Kondomy v čase

Mezi levné, ale spolehlivé prostředky ochrany proti těhotenství a StD přidělí kondomy včas. Vyrábí se na moderním vybavení s ověřením kvality v několika krocích. Ruský trh představuje celou produktovou řadu odpovídající domácímu GOST.

Kondomy v čase

Struktura

Kondomy v čase - rozpočtová bariéra antikoncepce, vyrobená v Thajsku. Společnost v návodu k použití ukazuje, že výrobek je vyroben z přírodního latexu a pokrytý speciálním hypoalergenovým mazivem. Jihovýchodní Asie - oblast, kde v průmyslovém měřítku se Gvei pěstuje - stromy, které poskytují suroviny pro latexu. Nemůžete pochybovat o přirozeném složení antikoncepce v čase.

Charakteristika kondomů

Výrobce společnosti nabízí několik typů kondomů intimních s pohonem. V balení jsou 3 jednotky zboží v individuální hermetické obálky a pokyny použití. V čase je spolehlivým prostředkem antikoncepce, jejichž integrita a síla jsou kontrolována na speciálním zařízení. V závislosti na jejich přání může kupující získat kondomy:

  • klasický;
  • Ultra tenký;
  • zvýšená velikost;
  • ochucený;
  • s body;
  • žebrovaný.

Classic nemají další texturu na vnější straně, ne ochucená, vyrobená z latexového tlustého 0,07 mm. Ultra-tenká jemná včas je vyrobena z nejlepšího latexu pro větší citlivost. Velikost XXL je vhodná pro ty, kteří nemají rádi bariéry. Aromatizované kondomy jsou také vyrobeny pro smyslný milenec potěšení.

Kondomy v čase

Chcete-li vytvořit intimní vztah ještě jasnější a nasycený, můžete vyzkoušet antikoncepci v čase s tečkami nebo žebrovaným povrchem. V každém případě bude stupeň ochrany proti neplánovanému těhotenství a pohlavně přenosné infekce vysoké.

Velikost

Výrobce nabízí 3 velikosti kondomů v čase:

  • Classic - má jmenovité parametry: délka - 18 cm, šířka - 5,2 cm, tloušťka stěny - 0, 07 mm;
  • Ultrathin - jemné v čase kondomy: tloušťka stěny - 0, 05 mm;
  • Výrobek s okrajem XXL - má jiné rozměry: délka - 18 + 2 cm, šířka - 5,4 cm, tloušťka - stěny 0, 07 mm.

Tyto rozměry odpovídají těm, které jsou uvedeny v ruském hostu pod čísly 4645-81.

Podmínky použití

V pokynech pro použití kondomů v čase je jasně uvedeno, kontrola trvanlivosti a vizuálně vyhodnocovat integritu výrobku před použitím. Výrobce upozorňuje na možnou alergickou reakci těla, protože produkt je plně vyroben z přírodního latexu.

Kondomy v čase

Pro ochranu před těhotenstvím a StD, aby byl nejspolehlivější a pocit jasný a nezapomenutelný, je nutné řádně používat kondomy intimní. Fungalized balení se narodí a odstraní produkt. Pokud jsou na rukou a dalších částech těla dekorace s hroty nebo jinými vyčnívajícími částmi, sledují, že nenarušují integritu kondomu.

Důležité! Nosit produkt pouze na vzrušený sexuální termín, pečlivě vykazovat kondom k základně, po uvolnění vzduchu z něj.

Takže pravděpodobnost prasknutí bude minimalizována. Po pohlavním styku je kondom také odstraněn ve stavu excitace a využití. Nelze umýt použitý výrobek v záchodě. Pro spolehlivou ochranu proti ZPP se kondom nosí kontakt se sexuálním partnerem.

Nelze použít kondomy v čase s alergiemi na latexu, se zřejmým podrážděním penisu nebo podobného stavu pochvy ženy. Výrobce nedoporučuje používat další maziva, aby se snížily ochranné vlastnosti antikoncepce.

Skladovatelnost

Kondomy v čase jsou vhodné po dobu 5 let od data výroby. Skladujte produkty při teplotách od 0 do + 25 ° C od slunečního světla, ostrých a řezných předmětů. Produkty se znovu nepoužívají.

Cena do kondomů v čase

Tyto produkty odkazují na jednu z nejvíce rozpočtových linií bariéry antikoncepce. Balení 3 kusů stojí 77-86 rublů. Můžete si zakoupit produkty v lékárně nebo supermarketu.

Závěr

Kondomy v čase - levný analog jiných litrů antikoncepce. Liší se vysokou spolehlivost a přirozenou kompozici, stejně jako široký rozsah jmen v rozsahu. Podle hodnocení zákazníků má průměrný stupeň hodnocení, rovný 3 body od 5. Na ruském trhu je zboží málo známé s ohledem na pasivní reklamní kampaň, i když již našel jeho stabilní kupující.

Recenze kondomů v čase

Morgunova Svetlana Ivanovna, 32 let, G. Bryansk
Bohužel pro fyziologické důvody nemohu používat hormonální antikoncepci. Proto se můj manžel rozhodl použít bariéru a aplikovat metodu kalendáře antikoncepce. Až do posledních 3 let nás nenechali. Tak, kondomy v čase, recenze, o kterých jsem nečetl, padli do očí v obchodě. Vždy užívejte klasické možnosti bez žeber, příchutě a tak dále. Pokud jde o spolehlivost, vše je dobré, nedošlo k porušení a poškození, ale pocit je také mazán. Antikoncepční dub, malý mazivo, ani já, ani můj manžel se přiblížil k této možnosti. Po dvou použitých kusech byl balení hozen a koupil ostatní.
Ivanov Grigory Petrovich, 40 let, g. Moskva
Manželka měla vždy problémy s mazivem. Proto vždy získali hypoalergenní maziva. V případě kondomů, v čase byl přijat podobně, takže žádné nepohodlí, jak oni psát na recenzích, nebyl. Zvažte tuto rozpočet verzi antikoncepce není špatná, protože během jeho použití nebyla žádná vyšší moc. Žena si také stěžovala na nepohodlí a nepohodlí. Můžu dát 5 bodů na výrobce.