Okamoto kondomy (okamoto) - společnost výrobce

OKAMOTO Industries byl založen v roce 1934 v Japonsku. Dosud je společnost známa světu jako vedoucí výrobce kondomů a správně trvá 65% trhu v Japonsku. Okamoto pobočky se nacházejí v mnoha zemích - USA, Čína, Thajsko a Vietnam. Jedná se o rodinnou společnost s tradiční japonskou záležitostí, neustále se vyvíjí, zlepšuje výrobní systém a péče o kvalitu výrobků.

Mise společnosti spočívá ve zlepšování kvality života. Použití nejmodernějších technologií ve výrobě, Okamoto Industries se stará o zdraví lidí, pro které jsou jejich produkty vyráběny, a věnuje velkou pozornost ekologii, snaží se minimálně znečišťovat životní prostředí.

Faminess a láska spotřebitelů Společnost dobývá kvůli svému jedinečnému vývoji, které nám umožňují vyrábět kondomy v průměru 40% tenčího, měkčího a silnějšího než jiné značky. Ve výrobě je použita patentovaná technologie Sheerlon, která nemá žádné analogy na světě.

Jeho jedinečnost spočívá v tajném vzorci latexové směsi, stejně jako v procesu technologického procesu výroby kondomů.

OKAMOTO - Srovnání tloušťky tloušťky kondomů

Oficiální ruská stránka: Okamotocondom.Ru

Typy vyrobených kondomů

Navzdory popularitě Okamoto kondomů v Japonsku a ve Spojených státech, společnost stále začíná dobýt evropské a zejména ruský trh. Proto není k dispozici veškerá produktová řada. Zvažte je podrobněji kliknutím na příslušné odkazy naleznete úplné informace o produktech, stejně jako recenzi.

Série 003

Zahrnuje kondomy Skutečné fit, vlastnit anatomickou formu a Platina, S standardní formou. Tloušťka těchto kondomů je pouze 0,03 mm.

OK série

Produkci technologií Sheerlon. To zahrnuje:

  • Koruna - Ultra tenké a ultra-zlobivé kondomy;
  • Harmonie - kondomy s originálním žebrovaným povrchem;
  • Silný - Super silné kondomy;
  • Jumbo - kondomy zvýšené velikosti.

Kůže bez kůže

V poslední době je řada nová generace kůže bez kůže, vyrobená ze speciálního přírodního latexu se zvýšenou tepelnou vodivostí, je speciálně pro lidi, kteří mají zvláštní citlivost na latex. Podle výrobce je v průběhu použití vytvořen účinek absence kondomu. Zahrnuje klasické kondomy Čistota A super tenký Super tenký.

Dosud nebyl prezentován v Rusku

OKAMOTO Industries také produkuje dva pravítko v Rusku:

  • 002 - nejtenčí kondomy polyuretanu o tloušťce 0,02 mm;
  • NA - série mládeže.

Virový válec OKAMOTO ZERO

Říká, že 70 milionů. před lety "Svět neznal lásku" A systematicky vedlo k rychlým skandálům. Kondomy však přišly do příjmů.

"Nosit" gumové produkty OKAMOTO, "nést lásku do světa"!

Reklama Okamoto

Recenze kondomů Okamoto

Ruské spotřebitelé oslavují vysoce kvalitní produkty, kondomy jsou opravdu velmi tenké a prakticky se necítíte. Kondomy opravdu nemají nepříjemný zápach, trvanlivý a spolehlivě chrání před těhotenstvím a sexuálními onemocněním. Světlé brilantní balení přitahuje pozornost a má nákup.

Jediná stížnost proti značce, která se podařilo najít četné fóra - je nesrovnalostí velikosti produktů a samotných spotřebitelů. Úzce široká ruská duše v japonských prostorech, nedostane pečeně. Nicméně, nebudou se hádat se statistikami - průměrnou délkou kondomu, rovnající se 18 cm, poměrně uspokojiví potřeby většiny.