Samoskytavé kondomy: účely použití

Kondom s vlastním obvazem

Jedním z hlavních nevýhod tradičního kondomu je dlouhý proces dávkování. Muži musí extrahovat "gumičko" s balením, najít pravou stranu a teprve pak nosit. V průměru trvá 30-40 sekund. Inventor z Jižní Afriky Villem Van Rensuburg radikálně řešil problém - Sacriforming kondomy vyvinuté ho jsou připraveny na 3-4 sekund a v určité dovednosti - za 1-2 sekund.

Ve všech základních parametrech se samo-dotýká kondom neliší od standardu: vyrobené z přírodního latexu, má plnivo a mazivo na bázi silikonového oleje. Doba použitelnosti kondomu s funkcí identity je stejná jako obvyklá - 2-5 let.

Tajemství spočívá ve zvláštním obalu, který je v procesu kořisti uprostřed, pak je produkt oblečený dvěma plastovými polovinami balení se speciálními háčky. Okamžitě pochopit, že princip práce vlastního úkolu kondom je obtížné, takže vám doporučujeme podívat se na fotografii. Po přečtení pokynů okamžitě pochopíte, jak používat. V některých provedeních jsou plastové vložky nahrazeny gumičkou, ale není zásadně.
Fotografie z sofistikovaného kondomu
Vzhledem k levným komponentám ceny samoobslužných kondomů jako tradiční, rozdíl v ceně pouze 1 cent.

Myšlenka vytvořit sebe-vkusný kondom vznikl v Villem van Rensuburgu poté, co se seznámil s výsledky výzkumu, podle kterého 30% mužů odmítá kondomy pouze kvůli dlouhému přípravě.

Existují i ​​jiné problémy, například ve spěchu, člověk nemusí dát kondom nosit, který sníží ochrannou funkci. Stvořitel doufá, že jeho vynález zvýší popularitu kondomů obecně.
Kontext van tach
Zatím, na ruském trhu, samo dotýká kondomy jsou reprezentovány pouze jedním výrobcem - CONTEX pod značkou jedné touch (jeden dotek). Produkt si můžete zakoupit v některých lékárnách nebo speciálních obchodech. Kromě klasiky v sortimentu jsou možnosti s výbuchy a prsteny.

Výrobce zajišťuje, že díky Conttexu Jeden dotek, člověk najde další důvěru. Samozřejmě, že se spoléhá pouze na reklamní slogan, nestojí za to, ale alespoň jednou zkuste vlastní úkol.