Malé kondomy

V článku budeme hovořit o málo známých kuželech. Tyto známky jsou buď populární v Ruské federaci, nebo je obtížné koupit - můžete si je koupit buď náhodou vidět v lékárně (vzácný případ), nebo uspořádáním v obchodě na internetu, nebo návštěvou v zahraničí.

Kondomy Playboy

Nejvíce nepopulární značky kondomů

Ganzo (ganzo) - Kondomy z britské značky (více v článku).

Kondomy PlayboyPlayboy

Německá značková kondomy, které jsou těžké dostat. Snažil se umístit objednávku na místě, jaká byla odpověď, že "tento výrobek není doručen do vašeho regionu". Linka je prezentována: klasická, ultra tenká, těsná s žebrovaným a bodovou strukturou, stejně jako zvýšené kondomy. Ceny začínají od 120 rublů pro malý balíček (3 ks).) a od 450 rublů pro velké balení (12 ks.). Okamžitě plus k této doručení z Evropy. Rusko-mluvící recenze o těchto kondomech jsme nenašli.

Dolfi kondomyDolphi (Defi)

Řádek je prezentován: klasický, žebrovaný bod, anatomický, žebrovaný, ultra tenký, zvětšený (velká velikost), s velkými tečkami, ultra tenké anatomické. Cena začíná od 150 rublů pro malý balíček (3 ks).) a od 490 rublů pro velký balíček (12 ks).). Síťové recenze jsou docela protichůdné: někdo si stěžuje, že se spěchají. A někdo používá více než dva roky - a všechno je v pořádku.

Kondomy jaroJaro

Podmínky z nizozemské značky. Sortiment: Classic (Classic), Světlo (Ultra-tenké), bubliny, aromatické (aromatické), ultra silné (zejména odolné), čítač (anatomický). Náklady - od 90 rublů na balíček 3 ks. Recenze Dispergované: Někdo se spoléhá na bezvadnou kvalitu a jejich "nepozorovatelnost" během pohlaví, a jiný sbor říká, že "to jsou nejzranitelnější kondomy".

Kondomy indigoIndigo

Běloruská značka Kondomov. Sortiment: Classic (Classic), přetrvávající (prodloužení prodloužené, prodloužené), ovocný mix (ovocný mix), citlivý (Ultra-tenký), mix zábava (mix potěšení). Recenze ne inspirují důvěru, cenová politika není zcela jasná. Můžete si koupit objednáním na oficiálních stránkách.

kondomy cítíCítit

Vyrobený v Malajsii. Sortiment: Hladký (klasický), žebrovaný (s kroužky), posetý (s výbuchem), ultra tenkým (ultra tenkým), prodlužujícím (prodloužitelným potěšením), mix 4 v 1, směs 3 v 1. Recenze více negativních, chytil jeden laudatory o ultra tenkém. Nejsou k dispozici ani v internetových obchodech, takže otázka ceny zůstává otevřená.

Kondomy příteliPřítel

Čínské kondomy v pokerové ceně. Naše zpětná vazba o kondomech přítele: "Tlustý, strašně páchnoucí,. Už nebudeme kupovat ".

Obecně platí, jaká cena je jak kvalitní ..

Kondomy galantníGallant (galant)

Kondomy ve stylovém minimalistickém balení. Cena: od 140 rublů pro balení 3 ks. a od 450 balení 12 ks. Recenze jsou dobré, mnozí říkají, že nejsou nic horšího kontextu. My sami byli testováni, a to je to, co můžeme říci: obyčejné prezidenty, lehký zápach gumy je přítomna, mazivo je dost, nespěchá, že pocity jsou normální, ale ve stejném mužsu mnohem lepší. Produktová řada Galant: Classic (Classic), Světlo (ultra tenké), dlouhá láska (proloning), XXL (větší velikost), úleva (úleva s tečkami), romantický (ochucený).

Měkké kondomySoftEx (Softek)

Velmi zajímavá škála těchto kondomů: Onstrapon (pro pohlaví používající Strapon), tečkovaný (reliéf), barvy (vícebarevný), antiseptický (spermicidal), luxus (vysoká citlivost, potopení), silný (pro anální sex), pravidelná (klasika) ), Feromony (s ferromony), žebrovaný (úleva s žebry), exkluzivní (nestandardní snížená velikost), xxl (zvětšený). Recenze na nich jsou dobré. Ceny v rozumu (380 rublů na balení 10 ks.).

Kondomy dominoDomino (Domino)

Pro obyčejný sex můžete najít něco a jednodušší, ale pro orální náklonnost! Sortiment vkusu (Aromas) Datová řada kondomů je velmi rozsáhlý: vkusně pečeť, jahody, vanilka, růže, máta, levandule, banán, jojoba, santalové dřevo, třešeň, třešeň, oranžová, karamel, čokoláda, tiramisu, jahody, latte , kokosový ořech. Možné jak mono chutě a různé směsi (kombinace). Podmínky Textura jsou také odlišná: od hladké klasiky, na jasně výrazné body, pumer a žebra. V lékárně je nepravděpodobné, že je nehledáte, ale koupit online objednávkou na oficiálních stránkách, můžete. Obecně platí, že náš verdikt - tyto kondomy jsou vytvořeny pro chuťové penze!

Kondomy unilatexUnilatex

Španělské kondomy jsou vyráběny v Malajsii. Sortiment: Unilatex Natural Plain (Classic), Unilatex Ultra tenký (Ultra-tenký), Unilatex multifruity (ochucené), Unilatex Strawberry (ochucený, mazání jahodovou chutí), Unilatex žebrovaný (vlnitý s hranami), Unilatex tečkovaný (s body), Unilatex Extra silný (zejména trvanlivý). Také společnost vyrábí mazivo UNILATEX GEL. Recenze o nich uprostřed, narazí na dobré i špatné.

Zenit (zenit)

Ruská značka Condoms. Sortiment: klasický, ultra tenký, žebrovaný. Cena - od 350 rublů pro velký balíček 12 ks.

Čínské kondomyElasun

Čínské kondomy vyrobené v Thajsku. Banka obsahující 24 kondomů vás bude stát na 350-890 rublech. Překvapivě hodnocení o nich jsou velmi dobré. V podstatě to, co byste měli pamatovat, objednání hezké z asijských stránek, takže je to o nekonzistenci velikostí (jejich rozsah velikosti priori je méně jako náš poměr).

Sitabella (Sitabella) - V rozsahu a aplikaci této značky jsme napsali v článku "Kondomy s hroty a mustes".

Azri (Azri) - Přečtěte si více v článku "Kondomy pro ultrazvuk".

Deluxe (Deluxe) - Přečtěte si více v článku.

Levné verše NevalyashkaNomeva

Nejčastější recenze těchto plavidel na internetu: "SAPSIBO pro dítě," "Po 9 měsících jsem šel do nemocnice," "letěl". Je to pochopitelné, protože cena za balení je 3 ks. Začíná od 15 rublů. Můžete si koupit v stáncích (kiosks), což také svědčí o jejich extrémní nespolehlivost. Nafukovací míč - a to více.

Eros kondomyEros

Ruské kondomy jsou vyráběny v továrně Armavir. Existuje asi 15-25 rublů pro svazek čtyř kusů. Sortiment: klasické, ultra tenké, aromatizované (máta, růže, jahoda, oranžová). Můžete si koupit v lékárnách.

Torex kondomyTorex

Ruská zbrusu. Recenze týkající se těchto kondomů jsou velmi rozmanité: od obrovské poruchy na poměrně laudatorní recenze. Cena se pohybuje od 80 rublů na balení 3 ks. a od 320 rublů na balíček 2 ks. Sortiment: Classic, Ultra-tenký, Robby, Sweet Love (s jahodovou chutí), rozšířená, zvýšená velikost, s body.

Značkové kondomy

NikeJedná se o kondomy se slogany (slogany ze slavných značek):

Kondomy "adidas" - nemožné možné.

Kondomy "reebok" - být ve formě!

Kondomy "nike" - jen to udělat!

Kondomy "Nescafe" - vynikající chuť, velký start ..

Kondomy "Avon" - jen tak pohodlný.

Kondomy "Levis Antiforma" - Jen jsem tě chtěl ukázat ..

Kondomy "Siemens" - neuvěřitelné příležitosti pro 13 centimetrů ..

Kondomy "megafon" - budoucnost závisí na vás.

Kondomy "Tolstik" - ve společnosti s větším časem mouchy bez povšimnutí.

Kondomy "rosno" - udělal jsem všechno správně.

Kondomy "čárky" - raději jsme spolu!

Kondomy "Orbit" - nejpopnější ochrana

Kondomy "megafon" - všechny příchozí zdarma.

Kondomy "Microsoft" - Slogan je hezká

Kondomy "lada" - držet se!

Kondomy "volga" - překvapíte mě!

Kondomy "mcdonalds" - zábava a chutné!

Kondomy "bombastr" - dospělí, aby nedali

Kondomy Dirol Děti - nyní ba-on-ne!

Kondomy "vzdálenost" - proč platit více?

Kondomy "g. Jay "- šaty vpravo!

Kondomy "Galina Blanca" - bul-bhul!

Bez slogan, jen - Kinder překvapení kondomy

Kondomy "sladu" - na kvalitní odpověď!

Kondomy "Nokia" - Spojení lidí!

Kondomy "Peugeot" - hry skončily

Kondomy "Blend-A-Honey" - Triple Ochrana pro celou rodinu

Kondomy "beeline" - pohodlně s námi

Kondomy "MTS" - lidé nejen mluví

Kondomy "piknik" - úspěšný a zabalený

Kondomy "Raptor" - Checked - Neexistuje žádný hmyz!

Kondomy "Bounty" - Paradise Delight

Kondomy "m&M`s "- Super Balení, Merry Tusovka!

Kondomy "OMA" - OMA ví všechno o vašich touhách

Kondomy "mcdonalds" - miluji to

Kondomy "Oblíbená zahrada" - pro vaše blízké

Kondomy "já" - kde potěšení, tam jsem

Kondomy "fruttis" - nutti-c, chuť fruttis

Kondomy "Bon Paris" - a vy zralé pro Bon Paříž?

Kondomy "indesit" - bude trvat dlouho

Kondomy "l`origal" - stojíš to za to!