Kondomy viva

Bariérová metoda antikoncepce je již dlouho jedním z nejoblíbenějších metod ochrany proti nechtěné těhotenství a pohlavní infekce. V antikoncepčním trhu se VIVA kondomy zabírají speciální přístupnou třídu, zatímco zbývající vysoce kvalitní ultra tenké výrobky.

Typy kondomů VIVA

Tento typ antikoncepce je vyroben CARREX. Pro veškerou existenci se výrobce podařilo stanovit se s dobrou stranou, kondomy VIVA populární v Evropě. Německé technologie se používají ve výrobě, takže kvalita zboží zůstává na výšce, navzdory jeho rozpočtu.

V prodeji vyrobil 5 rozmanitých typů výrobků:

  • klasický;
  • ochucený;
  • Ultra tenký;
  • žebrovaný;
  • S tečkami.

Klasický

Typ Viva Classic je kondom standardního válcového tvaru. Je vybaven silikonovým mazivem a vyroben z přírodního latexu. Na konci je spermie jednotka, samotný produkt se vyrábí v průhledné barvě a necítí.

Důležité! Země výroby je uvedena na balení - to je Malajsie.

Kondomy viva

VIVA Classic Produkty mají hladkou texturu, jejich délka je 18 cm, šířka - 52 mm a tloušťka - 0,06 mm. Naučte se v balení lékárny s klasickými produkty je snadné - balení je vyrobeno v černých a zelených odstínech, bílé květy jsou nakresleny na balení. Klasické antikoncepce jsou vyrobeny 3 a 12 kusů.

Kondomy viva ultra-tenké

Tento typ výrobku bude mít morální milovníky přirozených pocitů. Tloušťka je 0,04 mm, což je podstatně menší než u jiných druhů. Hlavními charakteristikami přípravků ulthinu pro ochranu proti těhotenství:

  • hladká struktura;
  • nedostatek vůně;
  • Délka 18 cm;
  • šířka 52 mm;
  • Standardní tvar;
  • přítomnost silikonového mazání;
  • Tradiční barva.

Kondomy viva

Hlavním znakem ultra-tenkého kondomů VIVA je hustý vhodný pro sexuální člen. V komplexu s malou tloušťkou je dosaženo maximálního účinku přirozených pocitů. Dal v černé a modré barvě s transparentním motýlovým obrazem.

Žebrovaný

Pro milovníky neobvyklých pocitů, společnost "CARAX" nabízí kondomy s žebrovanou strukturou. Hlavním cílem těchto produktů je posílení příjemných pocitů během pohlavního styku. Díky těmto kondomům získá partner z procesu maximální potěšení.

Komentář! Žebrované antikoncepce mají strukturu s kroužky: Charakteristické kruhy vytvářejí žebrovaná základna jsou umístěna podél celého povrchu výrobku.

Kondomy viva

Produkt má standardní barvu, válcový tvar, vybavený silikonovým mazivem. Velikost tradiční délky je 18 cm, šířka - 52 mm a tloušťka - 0,06 mm. Uvolněte bez vůně, jejich balení je vyrobeno v černých a oranžových odstínech s mušle obrazu.

Kondomy viva point

Dalším produktovým reprezentantem pro experimentátory - viva kondomy s bodovou strukturou. Reliéf s body přináší nepopsatelné pocity během pohlavního styku. Prasknutí činí tření, které přináší velkou radost. Viva kondomy s tečkami mají standardní pohon zpracovaný silikonovým mazivem.

Vlastnosti těchto produktů:

  • hustá úleva;
  • Posílení na stěnách vaginy;
  • Neobvyklé pocity během pohlavního styku.

Kondomy viva

Viva tečkované kondomy jsou k dispozici v balení vyrobené v černé a fialové barvě. Na obrázku je obraz modré hvězdice, díky kterým je balení snadno nalezen na showase lékárny.

Barevný ochucený

Poslední typ kondomů VIVA jsou možnosti zápachu. Ne každý člověk miluje antikoncepce s vůní, ale ženou, naopak, to přináší potěšení. Červená barva produktu je zvýrazněna v sexuálním jednání a vůně jahod přidává příjemné pocity.

Varování! Pokud má žena alergie pro chutě, je lepší opustit takovou antikoncepci.

Kondomy viva

V opačném případě má tento výrobek standardní indikátory: délka - 18 cm, šířka - 52 mm a tloušťka - 0,06 mm. Struktura antikoncepce hladká, tam je silikonová maziva. Balíček je vyroben v černém a zeleném stínu s charakteristickým obrazem jahod. Více o nich lze nalézt ve videu:

Kromě uvedených druhů jsou k dispozici také s názvem VIVA produkty pro ultrazvuk. Rozlišují se hypoalergenií a zvýšenou velikost.

Podmínky použití

VIVA kondomy jsou nezbytné v souladu se všemi pravidly pro použití bariérového typu antikoncepce:

  1. Nepoužívejte výrobky po jeho datu expirace.
  2. Nepoužívejte antikoncepci více než 1 čas.
  3. Otevřete individuální balení před sexuálním zákonem kontrolou jeho integrity.
  4. Tipy prstů zatlačte vzduch do pohonu, pomalu narovnávají kondom na genitální orgán. Je nutné zkontrolovat hustý sousedící s latexovým kroužkem na základně člena.
  5. Po pohlavním styku odstraňte výrobek a zlikvidujte.

Vyjměte kondomy VIVA, stejně jako jiné typy antikoncepce, je nutné, aby byl člen z pochvy zcela extrahován - pak bude antikoncepční účinek maximum.

Skladovatelnost

Na obalu, výrobce Karex označuje životnost a podmínky pro skladování antikoncepce VIVA. Výrobce doporučuje:

  • Udržujte kondomy VIVA ne více než 5 let;
  • Skladujte výrobky při teplotách od 0 do +25 stupňů v místě chráněném před slunečním světlem a dětmi.

Každý balení výrobků je vyroben z lepenky a zabaleno v dalším filmu transparentní barvy. Jednotlivé balení je vyrobeno z fólie, má nápis VIVA RED. Každé jednotlivé balení má také trvanlivost.

Cena za kondomy viva

Náklady na tyto antikoncepce jsou malé, což je důvod, proč přitahují různé vrstvy obyvatelstva. Cena se mění v závislosti na počtu kusů v balení, druhu, stejně jako místo prodeje zboží.

V průměru je cena vízových kondomů následující:

  1. Dejte z 12 kusů - od 150 rublů.
  2. Balení 3 kusů - od 40 rublů.

Kondomy viva

Například ultra-tenké možnosti budou stát o něco dražší než klasické antikoncepce. To je způsobeno používáním speciálních technologií a testů při výrobě. Viva kondomy pro ultrazvuk se prodávají individuálně a ve velkých baleních. Cena za 100 kusů - od 850 rublů.

Viva Condom Recenze

Molotov Andrei Mikhailovich, 32 let, g. Krasnodar
Nedávno, WIVA ULLATHIN kondomy začaly používat. Nejprve se týkají toho, že cena je poměrně nízká, byla předpokládána a nízká kvalita. Po první aplikaci se všechno spadlo na místo - žena říká, že ten pocit je prostě ve výšce. Plně opustil propagované drahé značky ve prospěch VIVA.
Kuznetsova Ekaterina Nikolaevna, 26 let, G. Jekatěrinbursko
K tomuto typu antikoncepce jsem okamžitě nepřišel. Před pár lety, chtěl jsem experimenty, a číst jsem recenze o VIVA Condoms. Okamžitě přilákal cenu - asi 50 rublů na balení 3 kusů. Přizpůsobení svého manžela, získal pro tuto značku několik různých možností. Tyto antikoncepci používáme dodnes - každý je spokojen. Koupil žebrovaný a s tečkami, ochucenými a klasickými. Zůstane vyzkoušet ultra tenké kondomy VIVA.

Závěr

Kondomy VIVA - kvalitativní, spolehlivé a dostupné bariérové ​​antikoncepce. Žebrovaný, s pachem a tečkami jsou vhodné pro milovníky experimentů, ulthone - pro milovníky pocitu přirozenosti a klasika - pro konzervativce. Každý uživatel bude schopen udělat správnou volbu a náklady nebude mít vliv na plnost peněženky.