Kondomy sagami a okamoto

Zvláštních pokroků při výrobě bariérového typu antikoncepce dosáhla nejen evropské a americké společnosti, ale také společnosti z Japonska. Japonské kondomy Sagami a Okomoto - tenké a spolehlivé výrobky pro ochranu proti nechtěné těhotenství a nemoci přenášené sexuálními. Jedná se o speciální tloušťku, která umožňuje sexuální partnery během sexu, aby se užíval přirozenost.

Výhody kondomů z Japonska

První antikoncepce typu bariéry byly vynalezeny před více než 400 lety. Pokud v těchto dnech měli výjimečnou ochranu, dnes uživatelé vyžadují nové produkty a přirozené pocity. Pro uspokojení přání sexuálních partnerů, japonské společnosti vyvinuly ultra tenké kondomy Sagami a Okomoto.

Výhody tenkých japonských kondomů v následujícím textu:

  • Těsné vhodné pro mužské sexuální orgán;
  • vysoká tepelná vodivost;
  • zachování přirozených pocitů během styku;
  • Vysoká transparentnost.

Kondomy Sagami a Okamoto

Navzdory takovým pozitivním stranám je několik okamžiků, které nespadají sexuálním partnerem. První nuance - kvůli jemnosti, výrobky jsou těžší nosit před sexem. Je nutné jednat elegantní, aby nedošlo k porušení antikoncepce. Druhá nuance - výběr není příliš vysoká kvalita, ale tenký produkt, existuje riziko jeho průlom během zákona.

Typy a vlastnosti kondomů OKAMOTO

Japonské kondomy Okamoto produkuje jeden ze dvou úspěšných výrobců bariérové ​​antikoncepce v Japonsku. Tyto produkty jsou také reprezentovány v Rusku a jsou v poptávce po těch, kteří milují přirozenost. Chcete-li lépe porozumět vlastnostem tohoto produktu, doporučuje se zvážit nuance jeho výroby.

Komentář! OKAMOTO produkty vyrábějí jedinečnou technologií na světě - Sheerlon. Díky ní výrobce mísí určité komponenty, aby získali ultra tenké latexové směsi.

V Japonsku se tato společnost pokrývá více než 65% trhu, překvapuje uživatele tloušťky antikoncepce - 0,03 mm, zatímco nejoblíbenější značky produkují antikoncepci o tloušťce 0,06 mm. Společnost "Okamoto" produkuje kondomy takových druhů:

  1. Platina. Antikoncepci japonské výroby standardního válcového tvaru se silikonovým mazivem. Nemají aroma, mají hladkou strukturu. 3 kusy jsou k dispozici v balení.
  2. Skutečné fit. Tato série je anatomická, zcela opakuje tvar penisu, čímž zajišťuje maximální přirozenost během pohlaví. Nemají aroma, vyrábí se 3 kusy.
  3. Koruna. Tyto produkty mají zvětšenou tloušťku - 0,06 mm, jsou trvanlivé a spolehlivé, mají jemnou růžovou barvu.
  4. Silný. Japonské kondomy černé s zahuštěnými stěnami do 0,09 mm. Zajistěte spolehlivost, ale v důsledku měkkosti je zachován účinek přirozenosti.
  5. Jumbo. Model se zvýšil na délku 18,5 cm. Prodáno v černém s hladkou strukturou a bez vůně.
  6. Harmonie. Produkty s žebrovanou texturou, vyrobené společností Sheerlon Technology.

Kondomy Sagami a Okamoto

Kromě uvedených modelů můžete také najít japonské kondomy z Okamoto s hojným mazivem, příchutěmi, stejně jako balíčky sestávající ze směsi antikoncepce různých typů. Přečtěte si více o produktech od videa

Typy a vlastnosti kondomů SAGA

Společnost "Sagami Guma Industries Co.Ltd "byla založena v roce 1934 a od té doby úspěšně zapojení do výroby spolehlivých uldrodukčních kondomů. Rys kondomů sagami je použití jiného materiálu. Vzhledem k tomu, že zbývající výrobci používají přírodní latex, "sagami" se používá polyuretan.

Důležité! Polyuretan je považován za 7krát více tepelně vedoucího než latexu. Díky tomuto ukazateli je dosaženo maximálního pocitu přirozenosti během pohlaví.

Kondomy Sagami a Okamoto

Japonské kondomy Sagami jsou nejnovější globální úspěch v oblasti bariérového typu antikoncepce. Tato ochranná známka spolu s produkty vstoupila do Guinness knihy záznamů jako nejmodlivnější kondomy na světě.

Výrobce vyrábí taková pravidla zboží:

  1. Kondomy 004 s tloušťkou stěny 0,04 mm z přírodního latexu s silikonovým olejem. Feel Dlouhý model zde je také přítomen - probíhající antikoncepci s tloušťkou 0,09 mm a anatomickou formu. Také v Xtreme Series zahrnuje Cobra kondomy s úzkou knižní formou, cola s aroma cola, cítit se vesty s vesty a růžovou barvou, typ e tečkovaný bodovou úlevou, energií s červenou býkovou energií aroma a cítit model - s dutinami a 20 cm dlouho.
  2. Originál. Tloušťka produktů tohoto řádku - 0,02 mm, jsou zde uvedeny pouze 2 modely: originální 002 a sagami originální 002 rychlé. První volba - klasické silikonové olejové antikoncepce. Druhá možnost je vybavena speciální stuhou pro rychlé opotřebení. Obě možnosti jsou vyrobeny z polyuretanu.
  3. Pojistné. Také z polyuretanu, ale balené v černé a zlaté balení. Mají délku 19 cm.

Kondomy Sagami a Okamoto

Rozmanitost kondomů SAGA umožňuje sexuálnímu partnerovi vybrat si přesně tuto možnost, že největší způsoby uspokojuje potřeby pár. Každý druh má určitou délku, což je také užitečné zvážit při výběru antikoncepce.

Kolik japonských kondomů

V závislosti na výrobci se počet kusů v balení a sérii kondomů se bude lišit. Například superctic japonské antikoncepce bude stát řádově dražší než běžné možnosti latexových klasických.

Přibližná cena pro japonské kondomy:

  • Sagami originální 002 12 kusů ve svazku - od 2500 rublů;
  • Sagami Xtreme 10 ks - od 750 rublů;
  • Sagami originální 002 Quick 6 ks - od 1500 rublů;
  • Sagami Cobra 3 podložky - od 250 rublů;
  • Sagami originální 001, ultra tenké 5 kusy - od 1590 rublů;
  • OKAMOTO kůže bez kůže, micc Super 3 kusy - od 130 rublů;
  • OKAMOTO kůže bez kůže, ultra tenké super tenké 10 kusů - od 400 rublů;
  • Okamoto s hojným mazivem 3 kusy - od 200 rublů.

Kondomy Sagami a Okamoto

Jak je vidět, Sagami a Okamoto kondomy jsou prodávány ve stejné kategorii cen. Rozdíl je pouze možnosti z "Sagami" vyrobené z polyuretanu. Tloušťka 0,01 a 0,02 mm vyžaduje zvýšené náklady.

Závěr

Japonské kondomy se liší v jejich tloušťce, stejně jako výrobní materiál. Po pokusu o pokus o tento typ antikoncepce se již nebude chtít vrátit se standardními metodami ochrany proti těhotenství. Rozmanitost řádků a typů japonských antikoncepce pomohou každému zvolit možnost.

Sagami Condom Recenze

Solovyov Julia Sergeevna, 29 let, g. Kazaň
Několik let se svým manželem jsme použili kondomy od nejoblíbenějších výrobců, dokud se přítelkyně nedoporučila věnovat pozornost japonským antikoncepci. Jejich vlastnictvím je, že jsou vyrobeny z polyuretanu, což je mnohem lepší a bezpečnější latex. Navzdory vysokým nákladům oslavuji vynikající kvalitu a přirozené pocity během sexu.
Nikitin Anton Andreevich, 33 let, g. Jekatěrinbursko
Manželka trvala na přechodu z britských soumraků do japonské ságy. Nejprve nechtěl, protože, protože cena je vyšší, a materiál je další. Po prvním použití se kondomy tolik líbilo, že teď je neustále objednáme přes internet.

Okamoto Condom Recenze

Voykova Svetlana Anatolyevna, 25 let, g. Sochi
Po přečtení recenzí kondomů Okamoto, nejprve jsem je nechtěl získat, protože riziko není nejvhodnější případ v obraně proti nežádoucímu těhotenství. Manžel se odvážil a koupil je v internetovém obchodě, rozhodl se zkusit. Po první aplikaci jsem se drasticky změnil názor - antikoncepci jsou tak odolné a necítil, že je používáme neustále a poradíme těm, kteří milují přirozenost. Kromě toho je hodnota Okamoto stejná jako všechny slavné zahraniční značky.
Ladygin Evgeny Konstantinovich, 28 let, g. Omsk
Japonské antikoncepce Okamoto - nové slovo v mém životě. Použil jsem jak nejdražší podporované značky a dostupné možnosti. Přítel o těchto antikoncepci řekl, mluvil o jejich jemnosti a spolehlivosti. Rozhodl jsem se zkusit a koupil pár balíčků - všechno se mi líbilo. Teď chci vyzkoušet jiné typy tohoto produktu.