Žebrované kondomy

Zvýšení citlivosti během pohlavního styku pomáhá antikoncepci s úlevou. Jedním z nejoblíbenějších druhů jsou kondomy s výbuchy nebo žebrované možnosti. Pomáhají stimulovat zdi pochvy, čímž přinášeli partnera k maximálnímu potěšení z procesu a některé antikoncepce stimulují dva partnery najednou současně.

Výhody a nevýhody kondomů s žebry

Antikoncepce typu bariéry dnes je nejdostupnější, spolehlivý a snadno použitelný. Bezprostředně před sexuálním činem se člověk dává kondom a po maturitě ho využívá. Tato ochrana nevyžaduje dodržování režimu, jako při použití perorálních přípravků a jiných typů antikoncepce.

Žebrované kondomy

Zvýšit citlivost při sexu pomoci s různými terény, například s tečkami nebo žebry. Použití žebrovaných produktů má řadu jeho výhod:

  • různé sexuální život;
  • aktivní stimulace klitorisu;
  • Dostat žena maximální potěšení z sexu;
  • Stimulace bodu G.

Podle jednoho, přesně žebra nebo dutiny na kondomu se nachází, dojde k aktivnímu přílivu pocitů do určité zóny. Když se úleva nachází u základny člena, klitoris je stimulován, a když jsou žebra nebo pupínky uspořádány pod hlavou kondomů - Dot Ji je stimulován.

Komentář! Žebrované kondomy často nestimulují ejakulace člověka, ředění pocitu pouze v ženě.

Žebrované kondomy

Z minusných produktů s žebry nebo verše, nízká spolehlivost lze zaznamenat: strukturální úleva podporuje silné tření a škálování, nicméně tento problém je řešen výběrem osvědčených značek. Uživatelé také rozlišují kontraindikace pro ženy, které mají problémy s sliznickou membránou vagíny. Jak si vybrat antikoncepci, můžete se naučit z videa:

Firma výrobci kondomů s žebry

Pokrok nemá stále a již téměř každý výrobce bariérového typu antikoncepce nabízí uživatelům řadu kondomů s žebry nebo dutinami. To lze přičítat jak osvědčeným značkám z Evropy a cenově dostupným segmentem výrobků z Číny.

Výběr výrobců kondomů s žebry s označením "žebrování" nebo "žebra":

  1. "CONTEX". Jeden z nejvyhledávanějších a povýšených antikoncepce na světě. Možnosti uvolnění s žebry a vestami v malých a velkých balíčcích. Britská společnost dělá předměty z přírodního latexu, 18 cm dlouhý, široký 52 mm, tloušťku 0,06 mm.
  2. "Durex". Další vůdce světového antikoncepčního trhu nabízí najednou 2 možnosti kondomů - s žebry a verše, stejně jako každý typ oddělené. "Intenzivní orgasmic" "produkt obsahuje žebra a stimulační mazivo, volba" PleasureMax "kombinuje obě žebra, tak pupínky a produkt" Senzace "je jednoduše pokryta body pro další stimulaci. Produkt "Dual Extase" obsahuje žebra zátka a prodloužená anestetická mazání.
  3. "Vizit". Na ruském trhu kondomy s tečkami a hranami: Série má název "Hi-TECH potěšení", antikoncepce je vyrobena v Německu.
  4. "REFLEX". Vyrobené v japonských technologiích, prodávaných v baleních 2, 3 a 12 kusů. Série má název "žebra".
  5. "Sico". Vyrobené v Německu, mají strukturu s embryí, stejně jako samostatnou strukturu s žebry.
  6. "Viva". Společnost produkuje obě kondomy vlnité k bodu a žebry. Hlavní funkce - dostupnost produktu.
  7. "Ganzo". Britská společnost nabízí uživatelsky žebrované antikoncepci s ohříváním mazání, stejně jako variantou bodového žebrovaného s názvem "Extase".
  8. "OSOBNÍ STRÁŽCE". Dostupný segment trhu, vyrobený s vestami a hranami samostatně.
  9. "SoftEx". Britský výrobce nabízí kondomy "tečkované" série a "žebrovaný" 3 a 10 kusů v sadě.
  10. "Torex". Domácí kondom Výrobce: v rozsahu jsou možnosti s žebry a verše ve velkých a malých baleních.

Žebrované kondomy

Jak je vidět, existuje spousta výrobců žebrovaných kondomů, takže každý pár může rozhodnout podle svého uvážení a peněženky.

Podmínky použití

Funkce aplikace kondomu s žebrami, prasknutím nebo kombinovaným typem je, že partner přijímá další stimulaci určitých zón, díky které se zvyšuje citlivost genitálií. Pro dosažení maximálního účinku je důležité dodržovat stanovená pravidla pro použití antikoncepce:

  • odhalit výrobek kontrolou obalu pro integritu;
  • špičku kondomu, který od něj uvolnil vzduch;
  • Stiskněte jednotku k nadšený genitální hlavy a jemně rozdělte výrobek v celém obvodu;
  • Po použití kondomu ho odvahu.
Důležité! Nemůžete použít dvakrát stejný antikoncepční - produkty jsou jednorázové.

Žebrované kondomy

Zvláštnost žebrovaných kondomů a provedení s ozdobami je, že s nesprávným opotřebením může výrobek sklouznout ze sexuálního orgánu, pak existuje riziko ejakulace v pochvě. Použijte produkt po uplynutí datu expirace je také zakázáno.

Kolik jsou

Vlnité kondomy za cenu jsou zřídka odlišné od standardních klasických možností. Vzhledem k tomu, že jsou vyrobeny z jednoho materiálu, mají stejnou složení, velikost a typ mazání, pak zůstávají v ekvivalentní cenové politice. V balení bude pouze výrobce a počet kusů:

  1. "CONTEX" - od 450 rublů pro velké a od 150 rublů pro malý svazek.
  2. "Durex" - od 190 do 600 rublů pro různé balení.
  3. "Vizit" - od 75 do 180 rublů.
  4. "Reflex" - od 118 do 580 rublů.
  5. "Sico" - od 110 do 400 rublů.
  6. "Viva" - od 45 do 120 rublů.
  7. "Ganzo" - od 96 do 336 rublů.
  8. "Bodyguard" - od 80 do 300 rublů.
  9. "SoftEx" - od 135 do 400 rublů.
  10. "Torex" - od 85 do 250 rublů.

Žebrované kondomy

Ze seznamu lze vidět, že nejdražší značky antikoncepce budou nejdražší, zatímco méně známé, ale stejné spolehlivé známky mají menší náklady.

Závěr

Kondomy s výbuchy, žebry nebo kombinované možnosti pomohou diverzifikovat sexy život ženy. Budou posílit citlivost, protáhnout klitoris a další zóny, což přináší nové pocity a experimenty na sex.

Recenze o žebrovaných kondomech

MIKHAILOVA INNA Sergeevna, 29 let, G. Penza
Dlouho se svým manželem experimentoval v sexu, výběr nejlepších kondomů. Zastavil se na nejvíce žebrovaných kondomech z "Durex" zvaného Pleasuremax. Zde kombinují zátky s žebry, která má silný stimulační účinek během pohlaví. Jsem potěšen, teď jen oni!
Kartashova Irina Veniaminovna, 34 let, g. Pyatigorsk
Skrz můj sexuální zážitek jsem se snažil vyzvednout nejvyšší kvalitu, silné kondomy, ale v průběhu času jsem pochopil - chci experimenty. Rozhodl jsem se koupit antikoncepce s žebrovaným a pyroidy. Ze všech koupil více z "CONTEX", "Reflex" a "Sico". Snažil jsem se a levnější možnosti, ale nebyly tak žebrované.
Andrievskaya Svetlana Viktorovna, 36 let, G. Nizhnevartovsk
Kondomy s žebry - to je pro mě skutečný objev. Můj manžel a já miluji experimenty v sexu, ale předtím, než jsme dostali jen změnu pózy. Před pár měsíci přinesl antikoncepci "bodyguard" s výbuchem. Vzhledem k nízké ceny jsme použili pouze jeden produkt z balení, a pak získali spolehlivější možnost s hranami z "DUREX". Dnes je používáme, a když nejsou k dispozici, bereme "CONTEX".