Zalayan, svíčky z drozd: pokyny pro použití

Vaginální kandidóza nebo drozd, - nepříjemné onemocnění, které mnoho žen tvář. Dnes existuje obrovské množství drog pro léčbu kandidózy, ale ne všechny z nich účinně bojují s drozd. Žádný účinek z určité drogy nemusí nutně znamenat, že je to špatné. Možná případ v individuální reakci ženského organismu na jeho složkách.

Zalayan (Chrush svíčky) je jedním z nejoblíbenějších léků, které prokázaly jeho účinnost a má mnoho pozitivní zpětné vazby. Zvažte složení léčiva, jeho dopad a účinnost.

Popis a složení léku Zalayan

Zalayan je vaginální svíčky. Přípravek je založen na šedovlasém dusičnanu - antifungálním činidel.

Také ve složení Zalain zahrnuje suppocyr, vytepsol (tuky pevných tuků) a koloidní bezvodý oxid křemičitý. Svíčky mají oválný tvar. Slovo textura, bílá barva, vůně ne. V krabici je blistr s jedním vaginálním čípkem.

Účinek léku

Houby drozd Sertaconazol má houbový a fungicidní účinek proti houbám s kvasinkami. Vzhledem ke své chemické struktuře účinně bojuje s Candida (Milbs of Grush): Sektorová molekula obsahuje azolový kruh, který pozorná růst houby a je obtížné jej reprodukovat. Aktivní složka Zalaina také ovlivňuje propustnost buněčné membrány, která zase vede k smrti buněk houby. Lék má také vysokou antibakteriální aktivitu ve vztahu k grampozitivním bakteriím (stafylokokcal a streptokoky).

Sertacionazol se všemi jeho vysokou účinností není zahrnut do antibiotické skupiny, což je relativně bezpečné pro léčbu drozd v těhotenství nebo kojení.

Nicméně lékaři stále nedoporučují používat Zalain během těhotenství. Pokyny pro zprávy o drogách, že neexistuje dostatečný počet údajů o aplikaci Zalaina během těhotenství. Proto je možné uchýlit se k léčbě pouze v případě extrémní nutnosti, po konzultaci s lékařem, a pouze po dobu 14 týdnů. Existuje možnost, že účinné látky léčiva mohou dále vyvolat alergie v dítěti.

Proces léčby Zalayne

Před použitím léku musíte pečlivě přečíst instrukce, která říká, že přípustná denní sazba je jedna svíčka denně (s akutní formou). Výjimka - Doporučení lékaře v chronické formě onemocnění. Nezávisle zvyšovat dávkování léku nemůže.

Instrukce také hlásí kontraindikace a možné vedlejší účinky ZALAEN. V přítomnosti přecitlivělosti na některou ze složek léčiva se nedoporučuje ji aplikovat. Skupina rizik zahrnuje také lidi, kteří jsou alergičtí na imidazol.

Svíčka je zavedena do maximální hloubky pochvy Vedlejší účinky jsou pozorovány zřídka. Někdy se může vyskytnout svědění a pálení v oblasti Vagina, ale tyto příznaky jsou rychle odstraněny. Jsou typické během léčby a neměly by způsobit úzkost. Důsledky předávkování drog nejsou instalovány.

Ve většině případů trvá léčba Zalain týdně. Svíčka je zavedena do maximální hloubky pochvy v poloze lhaní. Exteriérové ​​genitálie musí být čisté. Postup je vhodné provést před odjezdem spát, když žena nemusí dostat více z postele. Během měsíční léčby není přerušeno.

Pro dosažení lepšího výsledku je nutné léčit oba partnery. Muži mohou být dopravci houby, a pokud se partnera neúčastní procesu léčby, nechráněný pohlavní styk může vést k relapsu.

Protože muži nejsou vhodné pro tuto formu léku (svíčky), mohou používat smetanu se stejnými účinnými látkami. Pokud je potřeba opakovat léčivo, je možné pokračovat v průběhu 7 dnů po dokončení první léčby.

Intimní hygienické gely Obecně lékaři doporučují opustit pohlaví během léčby, aby se zabránilo mikrookraji v pochvě a urychlit proces obnovy. Pokud žena kvůli některým důvodům neodmítne sexuální vztahy během léčby, svíčky jsou dány po sexuálním styku a následným hygienickým postupům. Mělo by být také třeba mít na paměti, že látky ve složení Zalaen zvyšují pravděpodobnost přestávky kondomu během pohlaví.

Ženy během léčby by měly přestat používat gely pro intimní hygienu a mýdlo s vysokými hladinami pH. Doporučuje se opustit zavřít syntetický ložní prádlo a dávat přednost materiálům, které umožňují kůži dýchat. V léčbě musíte opustit ochucené těsnění a toaletní papír.

Během léčby byste měli věnovat zvláštní pozornost potravinám. Aby byl proces obnovy rychlejší, je nutné odstranit produkty vyvolané vzhled houby ze stravy. Odmítnout alkohol, sladkosti a uzené výrobky.

Interakce s jinými drogami

Nedoporučuje se užívat lék současně se spermicidovými léky, takže snižuje účinek jejich aplikace.

Zpětná vazba ženy o přípravě

Na Internetu najdete velký počet recenzí pro Zalayan. Svíčky z drozdových prasů nejen pro efektivitu, ale také pro zcela mírnou a cenově dostupnou cenu.

Stížnosti a svědění

Ženy Všimněte si rychlému výsledku léčby (zmizení symptomů drozd na 3-4 den použití léčiva), bezpečí, snadnost použití. Navzdory působivé velikosti, svíčka nezpůsobuje nepohodlí při podání. Recenze zanechaly oba ženy, které byly léčeny Zalainem z drozury během těhotenství a nevšimli si žádné komplikace a vedlejší účinky.

Můžete čelit negativním recenzím pro lék. Některé ženy si stěžují, že nějaký druh svíčkových toků. Tato nepříjemnost je však způsobena formou propuštění a je společné pro všechny podobné drogy. Existují stížnosti a na svědění během užívání léku, ale jak je uvedeno výše, svědění a spalování, je normální reakce, které dokonce hovoří o účinnosti léčby.

Někdy si recenze různých žen v rozporu se navzájem, ale v tom není nic překvapivého: Každý má individuální reakci na každý lék. Je třeba ještě poznamenat, že většina hlasů znamenalo účinnost Zalaenu při jednání s drozlem.