Jak si vybrat kondom velikosti a další vlastnosti

Jak si vybrat kondom

Většina mužů nedává zvláštní hodnotu k velikosti použitých kondomů, ale výběr tohoto antikoncepčních prostředků požadované velikosti není takový nesmyslný okupace, kolik se může zdát. V tomto článku zvážíme podrobně zvážit otázku, jak si vybrat kondom správně.

Proč to potřebuji?

Aby bylo možné pohlavní styk jen potěšením, je důležité vědět, jak si vybrat kondom. Hlavní vlastnosti, které je třeba zvážit, je délka a šířka penisu. Jsou to tyto parametry, které jsou uvedeny na obalu ochrany různých výrobců. Všechny ostatní momenty jsou "chuťové pouzdro" - stojí za to pečovat, ale které nemají zásadní význam.

  1. Kondom menší velikosti, než potřebujete, bude mít nadměrný tlak na sexuální člen, takový antikoncepce bude obtížné nosit a střílet, a navíc se může rozbít do nejodpovědnějšího okamžiku.
  2. Pokud používáte větší kondom, nebude sedět dost dobře na vaší důstojnosti, válcované během pohlavního styku, v důsledku toho, který semeno může proudit z pod kondomem.

Pohodlný kondom může být porovnán s pohodlnými botami: dobře zvolené boty pevně sedí na noze, ale zároveň neobejde, nezpůsobuje nepohodlí při použití, - o stejných pocitech pohodlí a pohodlí dává správně vybrané kondom.

Jak si vybrat kondom teenager?

Často často s výběrem kondomové tváře kluci před sexem.

Je lepší zakoupit několik různých balíčků a pohlavním styku rozhodnout o správné velikosti a výrobci. Tak to bude možné pochopit, jak si vybrat první kondom. V tomto případě se první sexuální zkušenost stane bez problémů.

Chcete-li začít, podívejme se na to, co dělají kondomy.

Výběr materiálu kondomu

Moderní kondomy jsou vyrobeny z přírodních latexů, syntetických materiálů (jako je polyuretan a polyisopen), stejně jako vnitřnosti jehňat.

Kondomy z latexu

Populární a levná možnost dávat přednost většině mužů. Stejně jako každý přírodní materiál však mohou takové kondomy způsobit alergie, je však poměrně vzácné. Kromě toho se Latex zhorší, když je vystaven mastných maziv.

Pokud jste se stali jedním z těch mála "šťastných", což vyvolává alergie na přírodní latex, pak věnujte pozornost kondomům z níže uvedených materiálů.

Porovnání sagami a latexového kondomu
Latexové a polyuretanové kondomy

Polyureti kondomyna

3 krát tenčí latex, nezpůsobují alergie a jsou mnohem méně zklidňující pro skladování než první. Mezi minusy Polyuretanové kondomy, Označené některými muži, můžete zavolat:

  • Nižší elasticita ve srovnání s latexem,
  • Světlejší sklouznutí,
  • Takové kondomy jsou dražší.
Nedoporučujeme muže s jasně vysloveným zásahem penisu kondomů z polyuretanu. Polyuretan nemá tolik jako latex nebo polyisopren, takže může způsobit nepříjemnosti vlastníků obloukového penisu.
Životní styl Skyn
Životní styl Skyn ​​- z polyisoprenu

Polyisoprenové kondomy

Další syntetický materiál použitý dnes pro výrobu kondomů - polyisopren - má všechny výhody latexu, stejně jako polyuretan nezpůsobuje alergie, ale je to mnohem dražší.

Pokud jste alergický na latex, a nejste omezeni v prostředcích, doporučujeme tomuto druhu kondomů.

Kondomy kůže (vlastně gut) jehněčí

Možná je používají ještě váš dědeček. Takové kondomy poskytují úplnější pocity než syntetické a nejsou poškozeny olejovými mazivy.

Kondomy z křižovatky jehněčí
Přírodní křižovatka

Nevýhody:

  1. Přírodní kondomy mají póry, které snadno přeskočí viry hepatitidy B, herpes, HIV. Jejich použití proto chrání pouze od nežádoucího těhotenství, ale ne od Std.
  2. Neodpovídají standardním velikostem, v délce jsou přibližně 170 mm a šířka - 70 mm
  3. Nejdražší.

Takový druh kondomů vám bude vyhovovat pouze v případě, že jste konzervativní, dobře, nebo nejmenší.

Standardní velikosti kondomů

Velikosti kondomů jsou určeny především průměrnou hodnotou velikosti mužského penisu. K dnešnímu dni je zjištěno, že průměrný sexuální člen mužů v erekčním stavu dosáhne od 13 do 15 cm dlouhý a od 10 do 14 cm v obvodu, což odpovídá průměrné velikosti ženské vagíny.

ruština

Ruský státní standard GOST 4645-81 založil následující velikosti kondomů:

  • 178 ± 2 mm (z toho 18 ± 2 mm je dáno konvexnímu hrotu, tzv. Druhu),
  • 54 ± 2 mm široký.

Pod šířkou je míněna polovina délky kondomu cirkusu.

Rozměry kondomů

evropský

V Evropě jsou přijaty následující velikosti kondomu:

  • Nejméně 170 mm v délce,
  • od 44 do 56 mm.

asijský

Asijské kondomy se často liší od evropské velikosti v menší straně.

Jak si vybrat velikost kondomu?

Tak jak si vybrat správnou velikost kondomu? Hlavní indikátor, ke kterému chcete navigovat, není délka, ale šířka kondomu.

Neexistuje nic hrozného, ​​kdyby člen nebude zcela pokrytý "gumou", a dlouhý kondom nemůže úplně vrátit, a to nebude negativně ovlivnit sex. Ale pokud je kondom příliš úzký nebo naopak příliš široký, negativně ovlivní buď pohodlí, nebo na účinnost antikoncepce.

Na našich stránkách se můžete seznámit s Tabulka velikostí kondomů Marami.

Velikost velikosti

Velikosti kondomuChcete-li určit velikost kondomu, musíte měřit obvod vašeho člena ve stavu úplné erekce na třech místech:

  1. bezprostředně pod hlavou,
  2. Uprostřed těla,
  3. na základně.

Získané hodnoty složí a rozdělíme je na 3, přijímáme průměrnou hodnotu, která je dále rozdělena 2. Dostaneme tu šířku, ke které bude nutné navigovat při výběru kondomů.
Ale tady není tak jednoduché. K dnešnímu dni, většina výrobců v pravidlech uvedených na ruském trhu jsou pouze dvě hlavní velikosti:

  • Classic (obvykle 52 mm široký, pokud je přírodní latex, a od 56 do 58 mm, pokud je to syntetický materiál),
  • Zvýšená velikost (od 54 do 57 mm od přírodního latexu).

Kondomy zvýšené velikosti

Většina mužů je vhodný pro klasickou velikost (Durex Classic Classic Classic), ale pokud je to opravdu šílené a dát s velkými obtížemi, pokud jste vlastníkem nestandardního (velkého) velikosti penisu, pak vyberte kondomy zvětšeného velikost:

  • Durex XXL,
  • CONTEX XXL,
  • a t.D.

Snažte se však nepřeřezat sebe a velikost vašeho člena, protože kondom se vracel a posouvá během pohlaví, je nepravděpodobné, že by přinese větší radost než pevně sedět na vaší důstojnosti.

Kondomy malé velikosti

Pokud si myslíte, že jste vlastníkem malého člena, a nevíte, jak si vybrat kondom, pak se nebojte.

  1. Latexové kondomy klasické velikosti jsou původně dostatečně úzké (jednoduše mají velkou akcií pro protahování).
  2. Nezapomeňte si konat kondom úplně, můžete ji vrátit přesně co nejvíce.

Výrobci kondomů se postarají, že jejich produkty přicházejí ke všem mužům bez výjimky, včetně vlastníků malých členů. Možná byste měli být jen méně kritický, a ve skutečnosti jste vlastníkem člena standardní velikosti.

V lékařské vědě je penis méně považován za méně než 7 cm v délce kompletní erekce, majitelé takového člena obvykle projíždí hormonální terapeutické kurzy nebo uchýlit se k chirurgickému zásahu.
Kondomy nestandardní velikosti
MŮJ.Velikost - kondomy nestandardní velikosti

Tloušťka stěny kondomů

Při výběru velikosti kondomu by mělo být také zaplacen takový indikátor jako tloušťka stěny, jeho hodnota také ovlivňuje pohodlí přistání kondomu.

  • Klasické latexové kondomy mají obvykle tloušťku stěny 0,06-0,07 mm.
  • Kondomy se sníženou na 0,04-0,05 mm tlustý (Durex Invisible, Durex Elite, Světla CONTEX).

S rozdílem v tloušťce stěn materiálu, šířka samotné kondomem zůstává stejná (veškerý stejný host je 54 ± 2 mm), proto se může ukázat, že takové kondomy nebudou stlačit sexuální člen tolik , ale zároveň poskytne spolehlivé přistání, necítí se vklouznout do nejodpovědnějšího okamžiku.

Ultrathinové kondomy musí být dokonale přiblíženo velikostí, protože nadměrné tření může vést k jejich mezery během styku. Před nákupem takových kondomů by měření měla být pečlivě.
OKAMOTO - Srovnání tloušťky tloušťky kondomů
Srovnání tloušťky stěny kondomů

Forma a textura kondomů

Moderní trh nabízí poměrně širokou škálu kondomů na nejsofistikovanější chuť. Nejběžnější jsou:

  • hladký,
  • Anatomický.

Rozdíl mezi anatomickými kondomy je, že zcela opakují obrys penisu a prakticky nejsou cítit.

Také v prodeji se můžete setkat s kondomy se specifickou strukturou. Mohou být žebrovaný, žák, s knírkem a dalšími. Kromě toho existují více extravagantních možností, například zářící kondomy nebo trysky.

Kondomy anatomické formy

Kondomy anatomické formy
Anatomické kondomy

Stává se však, že se standardní velikostí člena je klasická forma kondomu nepohodlná. Nejčastěji muži zažívají příliš silnou kompresi hlavy penisu. Co dělat v tomto případě?

Doporučujeme vám, abyste věnovali pozornost kondomům anatomické formy (rozšířené v oblasti hlavy).

  • Contex je Tornado a Imperial,
  • Společnost DUREX Všechna pravidla mají zvláštní anatomickou formu.
Kondomy anatomické formy poskytují mnohem větší pohodlí při zachování spolehlivosti přistání.

Také na kondomech anatomické formy, doporučujeme vám zaplatit vaši pozornost Teenageři. Skutečnost je, že člen člověka je tvořen až 18 let, ve věku 17 let dosáhne největší délku délky, která se potom sníží přibližně o 0,5 cm v důsledku zvýšení tloušťky členu.

Teenager může mít poněkud silnou hlavu s relativně malým obvodem člena na základně, v tomto případě kondom expanduje směrem nahoru, je to, že lékař předepsaný.

Dostupnost mazání, vůně, chuti a barvy kondomů

Velké plus moderních kondomů je přítomnost mazání. Díky jí oba partneři dostávají velké potěšení od pohlavního styku od samého počátku. Výrobci se neustále zlepšují. Nyní v prodeji můžete splňovat kondomy s různými typy mazání:

  • Silikon - Poskytněte snadnou penetraci;
  • hojný silikon - posílit pocity během pohlavního styku;
  • ochucené - dát sex určitou pikanu a novost;
  • chuť - pomoc partnerem baví během orální náklonnosti;
  • anestetika - takový tuk na kondomech pomáhá mužům prodloužit sexuální pohlavní styk, což snižuje závažnost svých pocitů;
  • Zpomalení spermií - takový druh kondomů snižuje pravděpodobnost těhotenství na minimum.

Nyní kondomy nezasahují s těší, ale naopak se zvyšuje. Tyto prostředky ochrany lze použít, aniž by byla dotčena kvalita pohlavního styku.

Jmenování různých typů kondomů

Kondomy by měly být vybrány na základě plánovaného typu pohlaví. V něm jsou určité nuance.

Pro orální sex

Obyčejní kondomy jsou nepříjemné podle chuti, což je důvod, proč pro orální sex je lepší zvolit kondomy s chuťovým mazivem.

Měly by být také tak tenké, což zlepší pocity mužů.

Pro anální sex

Anální sex se vyznačuje vysokým stupněm tření a absence přírodního mazání. Z tohoto důvodu by mělo být zvoleno zejména silné kondomy.

Jak si vybrat anální kondomy?

Nejlepší, pokud mají zvýšené množství maziva. To minimalizuje možné nepříjemné pocity a chrání před infekcí a vývojem různých onemocnění.

Také speciální anální kondomy mají obvykle černou.

Pro tradiční sex

Pro tradiční sexu přijdou všechny druhy kondomů. To vše závisí na individuálních preferencích.

Zároveň nejvíce přírodními pocitem poskytují anatomické kondomy. Liší se ve své jemnosti a dobré montáž penisu.

Velikost kondom na balení

Zadní strana kontextu obalu
Kontextové balení označující velikost

Pokud přesně neznáte značku a sérii kondomů, které potřebujete, neváhejte farmacie, požádejte o několik různých balíčků od lékárníka, abyste prozkoumali informace na obalu.

Na otočení výrobce nutně označuje:

  • Materiál, ze kterých jsou kondomy vyrobeny,
  • stejně jako délka, šířka a tloušťka stěny produktu.

Při nákupu, také věnovat pozornost tomu, že balení je celek, neexistovaly žádné poškození, deformace nebo stopy pitvy, zkontrolujte trvanlivost kondomů (obvykle uvedeno na spodní straně obalu.)

Pokud jste holka a nevíte, které kondomy potřebují svého chlapa, doporučujeme vám vzít balení anatomie, určitě budou spokojeni.

Pokud jste však přesvědčeni, že je vlastníkem výhody působivé hodnoty, vezměte si kondomy zvýšené velikosti (XXL, velký a t. P.).

Nejoblíbenější světové výrobce kondomů

Aby bylo možné získat zároveň potěšení a maximální ochranu, musíte si vybrat osvědčené značky kondomů. Existuje určité hodnocení, které je sestaveno z preferencí reálných spotřebitelů.

Durex (Dyerex)

Jeden z vedoucích pozic zabírají kondomy DYUSK. Jsou vyráběny v Anglii a jsou známé po celém světě.

Durex nabízí celou řadu ochrany. Nejoblíbenější z nich jsou ultra tenké kondomy.

  • Ochrana nástrojů až 20 cm dlouhá a až 5,2 cm šířka.
  • Tam je pravítko s spermicidovým mazivem.
  • Cena jádra je vyšší než průměr.

Okamoto (OKAMOTO)

Dobré vlastnosti mají kondomy japonské produkce pod značkou Okamoto, které kombinují tenkou strukturu a vysokou pevnost.

  • Standardu a obzvláště tenké.
  • Mají silikonové mazivo.
  • Délka dosáhne 18,5 cm a maximální šířka je 5,5 cm (ale ne vzácná stížnosti nedostatečné velikosti).

Takové kondomy jsou vysoká poptávka.

Životní styl

Další populární ochrana činidla je kondomy vyrobené v Thajsku pod značkou Lifestyles.

  • Mazací kondomy obsahuje l-arginin, zvyšuje citlivost, a to jak u mužů, tak pro ženy.
  • Prostředky ochrany této značky jsou charakterizovány jejich jemností.
  • Vhodné pro muže s délkou penisu do 19 cm a tloušťka až 5,5 cm.

Kontext (CONTEX)

Kondomy Contex mají poměrně široký rozsah.

  • Celá čára se vyznačuje vysokou pevností.
  • Může být standardní, tenké, žáci, žebrované a ochucené.

Tento výrobce je dlouhodobě popularitou, díky úspěšné kombinaci ceny a kvality zboží.

VIZIT (navštivte)

Pokud jde o levné kondomy, nabízí ruskou značku vizitek. Tyto prostředky ochrany jsou to nejlepší mezi všemi domácími.

  • Mají silikonové mazání a relativně malou tloušťku stěny.

Kondomy návštěvy lze nalézt téměř ve všech prodejnách a lékárnách.

Masculan

Pro milovníky německé kvality prezentovaných kondomů masculan.

  • Zaměřené na zvýšení závažnosti pocitů během pohlavního styku.
  • Liší se v příjemném ovocném aroma a růžové barvě.
  • Mají standardní velikosti a průměrnou cenu.

MŮJ. Velikost

MY.SIZE LINE
Moje linka.Velikost

Ne všichni muži jsou schopni rychle a správně zvolit vhodné prostředky ochrany.

  • Bude vhodný pro muže s délkou penisu od 11 cm do 24 cm.
  • S příjemným vodním mazivem.
  • Cena takových nestandardních kondomů je poměrně vysoká.

V mém. Velikost »Zvláštní řada velikostí byl vyvinut, podle které může silný sexuální zástupce určit svou individuální velikost.

  • MŮJ. Velikost 47 - vypočteno na penisu obvodu 9,5 - 10 cm;
  • MŮJ. Velikost 49 - Girth 10 - 11 cm;
  • MŮJ. Velikost 53 - Girth 11 - 11.5 cm;
  • MŮJ. Velikost 57 - Girth 11.5 - 12 cm;
  • MŮJ. Velikost 60 - Girth 12 - 13 cm;
  • MŮJ. Velikost 64 - Obvod 13 - 14 cm;
  • MŮJ. Velikost 69 - Girth 14 - 15 cm.

Asijské kondomy

Péče o vaše náklady, ale tady musíte být opatrný. Na internetu Existuje mnoho zpětná vazba z našich krajanů, kteří zůstali spokojeni s kvalitou kondomů nařídil v Číně.

Hlavními nevýhodami uvedenými čínskými kondomy vydanými i pod nejznámějšími značkami (např. Dyus) jsou:

  • Nedostatečný mazivo,
  • Neaktivní koagulace uvnitř jednotlivých obalů,
  • Nepříjemný chemický zápach.
  • Někteří kupující dokonce objevili díry v zcela nových kondomech.

Takže nákup mužských antikoncepce na čínských stránkách je skutečná loterie. Můžete si koupit zboží je poměrně dobrá kvalita, ale můžete zůstat zcela zklamaný.

Video: Jak si vybrat kondom

Rozhodně odpovězte na otázku, jak si vybrat značku, kondom nemůže. V tomto případě se všichni spoléhají na své preference. Ale neukládejte, získávají velmi levné kondomy. Mají pochybnou kvalitu a nemohou poskytovat vysokou úroveň ochrany. Je třeba si pamatovat, že sex by měl být vždy bezpečný, takže balení kondomů musí mít připraven.

Máte sex v pohodlných kondomech a co je nejdůležitější, milujte se!