Kondomy dypex s výbuchy

Durex má dlouhý a úspěšně zabírá vedoucí postavení v bariéru antikoncepčním trhu. Kondomy Durex Pleasuremax - druh osvědčených antikoncepce, vyznačující se speciální strukturou. Díky jedinečnému typu povrchu mohou oba partneři získat maximální příjemný příjem pomocí dat produktů.

Popis Dysers s žebry a vzorkováním

Durex PleasureMax kondomy mají speciální strukturu, která vám umožní stimulovat dva partnery během pohlavního styku. Žebrovaný povrch s bodovou texturou kombinuje kroužky a verše současně. Product Design následovně:

  1. Základem produktu se nachází kroužky vytváření žebrovaných. Se zavedením člena v pochvě, tyto kroužky navíc stimulují klitoris.
  2. Druhý sektor z kroužků je umístěn v místě, kde kondom odřízne člen pod hlavou, což také vytváří další stimulaci.
  3. Čerpadla jsou umístěna po celém povrchu mezi žebry, stejně jako na hlavě.

Kondomy Dypex s výbuchy

Technologie provádění antikoncepčních látek neposkytuje aromatizaci, kromě toho je kondom vyroben ve standardní formě a barvě.

Velikost Dypex Plesemax

Druhý znak kondomů s výbuchem a žebry z dyerexu je jejich zvýšená velikost. Jak víte, standardní délka nejoblíbenějších možností je 18 cm. V tomto produktu se délka zvýší na 20 cm, což umožňuje používat výrobek mužům s určitými rozměry.

Důležité! Výběr bariérové ​​antikoncepce je nutné věnovat pozornost délce produktu - to zajistí maximální pohodlí během pohlavního styku.

 Jiné rozměry jsou stejné jako nejčastější antikoncepci:

  • šířka - 52 mm;
  • Tloušťka - 0,06 mm.

Kondomy Dypex s výbuchy

Vzhledem k velké úlevy bude struktura a tloušťka hustá, ale to neznamená, že sexuální pohlavní styk přinese nepohodlí. Durex s výbuchy a žebry vyrobené pomocí snadno na technologii. Podle ní je kondom snadno nosit, při zachování anatomické formy genitálního orgánu.

Složení Dusure PleasureMax

Tato antikoncepce britského původu patří k ochraně prémiové třídy, která dokazuje výrobce v pokynech. Veškeré zboží se kontroluje elektronikou, je minimalizováno riziko rozbití. Komponenty kompozice nezpůsobují alergickou reakci, zde je obsažena:

  • Přírodní latex;
  • Silikonový gelový maziv.

Neexistuje vůně kondomů, mazivo je neutrální. Společnost je na trhu již více než 80 let, každý výrobek zastával odpovědnou kontrolu před prodejem na prodej. Podle testů jsou kondomy odolávat až 18 litrů vzduchu bez sebemenšího poškození.

Kondomy Dypex s výbuchy

Komentář! Přírodní latex, používaný při výrobě antikoncepce, se vyrábí z džusu šťávu.

Kondom je 92% sestává z latexu, zbytek je seriózy, stabilizátory a látky, které dávají latex síly a pružnosti.

Pravidla pro použití kondomů Dyusk s pyroidy

Durex PleasureMax přináší požadovaný účinek antikoncepce pouze za podmínky správného použití kondomů. Je známo, že opakování stejného produktu je zakázáno - Po sexuálním činu musí být výrobek zlikvidován. Základní pravidla pro použití Durex Pleasuremax:

  1. Otevřete balíček, dříve přesvědčeni o jeho integritě: krabice by nemělo být opuštěno nebo roztrháno, film by měl být také pevný.
  2. Otevřete individuální balení s kondomem bez použití ostrých předmětů. Dost na to, aby porušil balení rukama.
  3. Svorka pro spermie mezi indexem a palcem, uvolňující vzduch z něj.
  4. Postupně položte kondom na vzrušený sexuální varhany, pečlivě a přesně distribuovat produkt penisem.
  5. Zkontrolujte, zda antikoncepce na základně člena pevně sedí.
  6. Produkt zlikvidujte po sexuálním styku, tahání člen z pochvy.

Kondomy Dypex s výbuchy

Kondomy Durex žebrovaný s výbuchem bude mít maximální příjemné pocity dvou partnerů. Dodržování základních pravidel pro ukládání antikoncepce.

Skladovatelnost

Kondomy Durex PleasureMax mají standard pro všechny produkty od Dareex Dobrý život. Je to 3 roky. Termín je indikován výrobcem na hlavním kartonovém balení, stejně jako na jednotlivém obalu každé antikoncepce. Durex PleasureMax se vyrábí v balení, což je obtížné upozornit na pult nebo přehlídku lékárny:

  • Krabice je vyrobena v jasných barvách - oranžová, fialová a růžová;
  • V horní části centra je nápis "milostný sex", po kterém je označen název výrobce;
  • Níže je nápis "PleasureMax", a pak objasnění, které kondomy jsou uvnitř;
  • V dolní lince je uveden počet produktů.

Kondomy Dypex s výbuchy

Uvnitř každé antikoncepce je zabaleno v balení růžové fólie na jedné straně a stříbro - na druhé straně.

Cena v lékárnách na Durex Pleasuremax

Náklady na kondomy Dypex žebrované s body závisí na místě prodeje, stejně jako počet kusů v balení. Průměrná cena kategorie bude taková:

  • Balení 3 kusů je od 200 rublů;
  • Od 12 kusů - od 750 rublů.

Pokud se antikoncepce spustila do sprchy, můžete ušetřit finance a získat velký balíček - je to výhodnější než balení 3 kusy. Pokud je pár ve fázi experimentů při hledání "jejich" kondomů, je lepší koupit malé balení.

Závěr

Durex PleasureMax kondomy jsou ideální pro ty páry, které hledají nové pocity v sexu. Žebrovaná konstrukce v kombinaci s tečkami činí povrchový hustý, poskytuje dobré přizpůsobení genderovému členu. Stimulace obou sexuálních partnerů přispěje k tomu, že PleasureMax se stane integrovaným atributem sexu.

Dívky o Durexu Pleasuremax

Voronov Zhanna Maksimovna, 29 let, g. Murmansk
Moje tělo nepřijímá perorální antikoncepci, spirály, náplasti a jiné typy ochrany proti nechtěnému těhotenství. Proto používám kondomy ze společnosti "Durex". Po dlouhou dobu jsem měl velký počet odrůd, ale můj manžel a já jsem se nezastavil na možnost Pleasuremax. Tento typ kondomů se nám líbí nejvíce - to pomáhá navíc stimulovat dva partnery, což dělá sex nezapomenutelný.
Nikolaev Elena Ivanovna, 35 let, G. Tula
Po přečtení recenze kondomů s potrubímmi a žebrami z "Durex", můj manžel a já jsme si vybrali. Dříve používán pouze odděleně s body nebo žebrované možnosti, ale tento druh překročil všechna očekávání. Mnoho dívek říká, že úleva se necítí, ale řeknu opak - texturu je velmi cítil, že přináší nezapomenutelné dojmy.