Kontext classic

Kondomy CONTEX CLASSIC - Vedoucí na trhu bariérových antikoncepce. Kombinace elegance, snadné použití, stejně jako spolehlivost, již nejsou prvním rokem, které mají být použity k ochraně během styku. Více o těchto kondomech dále v článku.

Výrobce

Výrobce Barrier Antikoncepce Classic Classic - Značka (TM) Contex. Aktivní činnost začala v roce 1998. Bylo to pak, že se objevily první kondomy této společnosti. V současné době existuje více než 20 typů produktů.

Výrobní závod se nachází v Thajsku a odtud je již lodní po celém světě. Kromě samotného továrny je zde vědecká základna, kde jsou neustále vyvíjeny nové typy kondomů.

Za rok se vyrábí více než miliardy jednotek zboží. Další rostlina je umístěna v Koreji. Balení zboží v krabicích, které kupujeme v lékárně, se děje v Rusku.

Klasická linka je jedním z nejvyhledávanějších trhů. Preferuje obě lidi starší generace a mladých lidí. Ačkoli pro ty, kteří touží po experimentech, společnost nabízí velký výběr více "exotických" produktů: zářící ve tmě, černá, s žebrovanými, výbuchy, ultra-tenký. Společnost udělala všechno, co potěší i nejvíce rozmarný kupující.

Kontext Classic

Struktura

Složení antikoncepce kontextové klasiky je zaměřena na maximalizaci zachování přirozených pocitů během pohlavního styku a zlepšení pohodlí.

Skládá se z přírodního latexu (džus geve rostlin) pokryté silikonovým mazivem.

Společnost zaručuje bezpečnost svých výrobků, protože je podrobena pečlivé kontrole ve všech fázích výroby.

Být zcela hypoalergenní, stav kondomů klasika nezpůsobují nepříjemné pocity na penisu: svědění, zarudnutí, vyrážka.

Context Context Classic

TM bere na vědomí tyto výhody svých výrobků:

  • mají nejlepší kvalitu;
  • splňují požadavky gost a norem uznávaných po celém světě;
  • spolehlivě zabránit nežádoucímu těhotenství;
  • Záruka ochrana proti infekčním onemocněním, které jsou přenášeny sexuálními.

Optimální kombinace konzervace a elasticity kondomů Contex Classic je rozlišena. Nosí mužův vzrušený penis bez obtíží, ale zároveň je pravděpodobnost jejich přestávky během pohlaví minimální.

Úspěšná firemní marketing - světlé klasické linie balení. Zdá se, že blesk napříč celým boxem říká, že budou získány ohromující dojmy. Contex Box opravdu nemění s ničím.

Kontext Classic

Další výhodou je téměř úplná absence vůně. Ačkoli se zdá, že to není tak důležité, intenzivní vůně z kondomů nízké ceny segmentu může porazit všechny touhy.

Důležité! Všechny antikoncepce značky CONTEX, včetně klasiky, existuje nádrž, kde se chystá ejakulovat po pohlavním styku.

Velikost Contex Classic

Kontextové klasické rozměry: Délka je 180 mm a šířka je 52 mm. Díky tloušťce klasické linie v polovině acetimetru jsou přirozené pocity zachovány co nejvíce během pohlavního styku.

Podmínky použití

Nosit Conttex Classic není obtížné. Může učinit partner před sexuálním aktem. Kondom dal na vzrušený člen.

Důležité! Nosit kondom k sexuálnímu styku (pouze tímto způsobem, můžete zabránit rozvoji těhotenství a přenosu s infekcemi).

Dalším důležitým momentem o tom, který mnoho zapomene. Než budete nosit Conttex Classic, musíte zkontrolovat jeho trvanlivost.

Balení se otevírá ze strany ozubeného okraje. Produkt by měl být pečlivě zpracován tak, aby nenarušil svou integritu nehtů, šperků.

Když je antikoncepce v jeho rukou, musíte se ujistit, že je to v pořádku. To znamená, že by mělo být zkrouceno ven. Pokud je to vpravo, stlačte bradavky na kondom, abyste odstranili celý vzduch.

Kontext Classic

Teprve po všech těchto událostech mohou začít nosit antikoncepci pro penis. Stále drží bradavky, aplikujte produkt na špičku penisu a rozložte ji jinou rukou podél délky kohoutku.

Pokud během styku se změní, musíte ho okamžitě nasadit. To je nezbytné k tomu, aby se zabránilo antikoncepci. Pokud stále spal, je nahrazen jiným.

Může se zdát, že nuance příliš mnoho a jsou volitelné provádět. Ale pouze s řádným použitím Contex Classic, bude efektivně provést svou funkci.

Skladovatelnost

Doba použitelnosti klasických výrobků je 5 let. To je za předpokladu, že kondom je uložen v uzavřeném obalu, na suchém místě a není vystaven slunečnímu záření.

Cena za kontext Context Classic

Náklady na klasickou linii závisí na množství produktů v balení. Také je to poněkud odlišný v různých lékáren. Ale zpravidla je cena přibližně stejná. Standardní balení - 3 a 12 kusů v balení. Ale v některých lékárnách najdete "Big Pack", ve kterém 18 kusů a "Mega Pack" s 30 antikoncepcí.

Rada! Čím více produktů v krabici, tím menší cena jednoho klasického kondomu.

Cena v lékárnách na Confex Classic 3 kusy

Průměrná cena Contex Classic, 3 kusy v balení je 120 rublů. To je 40 rublů na kus.

Cena Contex Classic 12 kusů

Náklady na CONTEX Classic 12 ks je 300 rublů. To znamená, že cena jedné věci - 25 rublů.

Recenze pro kontext Condom Classic

Ivanova Irina Vasilyevna, 25 let, g. Ufa
Pro mě osobně, velké plus je, že kondomy jsou velmi tenké. Necítím je vůbec během sexu. Další nepochybnou výhodou - jejich síla. Nikdy se spěchali, ani během bouřlivého pohlavního styku. Cena Contex Classic také potěší.
Kirschenko Mariaan Stepanovich, 30 let, g. Moskva
Nikdy jsem si nemyslel, že bych opustil recenzi na Confex Classic, ale nemohl projít. Velmi pohodlné nosit, nikdy se nedostal dolů a nespěchal. Skvělá věc, nezkazí pocity od sexu.

Závěr

Kondomy CONTREX CLASSIC - optimální kombinace ceny a kvality. Produkty jsou univerzální a snadno použitelné. Nezrušuje pocit pohlavního styku, kondomy TM CONTEX jsou spolehlivě chráněny před infekcemi a nežádoucím těhotenstvím.