Fondy pro intimní hygienu

Fondy pro intimní hygienu

Dnes nikdo nebude překvapit jakýkoli sortiment intimní hygieny. Ne každý ví o zvláštnostech každého typu. Považujeme funkční účel nejoblíbenějších představitelů této skupiny, což pomůže navigovat při nákupu.

Aby nedošlo k narušení přirozené mikroflóry sliznic genitálních orgánů, před nákupem je lepší konzultovat s lékařem. A během nákupu pečlivě prozkoumejte pokyny a ujistěte se, že neexistují žádné látky, které mohou způsobit podráždění jako součást vybraného. Nejprve se týká alergií a vlastníků velmi citlivé kůže.

Intimní SOAP

Dokonale kopíte se nepříjemným zápachem a zvlhčuje pokožku. Takže mýdlo nutně obsahuje antiseptické přísady a bylinky extrakty. Často ve složení minerálů Mrtvého moře, které účinně uzdravují trhliny na sliznici, normalizující krevní zásobení tkanin.

Stává se, že intimní mýdlo obsahuje látky, které zabraňují vzhledu plísňových onemocnění. Takové přísady jsou populární, protože mnoho žen trpí drozdem (kandidóza). I když se můžete otěhotnět v drozu, ale je těžké nosit zdravé dítě. Anti-Grab mýdlo především pro těhotné ženy.

Některé typy intimních mýdlo jsou určeny pro ženy během kritických dnů.

Intimní gely

Přizpůsobit muže i ženy. Gely pro intimní hygienu jsou mnohem lepší tón a navlhčené sliznickou membránou genitálií než intimní mýdlo, také baktericidní vlastnosti.

Intimní gely potřebují používat po návštěvě pláže nebo bazénu. Tyto prostředky jsou vyráběny na extrakci léčivých bylin nebo olejů. Velmi populární gely s čajovým olejem - přírodní antiseptik. Olejové tóny a změkčuje pokožku, dávat po dlouhou dobu příjemné pocity čerstvosti.

Lubrikanty

Na rozdíl od gelů, maziva nemohou spláchnout. Stejně jako gely pro intimní hygienu se tyto fondy bojují s infekcemi, hojení malých ran, udržují přírodní mikroflóru. Hlavním účelem maziva - zvlhčování intimní zóny.

Jednoduše řečeno, to jsou maziva, které jsou dobře kombinovány s jakýmikoliv antikoncepčními metodami, zejména s kondomy, protože základ gelu (nutně vodný) nemá vliv na propustnost latexu. Některá maziva stimulují krevní oběh v genitáliích.

Maziva umožňují mužům udržet kontrolu nad časem pohlavního styku, aby intimní blízkost příjemnější a pomáhají vyhnout se infekčním onemocněním.

Důležité a co je základem maziva. Voda s praktickým olejem, jak je vhodná pro kondomy, je lépe promyta a opustí značky.

Intimní ubrousky

Typicky obsahují heřmánkové extrakty, kyselinu mléčnou, kalendloudu. Takové prostředky jsou vhodné pro cestování, dezinfikované, zvlhčují, zvlhčují a čistí intimní místa, chrání před zánětem.

Ubrousky impregnované změkčovacím krémem, výhodněji k použití, ale nemohou nahradit celou sprchu.

Existují kategorie lidí, kteří jsou intimní kosmetika potřebují: budoucí matky, lidé se sexuálními chorobami, ženami a muži, kteří mají potíže s sexuálním životem. Nicméně, nepoškozovat zdraví, vybrat nástroj lépe po konzultaci se specialistou.