Původní kondomy: hodnocení s fotkami

Antikoncepční trh je naplněn různými výrobky pro každou chuť a barvu. Kondomy se liší ve speciální rozmanitosti. Vyčnívají se proti sobě s barvou, úlevou, tryskami a originálním balením. Neobvyklé kondomy nejen chrání před nechtěným těhotenstvím, ale také pomáhají diverzifikovat intimní život.

Nejdražší kondomy na světě

K dispozici je kategorie kondomů určených pro elitní vrstvy společnosti. Ne každý průměrný obyvatel země, kterou jsou k dispozici. Nejdražší seznam obsahuje následující kopie:

  1. Louis Vuitton. Francouzská značka je známá pro výrobu elegantních doplňků, věcí a bot. Ne tak dávno, bariérové ​​prostředky antikoncepce v obalu značky byly přijaty. Jejich cena je 68 dolarů.
  2. Bravo. Mark je seznam vůdců amerického trhu antikoncepce. Cena za balíček latexových produktů je $ 32.
  3. Okamoto. Japonské výrobní kondomy jsou považovány za nejkrásnější. Během blízkosti nesnižují citlivost pocitů. Cena za balíček se liší od 4,95 na 28,95 dolarů.
  4. Elita durex. Tato volba je určena pro milovníky přírodních pocitů. Je vyroben z vysoce kvalitního latexu vysoké pevnosti. Náklady na produkt dosahuje 40 dolarů za balíček.
  5. Trojan Elexa. Antikoncepce je propuštěna do masy slavné americké značky. Cena balíčku 12 kondomů je $ 12.
  6. Program. Koupit strana z módního domu ve volném prodeji je nemožné. Je získána rezervací. Náklady na krabici 12 kusů je 279 dolarů.

Původní kondomy: Hodnocení s fotkami

Důležité! Nejdražší antikoncepce jsou zakoupeny ve specializovaných prodejnách.

Nejvíce neobvyklé kondomy

Původní kondomy: Hodnocení s fotkami

Kondomy s knírkem a reliéfním povrchem jsou daleko od nejvíce originálů. Můžete najít opravdu neobvyklé možnosti, a to jak ve vzhledu a funkčnosti. Mezi nimi se rozlišují:

  1. Hudební antikoncepce. Je postaven v pohybu pohybu. Reaguje na progresivní frikty. Při změně hodin se mění složení. Jediná nevýhoda je nízká kvalita zvuku.
  2. Zářící kondomy. Neobvyklý účinek je způsoben obsahem fosforu v mazání. Před použitím je nutné nabíjet, držet ve světle na minutu. Výrazná funkce je zesílená stěna antikoncepce.
  3. Kondom s vládcem. Tato volba je vhodná pro muže se smyslem pro humor. Stav je vyroben z průhledného latexu, který ukazuje měřicí měřítko. Úsměv způsobuje dokonce i fotografii kondomu. Jeho funkčnost je však omezená, protože výsledek měření je zkreslený v důsledku vlastností materiálu.
  4. Tekutý kondom. Považovaný za high-tech německý vývoj. Je nastříká na sexuální orgán ve formě aerosolu. Po pohlavním styku odstraňuje film z genitálního orgánu. Minuse zahrnují dlouhodobé zmrazené.
  5. Podmínky Glyde pro vegany. Jejich výrazná funkce - černá. Jejich mazání zahrnuje locant.
  6. Halo jezdec. Neobvyklé produkty je, že jsou určeny pro homosexuály. Obrázky zobrazeny obrázky netradičních sexuálních aktů.
  7. Kamasutra Kamasutra. Na prodej jsou prezentovány ve velkém balení 64 kusů. Každý kondom má snímky pózy z knihy lásky.
  8. Intimy etická láska. Jejich prvkem je ekologická kompozice. Latexové výrobky jsou určeny pro chrániče přírodních zdrojů. Země výroby výrobků - Francie.
  9. Latexové produkty MyFace. Pod objednávkou. Jsou zobrazeny fotky majitele a vtipného nápisu.

Původní kondomy: Hodnocení s fotkami

Komentář! Nejvíce neobvyklé možnosti produkují asijské země. Ale někdy jde na úkor kvality výrobku.

Kondomy s nejoriginálnějším balením

Někteří výrobci bariérové ​​antikoncepce znamená zaměřit se na originalitu obalu. Ve vzhledu není tak snadné hádat, co uvnitř. To je relevantní pro shoe lidé, kteří se bojí náhodně opustit antikoncepci v prominentním místě. Mezi nejvíce neobvyklé kopie zahrnují:

  1. Kondomy halo. Světově proslulá značka vydala zmatek s nekvalitní vzhled. Každý z nich má neobvyklý tematický design. Například, můžete najít krabici ve formě fotbalového míče.
  2. XS smajlík tvář. Na první pohled se produkt podobá lízátko s obrázkem usmívající se malého muže. Ale pod obalem není cukroví, ale trvanlivé latexové antikoncepce.
  3. Qianfei. Externě, krabička s kondomy se snadno zaměňují s kazetou pro film. Latexové produkty provádějí v něm jednotlivé rámečky.
  4. Mccondom. Tato variace byla vynalezena ve Skotsku. Na jasně červeném rámečku líčil láhev whisky. Ale to není hlavní věc. Antikoncepci má chuť známého alkoholického nápoje.
  5. Zajistit si Hello Kitty. Externě se podobají dětskýmu řetězci s roztomilou kočkou. Země výroby - Japonsko.
  6. Kondomy "hrát". Pole se podobá herní konzole. Kondomy uvnitř krabice Proveďte roli vyměnitelných kazet.
  7. Japonské kondomy s prognózou.
  8. Kondomy "Star Wars". Dostal jejich distribuci kvůli italské designér. Užívají si speciální poptávky mezi fanoušky filmu stejného jména.
  9. Hračky kondomy. Výrazný rys neobvyklých kondes je považováno za hračky figurky v oblasti hlavy. To nejen vytváří veselou atmosféru, ale také produkuje další stimulaci.

Původní kondomy: Hodnocení s fotkami

Pozornost! Koupit neobvyklé kondomy v sexu nebo specializovaném internetovém obchodě.

Závěr

Neobvyklé kondomy přinášejí různé v každodenním životě. Někteří z nich způsobují smích, jiní - pomozte další potěšení v posteli. Mezi méně důležité výhody patří vysoce kvalitní produkty.