Vše o kondomech vizit

Vše o kondomech vizit

Dosud společnost produkuje dost Kondomy, jejich nuance a výhody. Podle spotřebitelů můžete pochopit, co se jim líbí v těchto kondomech nízkou cenu, stejně jako obrovský výběr kvalitních a jedinečných možností.

Vizit je jedním z populárních značek kondomů. Tento výrobek je vyroben v Německu. Všechny výrobky vyrobené elektronikou jsou testovány a zaručuje vynikající účinnost.

Návštěva výrobce do roku 2010 Byla tam společnost Condomi Erfurt Production GmbH, Ale A Na konci roku 2010 Výrobce se změnil - CPR Produktions und Vertrieds GMDH. Dosud společnost produkuje dostatečný počet kondomů, které mají jejich nuance a přínosy. Podle spotřebitelů můžete pochopit, co se jim líbí v těchto kondomech nízkou cenu, stejně jako obrovský výběr kvalitních a jedinečných možností. Je důležité věnovat pozornost hlavním typům moderních produktů.

Klasická série

Vše o kondomech vizit

Navštívit barvu

Kondomy jsou k dispozici s různými aromy: Jahoda, máta, banán. V závislosti na aroma antikoncepci mají všechny druhy barev (žlutá, modrá, červená). Tato volba kondom je určena především pro orální sex. Produkt je vytvořen pouze z přírodního latexu se silikonovým ochuceným mazivem. Velikosti: délka 18 cm., Šířka 5,2 cm., Tloušťka je 0,06 mm.

Vše o kondomech vizit

Vizit Classic

Klasický pohled na kondom z přírodního latexu, bez zápachu, má hladký povrch, silikonový mazivo. Tato volba je ideální pro jakýkoliv typ sexu, navíc tento typ antikoncepce se používá pro ultrazvukový výzkum.

Vše o kondomech vizit

Vizit tečkovaný

Kondomy s bodovou strukturou jsou speciálně vytvořeny pro nové, neuvěřitelné pocity, další stimulaci. Tyto prostředky ochrany necítí.

Vše o kondomech vizit

Velký

Kondomy zvýšené velikosti, taková jedinečná řada výrobků se uvolňují speciálně pro muže, kteří nejsou vhodný pro standardní kondomy. Antikoncepci mají hladký povrch. Délka - 19 cm., a šířka - 5,4 cm.

Vše o kondomech vizit

Vizit žebrovaný

Povrch produktu je žebrovaný, s kroužky, stimulují ženské orgány a přinášejí jasné barvy do intimního života partnerů. Latexové kondomy, s opravdovou mazáním.

Vše o kondomech vizit

Kondom série Navštivte Hi-Tech

VIZIT HI-TECH COMFORT S velkým šířkou ve srovnání se standardními možnostmi. V blízkosti základních kondomů jsou příliš mnoho, zajišťuje spolehlivost a záruku, že během styku nebude produkt létat.

Vše o kondomech vizit

Vizit Hi-tech erekce

Tato možnost kondomů s unikátním mazivem (přispívá k rozšíření krevních cév) v důsledku čehož citlivost se několikrát zvyšuje.

Vše o kondomech vizit

VIZIT HI-TECH SENSITIV

Hladká volba kondomů, dokonale opakujících obrysy mužského genitálního orgánu. Tento typ kondomu je populární u těch mladých lidí, kteří nejsou velmi spokojeni s velikostí člena. Vzhledem k tomu, že výrobek má spolehlivou fixaci, není sklouzne, nelétá, čímž se připojí důvěru ve vlastní síly a krásu pro každého člověka.

Vše o kondomech vizit

VIZIT HI-TECH 30% DELÝ

Kondomy mají zcela hladký povrch, hlavní výhody produktu - nepřítomnost outsiderů, silikonové mazání, přidávání anestetikum, což pomáhá rozšířit pohlavní styk. Výrobce tvrdí, že v důsledku použití této antikoncepce se doba trvání intimních vztahů zvyšuje přibližně o 30%.

Vše o kondomech vizit

Vizit Hi-Tech Ultra Light

Tento typ kondomů je charakterizován řadou pozitivních vlastností, které zahrnují tenčí stěny. Tyto produkty jsou ideální pro ty lidi, kteří hodnotí citlivost a přirozenost.

Vše o kondomech vizit

Existují některé populární kondomy - Nano-Tech Series. Tento typ výrobku je vyroben z vysoce kvalitního polyuretanu, proto má vysoké náklady. Mezi hlavní výhody tohoto produktu lze zaznamenat: hypoalergenicita - vysoký stupeň pevnosti - ultra tenké stěny. Délka takového kondomu bude 19 cm.

Vše o kondomech vizit

Kromě standardních návrhů jsou v rámci značky vydávány tyto stejně populární možnosti: Potěšení s kroužky, výbuchy, obrys anatomický tvar. Zjistěte si přesné náklady na výrobky na internetu nebo při pohledu na lékárnu. Nejdůležitější je, ve vynikající kvalitě a spolehlivosti výrobků, nemůžete pochybovat.

Vše o kondomech vizit

Popularita kvalitních a spolehlivých značek kondomů návštěv

Kondomy návštěv značky jsou každoročně ve velké poptávce v Rusku prodáváme více 20 milionů Vysoce kvalitní produkty tohoto výrobce, poptávka neustále roste, přibližně 15% za rok. Se standardní tloušťkou 0,06 mm, antikoncepce se vyznačují vysokou pevností, bezpečností. Veškeré zboží je vyráběno v Německu, což znamená, že kvalita je zajištěna vhodným.

Vizit - to je klasika v dobrém smyslu slova. Současně se vládce udržuje s časy, poskytuje dotazy, jako jsou mladí lidé, kteří chtějí zažít nejjasnější a neuvěřitelné pocity a lidi z více generování dospělých, preferují důvěru a pohodlí. Existuje několik hlavních důvodů pro získání kondomů tohoto výrobce.

jeden. Classic je vhodný pro lidi, kteří si váží přirozenost.

2. Sibber je oblíbený u těch, kteří chtějí zažít nové úrovně vysoké citlivosti.

3. Barva je vhodná pro ty, kteří si nedokážou představit intimní život s partnerem bez romantiky.

Vše o kondomech vizit

Stylové, jasné a nezapomenutelné balení těchto antikoncepce přitahuje pozornost, ruku a táhne se koupit tento produkt. O 90% Rusové se aktivně zeptají kondomy osvědčené značky v lékárnách. Za prvé, zde najdete širokou škálu bezpečných a unikátních produktů, ve spolehlivosti, z nichž nemůžete pochybovat. Stálí kupující oceňují kondomy pro takové výhody: vysoce kvalitní, snadné použití, žádný cizí chemický zápach.

Můžete si koupit kondom hodný základní výhody a pozitivní charakteristiky dnes v lékárně přibližně Pro 155 rublů. Moderní a jedinečné kondomy si zaslouží zvláštní pozornost díky široké škále úžasných kondomů, které mohou nejen bezpečným sexuálním aktem, ale také dát nové, světlé emoce od intimní blízkosti s partnerem.

Vše o kondomech vizit

Každý z předložených možností prokázaných prostředků spolehlivé ochrany má své vlastní vlastnosti, to již bylo přesvědčeno spotřebiteli. Vyberou kondomy tohoto výrobce z řady důvodů: zvýšená síla výrobku, spolehlivost v aplikaci. Životnost návštěv kondomů - 5 let, Před použitím musíte věnovat pozornost balení, abyste se ujistili, že výrobky v současné době nejsou po splatnosti. S kondomy populární značky každá osoba bude moci získat maximální potěšení z blízkostí partnerovi.