Designy durex

Durex kondomy jsou známy v mnoha zemích. Tato značka bariérových antikoncepce se vyrábí od roku 1929. Podle mnoha spotřebitelů se produkty DRS rozlišují vynikající kvalitou. Díky široké škále produktů si každý může vybrat nejvhodnější možnost.

Výrobce Durex

Dyepox kondomy vyrábějí britskou společností SSL International. Kromě antikoncepce společnost produkuje řadu hygienu a obuvi. V roce 2010. Značka byla vykoupena RecKitt Benckiser.

Jméno DUREX Condom je zkratka trvanlivosti (odolnost), spolehlivost (spolehlivost), excelence (nadřazenost).

Popis Durex kondomy

Všechny bariéra antikoncepce vyrobené DSURS jsou testovány elektronikou. Selektivní vzorky z každé šarže kondomů jsou testovány na pevnost; jsou nafouknuty vzduchem. Ujistěte se, že produkty nepokračují, jsou naplněny vodou. Měsíčně na továrnách se konají asi 2 miliony. Kvalitní testy.

V souladu se zavedenými mezinárodními normami musí každý kondom pojmout 18 litrů vzduchu. Výrobci vznesli zavedený standard, podle vnitřních standardů rostliny, musí vydržet 22 litrů. Praxe ukazuje, že produkty Durex obsahují více než 40 litrů, zatímco oni zůstávají celé číslo.

Důležité! Všechny bariérové ​​prostředky antikoncepce projít dermatologickou kontrolou. To minimalizuje riziko vzniku dermatitidy, alergických reakcí při jejich použití.

Dyepox kondomy mají anatomicky správný formulář snadno. Díky tomu jsou antikoncepci rychlé a snadné nosit. Anatomická forma je sliby pohodlných pocitů a maximální ochrany v procesu použití.

Řádek kondomů Dyus neustále se rozšiřuje. Firemní specialisté mají nejen vyrobené produkty, ale také provádět výzkum, ankety. Pomáhá zlepšit kvalitu zboží, vyrobené v produktech poptávky.

Designy Durex

Složení kondomů DYUSK

Dyloid Antikoncepci jsou vyrobeny z latexu vysoké třídy. Při jejich výrobě se používá přírodní nebo syntetický kaučuk. Díky jednání dermatologické kontroly je pravděpodobnost vývoje reakcí přecitlivělosti minimální. Nemůžete použít bariérovou latexovou antikoncepci lidem s alergiemi do latexu.

Kompozice každého produktu zahrnuje mazivo na vodní nebo silikonové bázi. Je navržen tak, aby sex pohodlnější, posílit pocity.

Kolik kusů v balení Duskin

V maloobchodním obchodu přicházejí bariéra antikoncepce v krabicích 3 nebo 12 ks.

Typy DRS kondomů

Díky neustálému výzkumu, vyšetřování trendů na tržních a zákaznických preferencích, specialisté SSL rozvíjet nové Dress kondomy.

Kupující si mohou vybrat mezi 10 typů antikoncepčních látek této značky. Výrobce Všechny produkty podmíněné takové skupiny:

  • Komfort a klasika;
  • citlivost;
  • Dobrodružství;
  • Rozšíření a intenzita.

Pohodlné klasické antikoncepce zahrnují modely:

  • Klasický;
  • Extra bezpečné;
  • XXL.

V kategorii citlivosti a blízkostí, takové barvičky klesají:

  • Ultrathin neviditelný;
  • Elita ultrathins;
  • Skutečný pocit.

Diverzifikovat pocity během pohlaví mohou kontraceptives z kategorie dobrodružství a zábavy. Takové typy Durex Condoms najdete:

  • Pleasuremax - s výbuchy a žebry, které stimulují oba partnery;
  • Ovocný mix - ovoce chutná pro nové dojmy;
  • Senkování - s výbuchy, které jsou vhodné pro dlouhodobou stimulaci.

Pro zvýšení délky pohlavního styku se doporučuje používat duální extázu. Výrobce v popisu tohoto typu kondomů Durex říká, že je navržen tak, aby zpomalil člověka a zrychlení ženy. Takový účinek je dosažen použitím anestetiky.

Všechny zadané typy soumraku jsou k dispozici v prodeji, balené v krabicích 3 a 12 ks.

Jak vyzvednout kondomy Dyloid

Že pocity během pohlaví zůstaly stejně jasné jako bez použití bariérových antikoncepce, je nutné je přizpůsobit si vybrat si. Neměli by se procházet nebo drcení, být zdrojem nepohodlí.

Vidět sortiment Dyerex kondomů, mnoho ztracených a neví, která možnost si vybrat. Najít nejlepší bariérové ​​prostředky antikoncepce mohou být zkušený. Liší se materiál, ze kterého je vyrobena, tloušťka, velikost, barva a vůně.

Rada! Nejprve je lepší zažít klasické modely. Koupit okamžitě velký balení nové modely nežádoucí, pro vzorek bude dost 3 ks.

Jaké kondomy Dypex lépe

Řekněte, jaký typ bariéry antikoncepce je lepší, nemožné. Každý muž spolu se svým partnerem může ze všech odrůd kondomů Durex vybrat nejvhodnější model experimentální.

Před nákupem se můžete seznámit s recenzemi jiných lidí. Daisse produkty fanoušci často dávají přednost klasickým možnostem nebo modelům elitní, neviditelný a skutečný pocit.

Designy Durex

Některé preferují model s anestetikou. Ale používejte ho průběžně nežádoucím. Muži by měli pochopit, že antikoncepce nebude vyřešit problém předčasného ejakulace, v průběhu času může být stát zhoršen.

Všechny vyrobené výrobky se vyznačují dobrou kvalitou mazání. Pokud je ihned po otevření balení a pachu, rychle zmizí.

Dubex Rozměry

Před nákupem můžete určit, která velikost kondomů je nejlepší, měření člena v době erekce. K tomu je nutné vytvořit výsledky měření objemu pohlavního orgánu na základně, uprostřed a v blízkosti hlavy. Získaný výsledek by měl být rozdělen 3 a pak na polovinu. Výsledná číslice se rovná semaforu člena.

Vědět, jak určit požadovanou velikost, můžete sledovat dimenzionální řadu DuNex.

Tabulka velikostí kondomů Dyusk

Antikoncepci se liší objemem, délkou, ale výrobce DUBS vyrábí modely standardních velikostí.

Délka produktu, mm

195-220

Semi-rychlá velikost, mm

52-56

Tloušťka, mm

0.06-0.08

Na délku se velikost kondomů soumraku duski liší od 195 do 220 mm. Muži argumentují, že na rozdíl od jiných značek, Durex není malý. Maximální délka bude v produktech, které jsou vyráběny pod označením XXL.

Nejmenší kondomy zubů

Ve většině výrobků je velikost půlkruhu 56 mm. Ale v senzačních modelech a ovocné směsi je 53 mm. Zbývající produkty se neliší od klasických modelů.

Kolik stojí Dareex kondomy

Cena Durex Condoms bude záviset na velikosti obalu, vybraného typu výrobku a místo nákupu. Nákup je lépe v lékárnách, speciálních obchodech sexu nebo supermarketů. Samozřejmě, že ve stáncích na zastávkách mohou stát levnější, ale kvůli špatným skladovacím podmínkám je riziko nákupu zkaženého produktu.

Pozornost! Antikoncepci také prodávané na AliExpress. Cena Durex kondomů na čínské obchodní platformě je výrazně nižší, ale tím, že by to nakupovalo, musíte být připraveni narazit na nízkou kvalitu falešné.

Cena DyuKs 12 kusů

Pro velké balení klasických DRS musí zaplatit 759 rublů. Stejné náklady 12 ks. Zvýšené kondomy XXL. Ultrační antikoncepce elitních a produktů se systémy systionů bude stát 839 rublů. O něco dražšího stojícího modelu neviditelný a skutečný pocit, cena 12 ks. - 959 rublů.

V online lékárnách, supermarkety mohou být trochu levnější. Pokud se dostanete na prodej, můžete si je koupit s významnou slevou. Je důležité zkontrolovat trvanlivost.

Kolik je Dypex 3 kusy

Cena latexových produktů závisí na vybraném modelu. Pokud je koupíte od zástupce výrobce v Rusku na oficiálních stránkách, pak pro balení 3 ks. Bude nutné zaplatit 215 rublů. Tato cena je instalována na modelu XXL.

Ostatní odrůdy Durex jsou o něco dražší. Pro Dual Extase bude muset zaplatit 299 rublů., Ovocný mix, Pleasuremax - 249, Classic - 219 RUB.

Designy Durex

Recenze týkající se Dypex kondomů

Vavilova Irina, 31 let, Petropavlovsk
Před nákupem kondomy DUREX přečtěte spoustu recenzí. Chtěl jsem najít to nejlepší. Někteří chválili duální extase, ale nelíbí se jim se svým manželem, sex se stal příliš dlouho. Oblíbený se stal tenkou elitou a pro různé pocity, někdy vezmeme pleasuremax s žebry a tečkami.
Andrei Krasilsky, 26 let, Moskva
Už dlouho považuji za lepší kondomy. Po mnoho let mě nikdy nenechají - žádné přestávky, úniky, tření. Vyzkoušeli všechny modely, které byly nalezeny. Ale nejvíce jako skutečný pocit, i když se dívka někdy požádá o nákup pro různé pocity.
Marina Uvarova, 36 let, Jekatěrinburg
S mým mladým mužem jsou chráněny výhradně bariérovými antikoncepce. Za posledních 2 roky používáme pouze DUREX. Jsou ideální pro velikost, tloušťku, mazání. Ihned po otevření obalu se objeví světelný zápach latexu a maziva, ale rychle se rozptýlí a neinterferuje vůbec během sexu.

Závěr

Durex kondomy si užívají zaslouženou popularitu, vyberou mnoho párů, preferující metody bariéry antikoncepce. V Rusku se prodává 10 různých možností pro antikoncepce této značky. K dispozici jsou klasické možnosti, modely, které mohou rozšířit potěšení nebo navíc stimulují dívku.