Antikoncepční kolegy - antikoncepční pilulky

Moderní ruská droga s názvem, stejně jako francouzština, - ženy - způsobuje nejvíce kontroverzní hodnocení obou odborníků, tak těch, kteří se již podařilo využít této tabletové nouzové antikoncepce. Posouzení léku tohoto plánu ve dvou parametrech: účinnost dopadu a stupně škodlivých účinků na tělo.

Gynekologové začali doporučit příjem, vypadl kvůli skutečnosti, že tento lék není hormonální. Podle jejich logiky, pokud lék neobsahuje hormony, znamená to, že nebude mít takový detrimentární účinek jako při použití hormonálních prostředků. Lékaři však čelí četným stížnostem o tomto léku. Pojďme rozeznat, proč se to stane.

Proč jsou ženy nazvané novou generaci

Mifepristone

Aktivní látka ženská je mifepristone. Předpokládá se, že to "zabije dva zajíci," ovlivňující nejen na endometrium, ředění a relaxaci, ale také na oplodněném vejci, nenechat ji připojit. V důsledku toho se může dostat ven s nejbližší měsíční. Díky tomuto vlastnictví zůstává antikoncepční droga účinná, když přijímá do 3 dnů po nechráněném pohlavním styku, zatímco již známý znamená "Postinor" a "Escapel" musí být užíván během prvního dne.

Tato nemovitost dala ženy do řady pokročilejších léků. Samotný mythpriston je však po dlouhou dobu znám, je součástí kompozice vyvinutého pro potraty drog, který opět mluví o vlivu dopadu na tělo. Dávkování v tabletě ve srovnání s přerušovacími prostředky již zahájeného těhotenství, významně snížila, že gynekologové zvažují velký pokrok.

Podle přírody se jedná o přípravu steroidů na syntetickém základě. Jednoznačně říci, že je to užitečnější než hormonální léky, je nemožné: vedlejší účinky ženy také dost.

Kteří obvykle "jmenuje" ženy ženy

Zdravotnické potrat

Gynekologové si všimli, že ženy se s větší pravděpodobností apelují na antikoncepční doporučení, a již s kyticí nežádoucích účinků způsobených přijatými. Částečně se jedná o povahu samotné drogy: je určen pro nouzovou expozici po prvním rozhovoru pohlavního styku. Kde žena běží hned po rychlé noci? Samozřejmě, v lékárně, protože je nutné se přihlásit k gynekologovi, frontu bránit, a v této situaci neexistují argumenty pro písemnému přijetí v této situaci.

Ustanovení doporučuje, aby lék, který se doporučuje

  • považován za moderní;
  • jsou dostupné;
  • podléhající odchodu bez receptu od lékaře;
  • Poskytuje materiálové bonusy přidělené dodavatelem, s každým prodejem.

Lékárníci - lidé, kteří jsou také informováni v medicíně, ale nemají představu o stavu těla vstoupit do jejich klientů. Vzhledem k tomu, že lék je přijímán ve zvláštních případech, pak žena nemusí fungovat o přenositelnosti aktivních a přidružených komponent. Je-li otázka rychle vyřešena, je nepravděpodobné, že někdo bude přečíst do pokynů pro použití léků, a marně: Jsou popsány vedlejší účinky a omezení použití. Studovat tyto informace, není prostě žádný čas, protože potřebujete "žínejte železo, zatímco horký". Ovlivňuje a ukládá, kvůli tomu, které výrobci tisknout doprovodný papír ve velmi malém písmu. Bez zvětšovacího skla - nebudete číst, ale kde zaujmout optické zařízení v oblasti plné lékárny?

Situace s návštěvou lékaře není také nejlepší. Pokud se žena cítí dobře, nezobrazí se na prahu gynekologického úřadu. Můžete tam přinést buď těhotenství nebo zdravotní problémy. Ukazuje se, že okresní gynekolog zřídka vidí pacienta, a proto nic neví o doprovodných onemocnění.

Dokonce i hormonální léky jsou často předepsány gynekologové bez informací od:

  • endokrinolog;
  • terapeut;
  • hematolog;
  • Neurolog.

Lékařská karta na konzultaci žen je jeho vlastní a seznámit si kartu z regionálního kliniky registru je nemožné, protože je zakázána pokyny. Místo toho se navrhuje získat extrakt z mapy na terapeutu. Další studie, dokonce trávil čas, další nedbalost od pacienta ... a gynekologem jmenujících léky na možná. A pak stížnosti na stát po obdržení léčiva.

Jaké obavy ženy po obdržení žen

závrať

Někteří pacienti si stěžují, že droga nefunguje. Jakékoliv antikoncepční tablety 100% záruka nedávají. Kromě toho, gynekologové poznamenali, že některé ženy berou ženy po 72 hodinách, kdy léky již nemohou být účinné.

Nejpočetnější stížnosti přicházejí na selhání menstruačního cyklu, stejně jako bolest v dolní části břicha. Ale to je právě popsáno jako nežádoucí jevy léku. Schéma jeho práce je takový, že způsobuje prudkou změnu endometria, částečného odmítnutí, což je často nepříjemné pocity v oblasti malé pánve.

Existují i ​​další účinky doprovázející recepci žen:

Kožní vyrážky

  • zvýšení teploty;
  • průjem;
  • závrať;
  • bolesti hlavy;
  • slabost;
  • nevolnost;
  • kožní vyrážky;
  • krvavé otázky.

Současně v pokynech existuje takový dlouhý koncept jako zhoršení chronických zánětlivých procesů. To znamená, že se může vyskytnout problém v téměř každém orgánu.

Lékař nikdy nedoporučí brát více než jednu tabletu, je toho názor, že s tukovou postavou bude málo pro dosažení požadovaného účinku.

Není specifikován jako nepříznivý vliv podrážděnosti, protože lék není hormonální! Ale fakta říkají opak: po recepci, nepřiměřené alarmy, škodlitelnost, fiskalita a t.D.

Před použitím léku se musíte seznámit s kontraindikacemi

Je lepší to udělat v poslední chvíli, ale předem, protože seznam nemocí a podmínek, ve kterých je nežádoucí použití žen, působivé:

  • Nemoci ledvin a jater;
  • Těhotenství, které přišel dříve nechráněný pohlavní styk;
  • laktace;
  • Porfyrie;
  • Extgazenitální patologie;
  • anémie;
  • nedostatečnost adrenálních operací;
  • Alergie na látky obsažené v léku.

Koupit v lékárnách poklesla nejen lékaře, takže si nemusí být vědomi toho, co "extgazenitální patologie". Podle definice tento termín odkazuje na těhotenství, přesněji - k patologickým podmínkám během této doby způsobené ne-gynekologickými chorobami, takže není zcela jasné, proč byl tento koncept přidělen do samostatného bodu.

Tam je také nevědomé slovo "porfyrian", což znamená skutečně vzácnou chorobu krve, ve srovnání s anemickými státy. Ale i lovité nemohou být vždy identifikováni lékaři včas, proto rozhodnout o chránit tento lék dokonce občas, potřebujete dobře vědět, co se stane v těle.

Když je lék předepsán gynekologem, pak leží velká zodpovědnost za následující stav pacienta. To znamená, že lékař by měl vědět vše o chronických onemocnění ženy, ale nyní praxe je, že i hormonální antikoncepce jsou jmenovány pouze jedním ukazatelem - počet let! Tento přístup je důvodem požádat o konzultaci s jiným lékařem, pozornější každému pacientovi.

Je nebezpečné vzít ženy

Verdikt gynekologů je takový: lék má mnoho kontraindikací a vedlejší účinky, takže i se všemi jeho účinností by mělo být provedeno s velkou opatrností. Pokud lékař doporučuje důstojník lékárny, je prostě povinen dát ženu, aby se seznámil s instrukcí, takže nemá velké komplikace. Možná bude vyhovovat osvědčenému "postinoru" a pak je lepší koupit tento nástroj.

Pokud jde o účinnost ženského žen, recenze gynekologů je zde pozitivní, zejména díky tomu, že žena má více času na získání léků. Obecně platí, že problematika není alespoň v nebezpečí samotného léku, jako ve znalostech vedlejších účinků, kontraindikací a akcí.