Nejvíce neobvyklé kondomy

Kondomy luxuPrvní kondomy se objevily ve starověku, Když muži používali močový měchýř zvířat nebo lněné obvazu. A teprve v polovině 19. století se objevily první analogy moderního kondomu.

Hlavním úkolem neobvyklých kondomů je vytvořit různé pohlavní pohlavní styk, vytvářet a dodávat nové pocity v tom, že je to dlouho.

Existuje široká škála kaučukových antikoncepce, o kterém si nemůžete dokonce představit. No, pojďme se seznámit.

Nejoriginálnější balení konders

Balení dělá úsměv a získat pozitivní emoce před prvním sexem.

Světové značky na kondomech. Někdy, často a nemůžete hádat, jaký je jemný význam pořízen slogany společností, v žádném případě související s pohlavím a antikoncepci, pokud je dáte na labelu kondomu.

  • Mcdonalds - jsem to lovin
  • Nike prostě to udělej
  • Xbox - Je dobré hrát spolu

"Hvězdné války". Italský návrhář produkuje zajímavé balení pro hezké. Jedním z nejoblíbenějších je "Star Wars".

"Světové darebáci". WPTT kondomy uvolňuje antikoncepci s obrázky na balení nejnepříjemnější osobnosti: Hitler, Hussein a T.D. Hlavní slogan datové linie antikoncepce je: "Nenechte porodit diktátor".

Kung Fu Sutra. Kombinace na balení Kamasutra a technik Kung Fu

Japonské kondomy v konzerváchAsijský přístup. Japonci, jak víte, patří mezi nejznámější lidé. Asijský přístup k nám, Evropané nerozumí: prodávají b.W. Dámské kalhotky, kondomy v plechovkách, ve formě chip-chops a t.D. To také stojí za zmínku kondomů v obalu Ahoj Kitty.

Kazeta pro film. Podle našeho názoru, nejzajímavější balení vytvořené Qianfei. Antikoncepci jsou fotoaparádou, která byla umístěna v kazetě pro film. Tento projekt bohužel nebyl nikdy zahájen.

Tetris. Největší balíček herních kontraceptiv je vyroben ve formě tetris a zahrnuje rozmanité z různých kondomů: žebrovaný, hladký a t.D.

Kulaté a zajímavé obaly. Antikoncepci značky "jeden" mají na obálce širokou škálu skutečných snímků. Kromě toho je tvar obalu kulatý, který je nepochybně odlišný a způsobuje zájem od kupujícího.

Nejvíce neobvyklé možnosti kondomu

Vynález bodu a žebrovaných antikoncepce dělal antikoncepce. Navzdory skutečnosti, že vliv je zcela kontroverzní, poptávka po takovém kondomu byla velmi vysoká. Dosavím, obchodníci vynalezli mnoho možností prevence, z nichž nejvíce neobvyklé jsou níže.

Kondomie

Kondom s měřením značeníNa internetu můžete často vidět kondomové linky mezi neobvyklými kondomy. Ale kdekoli lze zakoupit - a není znám.

Muži mají tendenci přehánět velikost jejich důstojnosti před dívkami, přítomný kondomový kondomový kondometrický dá všechno na svém místě.

Na základě logiky, takže tento kondom se neroztrhne, měl by být vyroben z polyuretanových nebo syntetických pryskyřic a ne z běžného latexu.

Kondomy s knírkem

Kondomy luxuK dnešnímu dni, podobné produkty získávají rostoucí a více popularitě. Takové kondomy si můžete zakoupit pouze v internetových obchodech a sexuálních obchodech. Ty nejsi žebra a žáci, je to zcela jiná liga.

Jeden z nejčastějších Kondomy s impnisem je značka luxe (Polsko), Sitabella. Externě, kondom je neobvyklý, a někdy i úžasný. Silný "knír" jasných barev a různých forem může ublížit nebo naopak, způsobit smích. Ale sex s takovými neobvyklými kondomy, soudě podle recenze, není dost špatné. Zvláštní pozornost je věnována jménům těchto produktů: Červený Kamikaze, křičí banán, ovládání shot a t.D- Zvuky zajímavé a neobvyklé.

Kondomy s míčky

Další neobvyklou možností gumy s další stimulací. Sitabella kondomy s elastickými kuličkami mají délku nohy a míč asi 1,5 cm.

Zářící kondomy

Zářící kondomy - další neobvyklý způsob, jak diverzifikovat sexuální vztahy. Existují dva hlavní rozdíly zářící od běžné gumové antikoncepce:

  1. Kondom musí "nabíjet" světelným proudem. Chcete-li to provést, stačí dát do okruhu v průhledném balení na světlo asi 5-10 minut a pak začněte "pracovat".
  2. Zářící kondomy jsou asi 3krát tlustší než obyčejné.

Světelné stavy modely: Contex zářící, Amor Neon, Sluneční světlo, Love Světlo. Mají také významné nevýhody. O tom v následujícím článku: Zářící kondomy.

Kondo svítí ve tmě

Kondomy s chutí whisky

McCondom - pocházejí ze Skotska, ale jak jinak takové kondomy. Všichni jsme zvyklí na jahodové a banánové chutě, ale takové!

Hračky kondomy

Možná nejvíce neobvyklé kondomy, které lze použít, ale nepravděpodobné. Na špičce antikoncepční (penis hlavy) může být velmi neobvyklý detail: ruka, obličej, bump a t.D.