní dutině. Od opačného okraje zařízení je speciální závit pro odstranění klidu. Hlavní část spirály je vyrobena z porézního materiálu, který přeskočí levonorgestrel v děloze. Konstrukce této antikoncepce je elastický, takže žena se cítila pohodlněji i po dlouhém použití spirála míru.

Hyperplazie endometria

Hyperplazie je nadměrný vývoj sliznice dělohy v důsledku vysokého obsahu estrogenu v těle. S hyperplazií dochází k bolesti v dolní části břicha, krvácení. A to už je dost, aby se začalo starat. Hyperplazie se může rozvíjet rakovinu Endomeria, jehož léčba je neuvěřitelně složitá a nenápadná. Aby se zabránilo takovému výsledku, měla by být instalována spirála míru, která stabilizuje úroveň estrogenu a sníží riziko rakoviny.

Endometrióza

Uterine Cancer
Endometrióza je nepříjemným onemocněním, že zralé ženy se často setkávají během období clea. Příčiny onemocnění budou rovněž ležet v nadbytku estrogenu, toto onemocnění je také doprovázeno nepříjemnými pocity: bolest v dolní části břicha, krvavého vaginálního výboje . Léčba endometriózy je vyrobena zvýšením v těle progesteronu, které lze získat zavedením spirály klidu.

Benigantní nádor

Mioma - Benigní svalová nádorová svalová vrstva. To může způsobit nepohodlí a způsobit chronickou pánevní bolest. Dobrá volba - instalace spirály klidného, ​​která sníží objem nádoru. Také spirála během menopauze je schopna snížit frekvenci děložního krvácení. S submukosickým miomem je instalace míru kontraindikováno.

Antikoncepce s vrcholem

Ženská antikoncepce
Mnoho žen věří, že během vyvrcholení není možné otěhotnět, ale není to. Během menopauze je sliznická membrána dělohy stále aktualizována, vejce pokračují dozrávat v vaječnících a hnojení je velmi pravděpodobné. Perorální antikoncepce v tomto případě nejsou žádoucí, protože obsahují estrogenový hormon. Během Klimaks nejsou fondy obsahující estrogen jmenovány kvůli vysokému riziku trombózy a dalších komplikací.

Když Climax zhoršuje své již slabé zdraví a porušuje hormonální pozadí - nepřiměřené. Proto je nejlepší volbou je Mire. Spolu s kondomem, téměř 100% ochrana proti nechtěnému těhotenství.

Spirála Mirena je instalována až 5 let, ale po celou dobu každých 6 měsíců potřebuje průzkum u gynekologa. Skutečnost je, že neustálý kontakt s cizími orgány může způsobit zánět. Při detekci patologie se spirála extrahuje, po kterém je provedeno úplné vyšetření pacienta.

Vyvrcholení děložního krvácení

Někdy se to stane, že vyvrcholení a menopauza místo "spojky" přinášejí nepohodlí. Společný problém je považován za silné krvavé výboje, které jsou obtížné poskytovat alespoň nějaké vysvětlení. Tyto krvácení nebo správně hovoří s Metrhragia, je těžké se zastavit, protože povaha jejich původu není známa, ale mírová spirála se může s tímto úkolem vyrovnat. Výsledkem se samozřejmě nebude okamžitý, ale po určité době bude možné vrátit se do normálního života.

Kontraindikace

Diabetes

  • Diabetes. Této nemoci a tak přináší neuvěřitelný počet komplikací. V pozdní fázi diabetes ničí cévy a jiné tkaniny v lidském těle. Mirena s Levonorgestrelem se může situaci zhoršit, což způsobuje vážnější onemocnění a dokonce i se smrtí. To je právě z tohoto důvodu, ženy s diabetes lékařů nedokončují používat takový druh hormonální antikoncepce během vyvrcholení.
  • Různé bakterie, spadající do dutiny malého pánve, může způsobit mnoho infekčních onemocnění, mezi něž a endometritidou. Když se endometritida v děloze začnou škodlivé mikroorganismy násobit, nastane zánětlivý proces. Instalace šroubovice s endometritidou je kontraindikována.
  • Instalace spirály během vyvrcholení je kontraindikována u těchto žen, které trpí onemocněním močového systému (cystitida, urethritis, pyelonefritis).
  • Mír je kontraindikován v akutních onemocněních jater.

Vedlejší účinky při použití spirál

Změny nálady
Mirena je skutečná spása pro ženy, které se připojily ke fázi Klimaků, protože toto malé zařízení pomáhá zmírnit všechny příznaky menopauzy. A pokud jste úspěšně absolvovali průzkum u gynekologa, schválil instalaci spirály, stejně může nastat řadu nežádoucích účinků, které potřebují lékaře pozornost.

  • Silné bolesti hlavy, které mohou být způsobeny normalizací hormonálních pozadí kvůli levonorgestrelu. Takové bolesti přejdou sami a bez zásahu lékaře, zatímco tělo se přizpůsobí antikoncepci.
  • Objeví se Nosnota.
  • Zlepšení citlivosti prsu v období do 2-3 měsíců po zavedení klidu.
  • Vzhled cystu v vaječnících. To není vážný problém, ale nepříjemný. Nejčastěji se jen 12% žen uchovává k pomoci lékařům, aby se tyto nádory odstranily. V ostatních případech je cystě rychle absorbován.
  • Výkyvy nálady v důsledku hormonální nerovnováhy.
  • Dehydratace kůže.

Mnoho žen reaguje pozitivně o Mirenu. Všimují si vysoké účinnosti námořnictva a říkají, že tato hormonální antikoncepce není absolutně necítila uvnitř dělohy, nezasahuje do sexuálního zákona a nesnižuje pocity během sexuální náklonnosti.

Mnoho žen starších než 45 je poznamenáno, že na pozadí používání míru zmizel bolest v dolní části břicha, ospalost a únava. Postupně projdou skoky nálady, zdraví se zlepšuje. Mnoho zástupců krásné sex spirály se vrátil k normálnímu životu, aby se jejich koníček nebo sport.

Ale to není všechno. Proč všude, doslova v každé větu, říká, že spirála by měla být instalována pouze zkušený gynekolog? Faktem je, že nesprávná instalace může způsobit komplikace.

Komplikace s nesprávnou instalací pokojů

Ve vzácných případech, při instalaci spirály v nezkušeném lékaři, dochází k propíchnutí dělohy, která je okamžitě zjištěna obtížná. Postupně mírové "jde" do jiných malých pánevních orgánů a přestane provádět svou funkci. Tento jev se nazývá perforace dělohy. Odebrat "Ztracený" spirála bude schopna pouze chirurgického lékaře. Tak věřte svému zdraví jen dovedným gynekologům.

Po instalaci hormonální antikoncepce je možná zhoršení infekčních onemocnění sexuálního traktu. S největší pravděpodobností sliznická membrána Uteruse zasáhl infekci vagina.

Spirálová ztráta - další komplikace po instalaci ICD. Mirena může vypnout jak zcela, tak částečně. V tomto případě musí být spirála nahrazena.

Přehled námořnictva "Miren" je uveden v tabulce:

Příčiny použití spirálů klidu během menopauzyVýsledek
Hyperplazie EndodermiaPřidělení levonorgestrelu, která řídí funkci estrogenů
EndometriózaPřidělení levonorgestrelu, která řídí funkci estrogenů
AntikoncepcePrevence hnojení vaječných buněk
Myom UterusSnížení velikosti nádoru
Děložní krváceníPrevence Metroragia

Miraen pod Klimakse výrazně usnadňuje život kvůli jeho normalizaci hormonálního pozadí. Průzkum a instalace spirály by měly být prováděny pouze v dobré klinice s prvotřídním doktorem, aby se zabránilo množství problémů. Nezapomeňte, že po instalaci hormonální antikoncepce existuje významná pravděpodobnost vedlejších účinků, které se brzy konají, takže není nutné běžet k lékaři s urážkami.

Samozřejmě, před instalací Miren, pokud musíte vyšetřit vyšetření, může lékař určit, zda je instalace této antikoncepce možné, a jak dlouho je to spirála a po jaké době by mělo být pro průzkum.