Kondomy dyerex xxl

Kondomy DyereX XXL je prostředek bariéry antikoncepce zvýšené velikosti. Poskytují maximální pohodlí těm, kteří to potřebují. Rozměry, kompozice, funkce DUREX XXL - vše se provádí, aby byla zajištěna úplná bezpečnost, když máte sex, aniž byste zažili případné nepříjemnosti.

Charakteristika kondomů Dyepox XXL

Společnost "DREKS" začala vydávat kondomy v roce 1929. Přibližně 25% světové produkce bariérových antikoncepce spadá na podíl "Durex". Trilion produktů, které jdou na prodej v 160 zemích, vyrábí ročně.

Durex se stal prvním použitím maziva (mazání) při výrobě kondomů. Byli první, kdo vymyslel antikoncepci s anatomickou formou. To znamená, že co nejvíce zobrazuje tvar postaveného penisu.

Durex XXL - prakticky inovativní společnost. Díky propuštění antikoncepce s rozšířeným dlouhým, všichni muži se objevili příležitost mít sex nejen pohodlný, ale také zcela bezpečný.

Kondomy DyereX XXL

Jaká velikost barvech xxl

Rozměry DUEX XXL se vyznačují nejen zvýšeným dlouhým, ale také větší šířkou ve srovnání s klasickými antikoncepčními látkami. Jejich délka je 220 mm, šířka - 56 mm. Současně je délka klasických kondomů 180 mm a šířka - 52 mm.

Vzhledem k tenké stěně 0,08 mm jsou přirozené pocity zachovány při sexu.

Struktura

Dypex XXL se skládá z přírodního latexu - GEVE ROSTENS JUIS. Pokryté mazáním produktu gelu. Díky přítomnosti takového povlaku se kondom snadno nosí.

Přírodní latex v kompozici minimalizuje možnost alergických reakcí u muže i ženy. Partneři si mohou plně relaxovat a nemusíte starat o vzhled svědění, zarudnutí, jiných nepříjemných pocitů během pohlaví.

Společnost zaručuje bezpečnost svých výrobků v důsledku důkladné kontroly ve všech fázích výroby.

Podmínky použití kondomů DUREX XXL

Kondom se nosí na postaveném penisu člověka během pre-pohlazení. Když sexuální kontakt by měl být antikoncepce již na partnerovi.

Kondomy DyereX XXL

Algoritmus:

  1. Jeden z partnerů tlačí balení z bočního okraje. Udělej to opatrně a pomalu, aby nedošlo k poškození výrobku ostrým předmětem, hřebíky.
  2. Po antikoncepci se dostal z balení, zkontrolujte, ve kterém směru se otočí. Musí být otočeno ven, to je uvnitř.
  3. Dále stiskněte "bradavku" na konci produktu, abyste se zbavili nadměrného vzduchu.
  4. Po těchto fázích je Durex XXL v rozpacích. Drží bradavku, položte produkt na hlavu penisu a rozložte ji podél délky penisu jinou rukou.

Pokud se začne oblévat během pohlavního styku, je nutné jej okamžitě nasadit. Pokud bude antikoncepce spadat, mělo by být odstraněno a dát na nový. Vzhledem ke zvýšené délce soumraku XXL je pravděpodobnost pádu minimální. Rozumné antikoncepce musí být použity pouze pro ty, kteří to potřebují. Koneckonců by kondom měl pevně zapadnout do penisu.

Pokud mají partneři touhu používat další mazivo, doporučuje se koupit produkty na stejnou značku jako kondom. Například mazivo Durex Play je naprosto bezpečný pro použití s ​​DUREX XXL. To nelze říci o mazivech na bázi oleje (vazelíně). Poškozují strukturu výrobku, čímž se zvyšuje pravděpodobnost nechtěného těhotenství a přenos infekcí sexuálním.

Důležité! Před použitím kondomu musíte přečíst pokyny na obalu.

Mladí lidé bohužel často zanedbávají výše uvedené pravidla. Někdy z vzrušení, někdy jen z lenost a neochota přečtěte pokyny. Ale pouze pokud partneři dělají vše v pořádku, Durex XXL bude schopen efektivně chránit oba partnery.

Skladovatelnost

Doba použitelnosti Durex XXL, stejně jako další latexové kondomy, je 5 let. Ale podléhá správnému skladování:

  • v uzavřeném obalu;
  • bez expozice přímému slunečnímu světlu;
  • při teplotě místnosti od 0 ° C do 25 ° C.

Pokud je doba použitelnosti kondomů u konce, neznamená to, že je to 100% zkažené. Doba použitelnosti je období, během kterého byl produkt testován na bezpečnost a výkon jeho funkcí. Do 5 let, Durex garantuje účinnost svého produktu. Proto použijte Durex XXL po tomto období, ale na vlastní nebezpečí. Nedoporučujeme.

Pozornost! Pro garanci maximální bezpečnosti během pohlaví, sexuální partneři musí před použitím zkontrolovat životnost trvanlivosti DUREX XXL.

Kondomy DyereX XXL

Cena dyakex xxl

Náklady na DUREX XXL kolísá v závislosti na množství produktů v balení. Je poněkud odlišná v různých lékárnách. Jsou zde balíčky pro 3 a 12 kusů.

Průměrná cena balení 3 kusů je 197 rublů, z 12 kusů - 499 rublů.

Recenze O Dyspex XXL

Borisenko Peter Anatolyevich, 33 let, G. Ufa
Používá se při prvních dysurech cl, zdálo se to. V lékárně CHL, rozhodl jsem se zkusit. Dokonale fit, velký, neočekávejte. Teď si vždy koupit.
Romanyuk Oleg Viktorovich, 25 let, g. Orel
Durex XXL - Moje oblíbené kondomy. Nikde se netahují. Již 50krát, pravděpodobně. Hovořil pouze jednou během rychlého pohlaví. Další plus je dostatečné množství mazání a žádný zápach gumy. Takže jsem spokojen.
Vinnichenko Alena Romanovna, 35 let, g. Moskva
Můj manžel měl vždy problémy s výběrem kondomu. Stalo se tak, že povaha v tomto ohledu nebyla dodána. Kondom Dypex XXL ve skutečnosti uložil. Přišel skvěle, sedí dobře, nikde není komprimovat. Manžel spokojen.

Závěr

Kondomy DYSEX XXL - optimální řešení pro muže, jehož sexuální člen má velikost většího průměru. Tato antikoncepce umožňuje zapojit se do bezpečného pohlaví, chrání před infekčními chorobami a zabránit nežádoucímu těhotenství. Snadné použití, uchování přirozených pocitů a zabezpečení - to je důvod, proč by měl být použit Durex XXL.