Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Antikoncepce zaujímá poměrně rozsáhlý interval života moderních žen. Nicméně, v okamžiku, kdy dívky nemusí bránit pojetí, chtějí porodit dítěte nebo se objeví, když zrušení antikoncepčních tablet. Na pozadí dlouhodobého užívání hormonálních přípravků se pacienti obávají možných následků. Se správným zrušením antikoncepce je možné minimalizovat hormonální stres a plně obnovovat plodnost.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Co se stane, když házíte pití antikoncepční pilulky

Po dokončení použití antikoncepčních drog, tělo obdrží velení k ukončení příchodu hormonů zvenčí. Mozek a vaječníky začínají určit nezbytné genitální steroidy, které obnovují menstruační cyklus a těhotenství. Někteří odborníci volají tento efektový efektový efekt. Rozumí se, že po dlouhém odpočinku reprodukuje reprodukční systém se zvláštním "horlivostí" na zrušení antikoncepce a je co nejvíce. V souvislosti s tím, neplodné manželské páry někdy doporučují vzít KOK, aby zvýšila pravděpodobnost přírodního pojetí po maturitě.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

To je však opačný názor. Zahraniční vědci, kteří studovali obnovu díla sexuálního zařízení u pacientů po zrušení antikoncepčních látek, poznamenali, že obnovení plných cyklů v prvních měsících bylo pozorováno pouze v polovině studovaného. Ve většině žen, pro začlenění a konfigurace hypotalamických ovariálních vazeb, trvalo šest měsíců. V 10% pacientů po dokončení antikoncepce bylo pozorováno vážné porušení sexuálního nařízení: Amenorea, intermentovaný výtok krve.

Důležité! Menstruační charakter, regenerace rychlosti cyklu po zrušení hormonálních antikoncepčních látek, návratnost pM závisí na individuálních vlastnostech těla. Obvykle zhoršování a zpomalení zotavení dochází u žen, které KOK byl jmenován terapeutickými účely.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Chcete-li přestat přijímat hormonální antikoncepci, je nutné zcela dokončit balení léků a nezačít nový. Výsledkem je, že po zastavení příjmu antikoncepčních kapslí probíhá menstruace, obnovena lékem. Dále, příjmy hormonů z vnějšího zastavení a tělo ženy mají celý měsíc pro obnovu přírodních biorytmů, což je nejvíce fyziologické. V normální menstruaci bude obnovena nezávisle po 1-2 měsících. Plná pravidelná ovulace přichází o něco později: po 4-6 měsících.

Neexistují žádná jiná schémata pro zrušení perorálních antikoncepce. Postupné redukce dávkování, příjem antikoncepčních prášků Každý druhý den a další možnosti pro ne více než fikce.

Důležité! Zrušení antikoncepce uprostřed cyklu je možné pouze během těhotenství a rozvoj závažných nežádoucích účinků, výskytu onemocnění, kdy recepce antikoncepčních kontraindikací: trombóza, rakovina.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Je možné ostře házet pití antikoncepčních pilulek

SHARP Cession of tablet může vést k porušování hormonální regulace. V tomto případě se často rozvíjí kontinuální menstruační reakce. Dlouhý krevní výtok ve zvláště těžkých případech vyžaduje hormonální homeostázu.

Důležité! Otěhotnět po zrušení KOK již v prvním cyklu. Pokud ukončení použití antikoncepčních pilulek není spojeno s plánováním rodiny, pak by měla být antikoncepce okamžitě vyměněna.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Co se stane, když přerušujete recepci antikoncepčních pilulek

Pokud je ukončení použití antikoncepce způsobeno vývojem nežádoucích účinků nebo těhotenství, pak byste neměli čekat na konec balení. V této volbě je potenciální zdravotní riziko vyšší než zrušení antikoncepčních tablet.

V ostatních případech se doporučuje odvykání spotřeby antikoncepce podle standardního schématu: po skončení poslední tablety.

Zrušit antikoncepci po dlouhodobém recepci

Mnoho moderních studií prokazujících nevhodnost zastavení antikoncepce pro tzv přestávku nebo rekreaci z hormonů. Předpokládá se, že vlna-jako krmení antikoncepce je hlavní hrozbou. Proto byly vyvinuty rozšířené schémata antikoncepční recepce: 3-6 měsíců se sedmiidenními používáním prázdných kapslí.

Zrušení hormonálních kontraceptiv po dlouhém příjmu se neliší od standardní metody.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Vedlejší účinky z zrušení antikoncepčních tablet

Ve většině případů po zrušení léčiv pro antikoncepci je doba zotavení nenápadná. Nicméně, v přítomnosti onemocnění reprodukční sféry, je třeba zaznamenat zhoršení stavu, návratnost symptomů s větší silou. Ženy si stěžují na zvyšování pM, vzhled bolesti, když menstruace, nepravidelný výtok a zvýšení množství ztracené krve. Takové projevy odkazují na vedlejší účinky proti pozadí zrušení antikoncepce, pokud před použitím antikoncepce pacient netvrdil hormonální poruchy. Obvykle po normalizaci provozu sexuálního aparátu a eliminace syndromu zmizí zrušení stížnosti.

Rychlé zastavení užívání antikoncepčních tablet způsobuje následující vedlejší účinky:

  • apatie, slabost, deprese;
  • Akné, vyztužená práce mazových žláz (rychlejší hlava je rychlejší, objeví se lesk, akné na obličej);
  • zvýšení růstu vlasů;
  • bolest v dolní části břicha;
  • Poruchy menstruačního cyklu déle než 3 měsíce;
  • Průlom krvácení dělohy na pozadí zrušení;
  • nevolnost a vomot.

S měkkým zrušením antikoncepčních tablet, krátkodobé zpoždění, intermentované krvácení, amplifikace PMS, zvýšená mastná kůže a vlasy. Obvykle po uzdravení se porucha podstupuje bez dodatečné léčby.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Po zrušení antikoncepce bolí dno břicha

Břišní bolesti mohou způsobit následující důsledky po zrušení antikoncepčních pilulek:

  • děložní krvácení;
  • Posílení PMS;
  • zvýšení objemu ztracené krve;
  • Návrat symptomů v přítomnosti sexuálních onemocnění.

Vzhled bolest je způsoben nadměrnou prací hormonálního systému a návratem obvyklé algoromorie a PMS, který je častěji pozorován u pacientů, kteří měli takové problémy před přijímáním tablet. Nežádoucí účinky zruší přísně individuální a nepředvídatelné. Někteří pacienti, kteří obdrželi pilulky s terapeutickým cílem, po absolvování průběhu drog, poznamenal úplnou absenci nepříjemných příznaků.

Vaječníky jsou nemocné po zrušení antikoncepce

Po zastavení příjmu antikoncepčních tablet, vaječníky začnou vyrábět folikuly ztuhly. Dokonce i se správným schématem je zrušení ženy pozorováno taháním bolesti v přípojkách prvních 2-3 cyklů. Normálně nepohodlí by měl rychle zmizet bez porušení známého rytmu života ženy. Protiracted a těžké bolesti mohou znamenat porušení. V případě podobného obrázku je žádoucí podstoupit ultrazvuk malých pánevních orgánů, aby se odstranil tvorbu cysty, polycystic transformace vaječníků.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Nemocný po zrušení antikoncepce

Zrušení hormonálních antikoncepce může vyvolat nevolnost a zvracení. Mechanismus tohoto jevu není zcela jasný.

Důsledky zrušení hormonálních kontraceptives

Zastavení použití antikoncepčních pilulek neprochází bez stopy. Tělo se zvyklo na sníženou práci genitálních žláz. Simultánní odmítnutí hormonálních prostředků vede ke stresu. Ve většině případů je tělo rychle přestavěno na nový rytmus. Některé kategorie pacientů zruší tablety způsobují určité porušení.

Nejzávažnější komplikací dlouhodobého recepce antikoncepčních pilulek se stává syndromem vaječníků. Současně, pacienta na pacienta s Amenorrhea, který není doprovázen žádné další příznaky.

Hormonální selhání po zrušení antikoncepce

Aktivace rilace mozkových systémů po blokování způsobené příchodem progesteronu a estrogen, zase vyvolává emise FLG a LH. S správným zrušením antikoncepčních tablet se tato emise zahajuje začátek nového menstruačního cyklu: růst folikulů začíná, endometrium je transformováno.

Pokud jste ostře hodit pití antikoncepčních pilulek, riziko vývoje hormonální nerovnováhy se zvyšuje. Navíc exacerbuje situaci, že po zrušení perorálních antikoncepce, ovulace nemůže okamžitě přijít. V důsledku toho jsou první měsíce pozorovány zpoždění.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Storno podmínky hormonální antikoncepce

Někdy zrušení antikoncepčních prášků znamená určité důsledky nebo vyvolává tzv. Storno podmínky syndrom. Ženy si stěžují na změnu nálady, zvýšení chuti k jídlu, zhoršení kůže kůže, vzhled zvláště silných pM. Obecně platí, že pacienti si všimnou zhoršení celkového stavu.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Obnovení cyklu po zrušení antikoncepce

Předpokládá se, že po ukončení menstruačních tablet by menstruace měla být získána během prvních 3 měsíců. Ve většině případů to je přesně to, co se stane. Nicméně, ne všechny tyto cykly jsou považovány za plné, v každé ovulaci se nevyskytuje žádná ovulace. Měsíční ovulace, potvrzená ultrazvukem žlutého těla, je obnovena v průběhu šesti měsíců. V nepřítomnosti měsíčních, nepravidelných výbojů se mezi cykly vyskytuje hormonální nerovnováha.

Při obnově měsíce se může trvání cyklů zvýšit, snížit nebo nemění. Pokud je doba trvání cyklu po zrušení tablet stanovena v období 21 až 35 dnů, nestojí za to znepokojující. Při odchylu z těchto parametrů byste měli navštívit lékaře a najít příčinu změn nařízení.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Hodnocení o vedlejších účincích po zrušení antikoncepčních tablet

SMIRNOVA TATIANA IVANOVNA, 28 let, PGT. Bezenchuk
Téměř dva roky viděl Diana, rozhodl se přestat. Když přestal pít antikoncepční pilulky, spodní část břicha začala bolet, se objevila závratná závratě. Symptomy pokračovaly téměř měsíc, obrátil se na okresní gynekolog. Doktor řekl, že počkalo, až bude hormonální pozadí obnovovat. Pilan upozorňuje denně, si stěžoval po prvním měsíci, od kterého jsem byl připraven vylézt na zeď. Teď si nevšimnu porušení.
Kosmacheva Evgenia Sergeevna, 32 let, G. Petrohrad
Na plánované inspekci objevila adenomyóza, lékař jmenoval Yarinu. První měsíc řídil podle schématu, i když cítil bez ohledu na to. Doktor varoval, že první dva měsíce by mohlo být těžké, dokud tělo nebude používáno na tablety. Z nového balení, příští měsíc pila jedna pilulka antikoncepce a hodil, ne postavil: nevolnost, závratě, slabost, agrese. Zítra půjdu na inspekci, zvolím další způsob léčby.

Podle názoru Dokáže

Moderní hormonální tablety umožňují řešit mnoho gynekologických problémů, podél cesty, být jedním z nejúčinnějších antikoncepčních metod. Největší složitost je racionální výběr antikoncepčních kapslí. Neexistuje žádné jediné schéma nebo analýza, která vám umožní vybrat optimální léčivo z prvního pokusu. S řádným výběrem a používáním hormonálních pilulek způsobují méně škody než potrat.

Zrušení antikoncepčních tablet také vyžaduje opatrnost. V tomto případě je nemožné přesně předpovědět frekvenci a sílu stornému syndromu. Je třeba poznamenat, že ve většině případů zdravé ženy zvolí COC s antikoncepčním účelem, porušení vznikají méně často než u pacientů se stávajícími administy sexuálního systému.

Důležité! Jmenování a zrušení antikoncepčních léků je pod kontrolou lékaře.

Jak hodit pití antikoncepční pilulky

Závěr

Zrušení antikoncepčních pilulek vyvolává hormonální splash zaměřený na obnovu regulace reprodukčního zařízení. Ukončení přijetí zahraničních genitálních steroidů způsobuje aktivaci vaječníků. Tělo však ne vždy vyrovnává s nákladem, zejména v nedodržení doporučení odborníků a snížení zrušení drog bez viditelných důvodů.