Lze opravit z antikoncepce

Bodů z počtu

Některé ženy stále spadají do takového typu antikoncepce, dochází k tomu, že negativně ovlivní svůj tvar, provokují zvýšení celkové tělesné hmotnosti a měnící se tvary tělesných těles. Tak dostat tuk z antikoncepce nebo stále nepředstavují hrozbu pro postavu?

Antikoncepční pilulky jsou jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak chránit před nechtěným těhotenstvím. Mnohé z těchto léků, které jsou dnes prezentovány na policích specializovaných obchodů a lékáren, kromě ochranné funkce, také pomáhají navázat menstruační cyklus a normalizovat hormonální pozadí.

Mohu být opraven z antikoncepčních pilulek?

Dříve internet má zkroucené stížnosti z mnoha zastupitelů žen na změnách váze na většině stran při uplatňování antikoncepce a otázek o tom, jak se nemusíte zotavit z antikoncepce, a proč se to stane.

A skutečně ve starých letech v recepci antikoncepčních tablet, mnoho žen získalo váze, protože ty, které byly prezentovány, pak na prodej perorální kontraceptives obsahovaly zvýšené množství hormonu v jejich kompozici, což vyvolává zvýšení tělesné hmotnosti - estrogen.

Dnes je množství této složky v obsahu antikoncepčních pilulek snížena dvakrát, což znamená, že riziko obnovy, v důsledku jejich použití je prakticky ne. Moderní přípravky obsahují přibližně 30 μg a verzi s nízkým objemem - 20-15 μg.

Pokud však byly antikoncepce samy o sobě zpočátku vybrány nesprávně, pak v tomto případě je hmotnostní sada zcela přirozeným fenoménem, ​​což znamená, že prostě musíte hledat "váš" lék. Samozřejmě zde mluvíme o dvou-tři získané kilogramy, které jsou normou na začátku použití antikoncepčních tablet. (To je způsobeno zpožděním malého množství vody v těle vyvolané přijímáním antikoncepčních).

By neměly být ignorovány a skutečnost, že jakékoli ústní antikoncepce zlepšují chuť k jídlu. Proto je nesmírně nemožné přistupovat k jejímu stravě a produkty obsažené v jeho složení, aby nedošlo k nadváhu kvůli nedostatku kontroly.

Ženy přijímající antikoncepční pilulky doporučily dietu s nízkým použitím tuků a sacharidů.

Obecně platí, že antikoncepční pilulky jsou nejlépe pití ve večerních hodinách, protože během spánku nebude tělo cítit zvýšenou chuť k jídlu. A i když stále potřebuje posílení, to se stane ráno, po probuzení. V dopoledních hodinách to není tak děsivé pro postavu, protože snídaně a by měla být nejvíce výživnější a těsné jídlo pro den. Kromě toho, kalorií získané úspěšně spálené ve večerních hodinách.

Lze opravit po zrušení antikoncepce?

Mnoho žen si stěžují, že po zrušení antikoncepce se jejich postava začala prudce zhoršovat a zvyšuje se váha do největšího. Ve skutečnosti je však vztah mezi zrušením antikoncepce a hmotnostní sady jen předsudek, ne více.

V situaci, kdy žena hodila pití antikoncepční pilulky, její hormonální zázemí po zrušení antikoncepčních látek je i nadále ve stabilním stavu, a to způsobuje určitý splash úrovně různých látek v ženském organismu. Pokud se štítná žláza není schopna vyrovnat se s výsledným zatížením, pak uvnitř ženského těla je porušení metabolismu a zpomalení metabolických procesů.

Jídlo vstupující do těla, začíná se sčítat pomalu a déle, takže upravit váhu v budoucnu a zhubnout se stává mnohem obtížnější. Nejlepší řešení při nastavování hmotnosti, po zrušení antikoncepce, navštíví endokrinolog, takže to zvedne prostředky pro optimalizaci a zlepšování fungování štítné žlázy, v případě potřeby.

Antikoncepce, ze kterého nejsou plně

Četné klinické studie ukázaly, že antikoncepční pilulky, ve kterých úroveň estrogen nepřekročí 20 ug, mají minimální vliv na změnu hmotnosti a zhoršení obrázku.

Jeden z nejoblíbenějších antikoncepce s takovým minimálním obsahem estrogenu je přípravkem Jess Monofázy. Tyto pilulky jsou vhodnější pro mladé dívky vloupání. U žen po 30 letech, je stále lepší použít jiné antikoncepce, s vysokým obsahem estrogenu, protože v tomto věku začne snížit svou úroveň organismu.

Moderní antikoncepce obsahují od 20 do 30 ug ženského hormonu, a to v 99% případů neovlivňuje postavu. Tato funkce monokomponentních antikoncepčních pilulek je zvláště vyslovován, což zahrnuje pouze progesteronální analog. Ale bohužel tyto léky nejsou vhodné pro každý ženský organismus.

Z jakých antikoncepčních pilulek lze opravit úmyslně?

Pokud má dívka nadměrnou vlnu, pak se gynekolog může předepisovat kontraiktivy se zvýšeným obsahem látek podobných estrogenů, například Antehin nebo Placom. Takové tablety mají však velké množství vedlejších účinků a lze doporučit pouze pro určité indikace.

Nejčastěji lékaři poradí pacientům, kteří chtějí získat hmotnost, perorální antikoncepci s průměrným obsahem hormonu v kompozici. Takové antikoncepce přispívají k hmotnosti hmotnosti pouze na pozadí vědomé touhy obnovit, a také pomoci udržet tělesnou hmotnost v určitých hranicích, v limitu, ve kterém byl původně. Oblíbené představitelé této skupiny antikoncepce: Regulil, Zhannik atd.

Gynekologové doporučují znovu, aby nemyslel, zda je možné zotavit z antikoncepce nebo je to nemožné, ale jednoduše dodržovat všechny předpisy a pokyny lékařského specialisty, kteří ji předepíše antikoncepce. Je-li stále precedens s hmotností, když přijímáte perorální antikoncepci, existuje místo, které má být, pak v tomto případě by mělo být okamžitě oznámeno svému lékaři, že může zjistit důvody tohoto procesu a v případě potřeby zrušit tablety nebo nahradit je s ostatními.