Kondomy durex extra bezpečné: další spolehlivost a ochrana

Anální sex s DuskinDyers - vedoucí světová společnost bariérových antikoncepce na dnešním trhu. Niche "kondomy pro anální sex" Durex se zavře pomocí kondomů "Extra Beard".

Extra trezorové kondomy zvýšené síly pro ty, kteří se obávají spolehlivosti antikoncepce.

Jiné typy Durex odkaz

Popis a vlastnosti Durex Extra Bezpečné

Důležité! Spoléhají se na jméno, uživatelé věří, že v těchto antikoncepci je spermicidní mazivo, ve skutečnosti chybí. Další ochrana je založena pouze na další tloušťce stěn (+ 0,01 mm)

Zahušený Dyepox Extra SEF má následující výhody:

  • Zvýšená tloušťka.
  • Více mazání ve srovnání s klasickými kondomy.

Pokyny pro anální kondomyZvýšená tloušťka ve srovnání se standardními dusky poskytuje další bezpečnost a spolehlivost. Zvýšená dávka silikonového mazání poskytuje další pohodlí a potěšení ze pohlavního styku.

Důležité! Velké množství maziva je v samotném balení. Díky kondomu můžete zmírnit zbytky maziva z jednotlivých obalů buď samotným kondomem, nebo na povrchu pochvy.

V jakých případech se doporučuje pro použití Draks Extra trezor?

  1. Anální sex. Anální oblast, na rozdíl od vaginálního, suchého a užšího. V Kondu jsou těžké zatížení a tření. Pravděpodobnost prasknutí obvyklého kondomu v těchto podmínkách je dostatečně velká (Další možnosti pro anální sex)
  2. Rozšířit sexuální akt. Pokud chcete rozšířit sexuální kontakt a Kondomy s anestetikem mají příliš silný "negativní" dopad na montáž penisu, doporučujeme vyzkoušet zesílené podmínky navíc bezpečné. Další tloušťka snižuje citlivost hlavy penisu, čímž prodlužuje čas na dosažení orgasmu.

Výsledek: Výhody a nevýhody

+ Spolehlivost

+ Dobrá dávka silikonového mazání

+ Necítí

+ Lehká (snadno ovladatelná technika, v závislosti na roce vydání)

Selhání:

- nedostatek spermicidního maziva pro tento druh kondomů

- vysoká cena, stejně jako na celé linii Durex

Určili jsme spolehlivost kondomu na mezeru, t.na. Parametr je čistě individuální. V ideálních podmínkách je kondák docela obtížné. Je roztržen po boku z: nedostatek mazání, slabá účinnost, nadměrné zatížení (více než 30min).

Prevalence a cena

Tyto kondomy jsou rozšířené na území Ruské federace a po celém světě. Můžete si koupit oba balíčky v obchodech, hypermarkety, lékárny.

Doporučujeme kupovat antikoncepci pouze v Lékařských bodech.

  • Náklady na malém balení 3ks. sahá od 180 rublů.
  • Náklady na velký svazek je od 520 rublů.

Individuální balení DRS EXTRA SAFE"Jsem velmi vzrušující do sexuálních vztahů a nemáme v plánu doplnit druhé doplňování. Manžel si koupil data kondomu, protože Klasický nebylo v lékárně, co bylo rád. Kondomy v krásné modré barvě balení se spoustou lubrikantu, které také potěšilo. Cítí se jako soumýry opravdu líbily, příjemné na hmatových pocitech. Manžel zvláštního rozdílu od klasiky si nevšiml, a na dotek je rozdíl v 0.01 mm, který není cítil ".

"Chybí mi déle než 15 minut, a já jsem se rozhodl tuto situaci trochu opravit. Četl jsem článek v síti, že s pomocí tlustších dásní, můžete rozšířit sexuální akt. Nakonec mohu nějakým způsobem ovládat, zhoršovat se, chci potěšit ženu. Ještě jsem nesnažil kondom s anestetikou, ale dávám přednost totéž DUSKAM DLOUHÁ PLAY".

"Používá se s dívkou pro cíl: Pro 5. bod). Neporušil se, ukázal se z nejlepší strany, ale to trvalo další mazivo a bez něj kdekoli s anální radostí s jakýmkoliv hezkou ".