Drush: proč se objeví znovu a znovu?

Drush: Proč se objeví znovu a znovu?

Jaký je tah?

Drush je zánět vagíny způsobené houbou. Direct Drush Culprit je houba, volaná Candida. Gynekologové se nazývají deník Candidiasis.

Odkud pochází tato houba?

Houba Candida, která způsobuje drozd, žije v těle každé zdravé dívky a ženy. Normálně, malé množství této houby je k dispozici v našem střevě a vagíně. Candidage houba slouží jako potrava pro užitečné bakterie tvořící normální vaginální mikroflóru.

Ale když se něco stane a prospěšné bakterie pochvy umírající, počet houb se výrazně zvyšuje. Příznaky drozd.

Je možné nakazit drozdám od člověka?

Ne. Navzdory tomu, že symptomy drozd se mohou objevit krátce po pohlavním styku, neznamená to, že jste infikovali z vašeho sexuálního partnera.

Tato houba byla ve vašem těle dlouho před začátkem sexuálního života, i když jste nedodrželi žádné známky drozd. Prostě spala tiše a čekala na čas.

Proč Calaes "se probudí"?

Drush se nikdy nevyvíjí na stejném místě. Dámská vagina je pod dobrou ochranou užitečných bakterií normální mikroflóry. Mikroflóra je součástí imunity.

Pouze porušení mikroflóry složení a snížení imunity způsobuje reprodukci Candida a vzhled drozd. Zde je 10 hlavní příčiny drozd:

Příčina 1: Antibiotika

Ošetření antibiotiky je nutná s mnoha onemocněním (s anginou, bronchitidou, pneumonií, cystitidou a tak dále). Antibiotika, padající do krve, způsobují smrt všech bakterií v těle. A, bohužel, "pod distribucí" pád našich přátel - užitečné bakterie, které chrání proti drozd.

Důvod 2: Příjem antikoncepčních tablet

Žádný antikoncepční pilulky obsahují hormon estrogen. Předpokládá se, že tento hormon stimuluje houbu, která způsobuje drozd a provokuje jeho reprodukci. Ženy užívající antikoncepční pilulky, nemocné s drozdemi častěji než ti, kteří neberou hormony. To neznamená vůbec, že ​​každá žena pije ok, nemocný s drozlem. Riziko vývoje drozd je vyšší u těch, kteří právě začali pít antikoncepční pilulky, nebo změnily některé tablety ostatním s vyšší dávkou estrogenu.

Příčina 3: Stres

Nadměrné zkušenosti a stav stálého napětí, s nimiž se často vyskytují moderní ženy, mohou způsobit mléko. Zde také neměla stálo bez hormonů.

V důsledku stresu v těle se vyrábí mnoho kortizolu (stresový hormon). Cortisol nám pomáhá být v tónu, ale zároveň zpomaluje práci imunity. Snížení imunity znamená sníženou ochranu proti všem infekcím, a to i od kandidózy. Je tedy preterpessing, můžete "vydělat" drozd.

Příčina 4: Sladkosti

Houby způsobující drozd, velmi "láska" sladká. Čím více sladkostí jste jedli, tím vyšší úroveň glukózy ve vaší krvi. Čím více glukózy - tím vyšší je riziko "probudit" drozd.

Příčina 5: pivo

Dostně, pivo způsobuje zvýšenou reprodukci hub. Všechna maltóza vína obsažená v pivu. Maltose je typem cukru, který, stejně jako glukóza, je velmi "jako" s drozlem.

Příčina 6: Instinální dysbióza

Industion a průjem v důsledku přijetí nekvalitních potravin jsou úrodná půda pro pěstování houby ve střevě. Nároky vynásobené ve střevních stěnách a pak se přesunuty do pochvy, přidaly příznaky drozd do symptomů otravy potravin.

Důvod 7: zácpa

Pokud často trpíte zácpou, pak jste v rizikové skupině a máte velké šance na "dostat" drozd. Pops vytvářejí alkalické prostředí ve střevě, ve kterém se nároky začínají násobit.

Důvod 8: Diabetes

U žen utrpení diabetes, Drush se jeví jako mnohem častěji než zbytek. Vývoj drozd je způsoben vysokým obsahem cukru v krvi v tomto onemocnění.

Důvod 9: Použití kondomů, spermicidů, tamponů

Prakticky veškeré prostředky intimní hygieny (Pasti, Tampony), stejně jako antikoncepční prostředky (Kondomy, Spermicidy (například farmacex)) mohou vyvolat vzhled drozd. Kontakt s určitými chemikáliemi obsaženými v uvedených materiálech mohou způsobit alergie, snížení imunity a vývoj drozd. Pokud si všimnete, že příznaky drozd se objeví pokaždé po použití některého z uvedeného zboží, měli byste jej odmítnout.

Příčina 10: Neformuje

Intimní hygiena je nesmírně důležitá pro udržení normálního složení vaginální mikroflóry. Drush se může objevit v důsledku nesprávných paží, když je vodní paprsek směřující z shora dolů, jak by mělo být a od zdola nahoru, ve vagíně. Probuď se mýdlem nebo jiným nevhodným prostředkem (šampon, gel pro duši) může také provokovat drozd. Na našich stránkách je samostatný článek o Pravidla intimní hygieny.

Tak jsme zjistili hlavní příčiny drozd. Máte-li zájem dozvědět se více o její léčbě, postupujte podle odkazu Jak se zbavit časů drozd a navždy.