Kondomy luxu

Kondomy jsou považovány za spolehlivé prostředky bariérové ​​antikoncepce, ochrany proti pohlavním onemocněním. Liší se velikostí, složením a dalšími způsoby stimulace. Luxe kondomy produkuje čínskou společnost luxlite. Osvědčila se jako výrobce vysoce kvalitních produktů se širokým sortimentem.

Struktura

Luxe kondomy jsou vyrobeny z trvanlivého latexu. Účinek kluzného je dosaženo v důsledku obsahu silikonového mazání. Některé typy kondomů mají vůni. Tloušťka stěn výrobku je 0,06-0,07 mm. Na prodej jsou k dispozici dvě velikosti:

  • 18 cm;
  • 20 cm.
Pozornost! Před použitím je nutné eliminovat pravděpodobnost alergické reakce na kompozitní složky.

Kondomy luxu

Charakteristika suite kondomy

Luxusní kondomy jsou zahrnuty v seznamu nejoblíbenějších antikoncepčních fondů na trhu intimního zboží. Jsou vyrobeny s požadavky, kdo je potvrzen certifikáty kvality. Každá strana kondomy luxe je testována na pevnost elektrických zařízení. Bezpečnost výrobků je prokázána řada dermatologických studií. Rozsah je reprezentován následujícími typy kondomů:

  • Barevný;
  • klasický;
  • s prodlouženým účinkem;
  • exkluzivní (s další stimulací);
  • textura;
  • sady;
  • Vybaven vibrátorem.

Kondomy luxu

Vzhledem k anatomickému tvaru a tenkých stěnách nezpůsobuje nepříjemné pocity během blízkosti. Další překryvy ve formě knírku, žebrovaný povrch a hroty pomáhají rozšířit spektrum sexuálních pocitů. Latexové produkty jsou přípustné používat spolu s mazivy. Nejběžnější typy Confeds Luxe zahrnují:

  • "Panna modlitba";
  • "Východní hvězda";
  • "Křičí banán";
  • "Třináctého kola";
  • "Starověký instinkt";
  •  Kondom "havajský kaktus".

Kondomy luxu

Podmínky použití

Kondomy chrání před nechtěným těhotenstvím o 99%. Pro dosažení maximálního antikonceptu je nutné je správně používat. Porušení pravidel operace může způsobit spontánní těhotenství. Princip, použití produktů, následující:

  1. Otevřete balení ve směru vybrání, použijte březné položky nežádoucí.
  2. Zvedněte nádrž na konci kondomu, abyste odstranili přebytečný vzduch.
  3. Umístění produktu do oblasti hlavy ve válcované formě, narovnejte jej na základnu.
  4. Po ejakulaci odstraňte kondom, držte ji na základně.
  5. Vyhoďte použitý produkt v koši.

Kondomy luxu

Při vybavení latexového produktu musí být penis v postaveném stavu. Během pohlavního styku, v případě potřeby přidejte mazivo ke zlepšení skluzu.

Pozornost! Kondom je určen pouze pro jednorázové.

Skladovatelnost

Po uplynutí expirace jsou kondomy luxe zakázány. Jsou vhodné po dobu 5 let po tvorbě. Požadavek se odlišuje nepříjemným zápachem, nedostatkem mazání a sníženou pevností. Nejčastěji takové antikoncepce v procesu uvedení.

S nesprávným ukládáním jsou latexové produkty zkaženy před datem expirace. Měly by být drženy mimo účinky slunečních paprsků a vlhkosti. Doporučuje se také vyhnout se teplotním rozdílům. Skladový prostor by měl být tmavý a suchý, v nedostupnosti dětí a zvířat.

Kondomy luxu

Cena za kondomy luxe maxima

Náklady na antikoncepci LUXE MAXIMA závisí na místě nákupu. V průměru to je 150 rublů na balení 1 kusů. Můžete si koupit produkt v lékárně, sexu nebo online obchodu. Luxe také produkuje více rozpočtových variací za cenu 50 až 100 rublů pro balení.

Rada! Nedoporučuje se nakupovat kondomy ve stáncích a online obchodech se špatnou pověstí.

Závěr

Luxe Condoms ospravedlnit jejich popularitu kvalitních a cenově dostupných nákladů. Jejich hlavní výhodou je ve velkém množství možností pro další stimulaci erogenních zón. S řádným použitím spolehlivě chrání před sexuálními infekcemi a nežádoucím pojetím.

Kondomy luxu

Luxe Condom Recenze

Trofimov Evgeny Valerevich, 29 let, G. Krasnodar
Opakovaně koupil kondom luxe "havajský kaktus" v intimním obchodě. Má povrch s jAR, který poskytuje další stimulaci. Vzhledem k ní, sexuální varhany se zvyšuje ve výši. Osobně, pro mě, zdi výrobku se ukázaly být příliš husté, ale partner zůstal potěšen.
Vasilyeva anastasia Ivanovna, 33 let, G. Permian
Můj manžel a já jsme si koupili klepání terapie a třináctého kola. Obě možnosti se líbilo. "Třináctý kolo" se vyznačuje vůní kiwi a reliéfním povrchem. Stěna antikoncepce mírně hustá, citlivost se nesnižuje. POZNÁMKY Při použití těchto produktů nedošlo.
Shestakov Petr Sergeevich, 26 let, g. Blagoveshchensk
S apartmá kondomy, recenze, pro které jsem se nejvíce pozitivně setkal náhodou. Obchod neměl jiné možnosti, tak jsem je musel vzít. Vzal nejjednodušší, bez dalších příchutí a úlevy. Vzhledem k nákladům se kondomy ukázaly být docela dobré. Trvanlivý, ale docela tenký.